Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Reformatory ~ Liam Payne VS. Luke Hemmings » H4 ~ What Just Happend?!

Reformatory ~ Liam Payne VS. Luke Hemmings

7 dec 2014 - 18:37

1157

9

555



H4 ~ What Just Happend?!

Image and video hosting by TinyPic Sorry voor het lange wachten xx

Iggy Azzalea- Work
Ariana Grande- Love Me Harder

Ik loop richting mijn bureau en begin met mijn huiswerk. Ik moet wel een beetje doorwerken met mijn huiswerk aangezien mevrouw Robins me toch strafwerk meegegeven heeft, omdat ik te laat in de les kwam. Ik begin eerst maar eens met mijn huiswerk.
Opdracht 1: 30(2x-3) + 2x(3-x)=…
Beneden gaat de bel en een paar seconden later hoor ik rennende voetstappen op de trap en mijn moeder boos roepen. De deur vliegt open en als ik me omdraai, zie ik een huilende Chantal op mijn bed liggen. Ik sta op en ga naast haar op bed zitten. Ik wrijf met mijn hand over haar rug.
,,Wat is er gebeurd, Chantal?” vraag ik bezorgd. Ze slikt even en komt langzaam overeind.
,,H-Het was J-Jake weer.” Snottert ze.
,,Wat heeft hij nu weer gedaan?” vraag ik boos.
,,Het gebeurde na de strafcorvee.”

POV Chantal (flashback):
Ugh, drie uur en in plaats van een filmpje kijken met Michael, kan ik nu gaan strafcorveeën. Lekker is dat. Ik klop aan bij het kantoortje.
,,Kom maar binnen!” hoor ik meneer James roepen. Ik open de deur en loop naar binnen. Meneer James kijkt me verbaasd aan, wat ik wel begrijp aangezien ik nog nooit strafcorvee heb moeten doen.
,,Chantal Maynard, jou zie ik bijna nooit. Waarom ben je hier?”
,,Strafcorvee.”
,,Oh. Ga maar de bladeren achter de school opruimen.”
,,Okay.’’ Ik zet mijn rugtas op de grond, haal er mijn mobiel en oortjes uit en loop naar de kast waar ik een bezem uitpak. Ik loop het kamertje weer uit. Als ik de hoek omloop, bots ik tegen Jake aan.
,,Roze dwerg, wat moet jij nu weer?!” roept hij boos.
,,Ik hoef niets van jou, player” antwoord ik.
,,Wat zei je daar?!”
,,Doei, Jake.” Snel loop ik het gebouw uit het plein op. Niemand wil ruzie met Jake en Michael heeft me vaak genoeg gewaarschuwd dat ik op moet passen met Jake. Oké, vanochtend tijdens wiskunde was het anders. Cariana heeft het al moeilijk genoeg en Jake hoeft daar niet bij te helpen. Ik plug mijn oortjes in mijn telefoon en scrol door mijn lijst met muziek totdat ik ‘Work’ van ‘Iggy Azeala’ heb gevonden. De muziek knalt door mijn oortjes en ik begin met vegen. Als ik ‘Love Me Harder’ van ‘Ariana Grande’ hoor, kijk ik op mijn mobiel naar de tijd. 15:45 staat er op het scherm. Een glimlach komt op mijn gezicht als ik de foto van mij en Michael zie. Ik ontgrendel hem en ga naar whatsapp waar ik de groep van mij, Michael en Cariana open klik.
Het is pas 15:45 en ben nu al dood!

@Michael : Doe je mobiel weg! Als meneer James het ziet, ben je dood en moet ik je nog langer missen #meercorvee

Er komt een nog grotere glimlach op mijn gezicht. Michael is meestal heel roekeloos, maar als het om mij of Cariana draait, is hij vaak bezorgd.

Rustig maar, Mikey. Moet bladeren opruimen bij dat groepje eikenbomen achter de school en Jake is bezig op het schoolplein.


@Michael : Waar is meneer James dan?
Die loopt hier ergens rond.

@Michael : Oké, doe voorzichtig xx
Altijd xx James komt eraan! Gotta go! Bye xx

@Michael : Bye xx


Snel stop ik mijn telefoon terug in mijn zak en doe alsof ik nog steeds bezig ben met vegen.

