Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Met them one direction » a choice

Met them one direction

7 dec 2014 - 17:40

1331

0

249



a choice

hoofdstuk drie wat vinden jullie er van ???

Ik word wakker in Harry's. Hij heeft op de bank geslapen . Ik keek op de klok 9 uur "o nee we moeten opstaan" schreeuwde ik ." Harry wake up ! ". Ik ga naast hem zitten . Hij word rustig wakker en begon in eens te lachen ." Waarom lach je ? "." Omdat je gisteren in mijn armen in slaap bent gevallen ". Ik voelde dat ik helemaal rood werd . " Waarom heb jij op de bank geslapen ? " Vroeg ik ." Omdat jij nog geen kamer hebt in het hotel en omdat ik wist dat je het bed niet met iemand van ons zou willen delen " zij hij. Ik lachte ." Maar nu moet je wakker worden we moeten Simba naar mijn zus brengen " Hij stond op en liep naar de badkamer. Ondertussen heb ik me snel aan gekleed .Toen hij naar buiten kwam was ik klaar. " We moeten de andere wakker maken " zij ik . " Ik doe Zayn en Louis jij doet Niall en Liam " . " Ok " zij ik snel. Ik ga eerst naar Liam . " Liam wake up ! " . Hij deed rustig zijn ogen open . Hij begon te lachen en zij " Heb je goed geslapen in Harry's armen ? ". Ik greep een kussen en gooide het naar zijn gezicht . Hij nam ook een kussen vast en gooide het naar mij toe en zo gingen wij een tijdje verder. Toen ging de deur open het ware Louis , Zayn en Harry. Ik keek naar ze .Liam greep zijn kans en gooide een kussen naar mijn gezicht . Ik gilde en pakte het kussen terug op . Liam, Harry,Zayn en Louis lachen in een deuk ." Ok genoeg gevochten voor vandaag " zei ik . Ze stonden terug op "Waar is Niall "vroeg Louis . " Die is nog niet wakker ". " Veel succes om hem wakker te krijgen " zei Zayn . " ik heb een idee " zei ik . Iedereen keek me aan . " We maken hem wakker op de manier dat ik mijn zus altijd wakker maakte vroeger " zei ik lachend . We gingen rustig Niall zij kamer binnen . Zayn ,Louis en ik hadden allemaal een emmer met koud water. Harry en Liam waren aan het filmen . Ik gaf teken dat ze moesten wachten . " Niall wake up " zei ik zachtjes . Hij antwoordde " nog 5 minuten " ." Niall als je over 3 seconden niet opstaat gebeurt er iets " zei ik streng. " 1..2..3 nu !!". Niall kreeg 3 koude emmers water over zich heen . Hij schrok en stond snel op . " Ww..aarom dd..oen jullie dit ? ". " ik zei toch als je niet opstaat gebeurt er iets " . " kleed je snel om zodat we straks kunnen gaan ontbijten ". " Wij gaan al zei Liam " . En we gingen weg.