Na een hele lange tijd vegen, zie ik meneer James aankomen lopen.
,,Chantal, jij en Jake mogen gaan. En zorg dat jullie dit niet nog een keer hoeven te doen!” Ik knik en James loopt weg. Ik loop naar het kantoortje voor mijn rugzak en daarna richting mijn kluisje. Ik open mijn kluisje en haal mijn board eruit, maar ik zie Jake aankomen lopen en hij gooit mijn kluisje weer dicht.
,,Dit begint heel veel te lijken op het gesprek tussen mij en Cariana voor dit hele strafcorvee gebeuren.” Hij grijnst even en ik draai me om.
,,Cariana kan geen normaal gesprek met jou voeren, want jij bent niet eens normaal.” Jake loopt dichter naar me toe en ik zet een stap naar achter. Het koude metaal van mijn kluisje drukt tegen mijn rug. Fijn! Ik kan geen kant op. Jake plaatst zijn handen naast me op de kluisje en ik slik moeizaam.
,,Luister, roze dwerg, als jij niet oppast met die woorden van je, kan dat heel en dan ook heel erg aflopen voor Cariana.”
,,Je blijft van Carina af!”
,,En anders.”
,,Dan ben ik niet meer het kleine, lieve, dwergje.” Hij kijkt me aan met een frons. En dan gebeurt er iets wat ik dus echt nooit had verwacht. Hij drukt zijn lippen op die van mij en zijn handen zijn overal op mijn lichaam te vinden. Ik trek, voor hoever dat gaat, mijn knie op en trap hem in zijn zaakje. Hij schreeuwt en laat me los. Ik grijp mijn kans en duik onder zijn arm door. Ik ren weg, maar Jake grijpt me bij mijn shirt vast en draait me ruw om.
,,Oké, Chantal, als je iets hierover tegen Cariana zegt, zorg ik er persoonlijk voor dat Cariana van school wordt gestuurd of nog erger: ze mag Max gaan opzoeken.” Ik ruk me los uit zijn greep en ren naar buiten. Ik ga op mijn board staan en rijdt het plein af richting Cariana.

Daar aangekomen zie Cariana Michael een knuffel geven waardoor ik nog meer begin te huilen. Michael zal het wel met me uitmaken als hij hoort van dat gedoe tussen mij en Jake. Snel wacht ik achter het muurtje totdat Michael voorbij is gestept. Als Michael de hoek om is, ren ik naar de voordeur en bel aan. Haar moeder doet open en snel begroet ik haar voordat ik de trap op ren, naar Cariana's kamer. Cariana’s moeder roept nog iets naar mij, maar ik hoor het niet meer. Ik ruk de deur open en laat me op huilend op bed vallen, wat me een vragende blik van Cariana oplevert.

POV Cariana:
Als Chantal klaar is met vertellen, kijk ik haar met grote ogen aan. Dus Jake is echt van plan me uit de weg te ruimen!
,,Jake is gewoon een eikel. Hij kan me toch niet van school sturen, hoe graag hij dat ook wil.” Zeg ik om Chantal gerust te stellen.
,,Weet je het heel zeker?” vraagt Chantal die nu redelijk gekalmeerd is.
,,Heel zeker.” Chantal knikt even. Zo zeker ben ik eigenlijk niet, maar ik doe alles om Chantal gerust te stellen.
,,Cariana, we gaan eten!” roept mijn moeder van onderaan de trap.
,,We gaan eten blijkbaar. Moet ik Michael bellen of hij je komt ophalen?”
,,Nee dat hoeft niet.” We staan op en lopen richting de deur. Eenmaal beneden pakt Chantal haar skateboard en geeft mij een knuffel.
,,Bedankt dat ik even mijn hart kon luchten.” Zegt Chantal.
,,Daar zijn vriendinnen voor.”
,,Oh ja, nog één ding. Je mag niets hierover tegen Jake zeggen, want dan ben je dood.” Ik slik even.
,,Oké, ik zal niets zeggen.” Ik open de deur voor Chantal. Ze loopt het trappetje af en stapt op haar skateboard. Ze zwaait nog even en dan is de hoek om. Ik sluit de deur en zucht even. Vergeet alles wat ik zei, morgen wordt waarschijnlijk een hel!


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 13 dec 2014 - 11:16:
JAKE
snel verder
xx


Anne
Anne zei op 11 dec 2014 - 21:46:
Heb zojuist alle vier de hoofdstukken gelezen en dit verhaal is erg goed!
Ik richt gewoon mijn sniper op Jake vanuit een gebouw en schiet hem neer met een geluidsdemper
Heel snel verder!!

-X-


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 8 dec 2014 - 14:16:
I wanna kill jake


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 7 dec 2014 - 21:12:
Mag ik Jake ff vermoorden?
moet alleen even mijn pistool vinden maar dat is zo geregeld. en dan zijn adres


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 7 dec 2014 - 20:43:
Hi
Geen zorgen over je verhaal maken het is goed