We waren gaan zitten. Naast mij zitten Louis en Harry . Harry liet me het filmpje zien dat hij heeft gemaakt . Ik begon zo hard te lachen dat de mensen aan de andere tafels naar me kijken . Na een tijdje kwam ook Niall . We staan met z'en alle op en gaan wat eten pakken . Ik neem wat fruit een croissant en wat vruchtensap . " Je idee was echt geweldig " zei Zayn . Iedereen was het daar mee eens behalve Niall ." Maakte jij je zus echt zo wakker ? " zei Harry . " Ja alleen als het echt moest " . " Wat gaan we vandaag doen " zei Niall. " We brengen Simba eerst naar mijn zus dan kunnen we gaan winkelen als jullie er zin in hebben . En dan gaan we eten bij het restaurant van mijn tante en daarna heb ik een verassing" . "Wauw je hebt de dag echt al helemaal vol geplant " zei Louis . "Ik doe dit omdat ik jullie nog moet bedanken" zei ik een betje verlegen . " Je moet ons niet bedanken jij zou toch ook iemand die op straat voor je gezicht valt helpen " zei Harry terwijl hij naar me keek . Ik werd helemaal rood. We blijven nog even naar elkaar kijken . Zijn ogen zijn zo mooi ik vergeet alles om me heen door hem . Ik voel vlinders in mijn buik . Maar we worden al snel gestoord door Niall. "Wat is onze verassing ?!?" vaagt hij heel nieuwsgierig .'" Dat is een verassing Nialler !" Na een paar min waren we klaar het was al 11 uur . Wauw de tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt. We staan nu in de lift . Ik sta naast Harry en Zayn . Niall was foto's aan het trekken van ons . Er waren er heel leuke bij die stuurde hij snel door. We gaan allemaal naar de kamer van Harry ."O nee ! " riep ik ." Wat is er ? " zeiden ze tegelijk . " Ik heb niets om aan te trekken al mijn kleren liggen nog in mijn appartement ". " Geen zorgen dan gaan we straks eerst naar jouw appartement " zei Harry . " Ok maar ik wil ook nog douchen dus moeten we sneller vertrekken ". " Ik haal Simba " zei Louis. Toen hij terug gaf ik Simba een kus daarna gingen we naar beneden met de lift . Ik weet niet waarom maar Niall begint altijd gek te doen en foto's te trekken in een lift . We stonden in de hal van het hotel . " Ok je moet tussen ons blijven samen met Simba en let niet op de dingen die ze naar je roepen ok ? " zei Zayn . "Ok " antwoordde ik snel . Niall en Liam lieten de deur open voor ons . We waren maar net bijten en ik hoorde allemaal gegil. Ik word bang en zag dat Simba ook bang word door het gegil en de flitsen maar de jongens kwamen rond me staan ik werd wat rustiger . Maar vooral door Harry die mij aankeek en me een geruststellende blik gaf. We stappen de auto in en zetten Simba in de koffer. Ik zei snel mijn adres tegen de chauffeur en we vertrokken naar mijn appartement .

We kwamen aan en stappen snel uit de auto . Ik doe mijn sleutels in het sleutelgat en de deur ging open. " Doe alsof je thuis bent " zei ik tegen de jongens. Ze kijken naar elke hoek alsof ze naar iets op zoek zijn ." Wat een mooi appartement " zij Louis . "Dankje". "Nou dat was lang geleden dat we nog in een appartement zijn geweest " zei Niall. " Waarom is het zo lang geleden ? " vroeg ik . " We zijn altijd op tour en als we ergens blijven is het altijd in een hotel " zei Niall . Ik knikte . " Maar hoe komen al die meisjes te weten in welk hotel jullie verblijven ? " ." Door te twitteren en zo".zei Liam . " Als we nu een appartement hadden zouden ze het niet waar waar we verblijven ." Zei Louis .De jongens keken elkaar aan . " Dat is niet z'on slecht idee" zei Zayn. "Maar waar vind je zo snel een appartement ? " zei Harry. "Jullie mogen hier wel blijven " zei ik .
" Zou je dat echt voor ons willen doen ? " vroeg Harry . " Ja waarom niet jullie zij net broers voor mij . En ik heb toch bedden genoeg. Ik heb een logeer kamer waar twee mensen kunnen slapen en dan kan ik de zetel nog open trekken en kunnen er drie personen in ". Ze kregen allemaal een grote grijns op hun gezicht . " Weet je wat ik ga douchen als ik terug ben wil ik een antwoord ". " Ok " zeiden ze allemaal in koor.
Na een halfuur was ik klaar met me te douchen en met me te omkleden.
Ik ging terug naar de kamer waar de jongens zitten . Toen ik binnen kwam keken ze allemaal naar mij . " En wat is het geworden " vroeg ik terwijl ik naar de koelkast liep en een drankje pakte." Nou " zei ik." We willen graag bij je logeren als jij er geen probleem mee hebt" zei Harry . Ik was zo blij dat ik ze allemaal een knuffel gaf . "Waarom ben je zo blij je krijgt vier kleuters en mij in huis " zij Liam . Ik begon te lachen samen met de andere jongens. " Omdat ik altijd graag een grote broer wou en nu heb ik er 5 ! " zei ik super blij. De jongens begonnen te lachen . " Waarom heb je alleen een zus ? " vroeg Harry . " Nee ik heb nog een broer van 9 die logeert bij mijn zus . Maar over mijn zus gesproken we moeten vertrekken zei ik . We doen onze jassen aan een vertrekken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.