Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » He...

~ Teacher Payne ~

7 dec 2014 - 20:43

1017

9

400



He...

Image and video hosting by TinyPic Sorry moest even deze is te schattig!

Gabriella Pov.

Na een best gezellige middag lig ik nu in bed, Ashton was rond half 6 weggegaan hij had nog een afspraak met Serena. Die 2 zien elkaar overduidelijk zitten, met Rachel praat ik nog steeds niet ik kan niet geloven dat ze niets zei tegen meneer Payne. En dan over Liam gesproken ik kan niet in woorden uitbrengen hoeveel ik hem mis ookal waren we nooit samen ik mis hem gewoon hij was zo lief voor me. Nu is hij alles behalve lief en ik mis de oude hij. Zuchtend draai ik een paar rondjes in mijn bed ik kan niet slapen zonder zijn stem nog even gehoord te hebben en al snel heb ik mijn mobiel en de klassenlijst nummers in mijn handen om vervolgens Liam zijn nummer in te typen en hem over te laten gaan al weet ik dat het gekke werk is om Liam nog te bellen om 2 uur 's nachts. Na een paar keer overgaan word er op genomen ,,Met Megan Dark..'' Snel hang ik op. Dat kwam wel als een klap in mijn gezicht ze slaapt bij hem dat is het enige wat er nog door mijn hoofd gaat en voor ik het weet druppen de tranen uit mijn ogen. Het is zo hard om geen liefde te voelen ik zie mijn ouders nooit ze betalen hier het huis wel enzo maar ze zijn er nooit. Ik ben mijn beste vriendin verloren en dan word ik ook nog uitgerekent verliefd op Liam! Al huilend val ik in een diepe droomloze slaap.

Liam Pov.

Kreunend word ik wakker en als ik naast me kijk zie ik verrassend genoeg een lege plek. Megan zal wel beneden zijn snel trek ik wat comfortabele kleding aan en loop naar beneden ,,Megan?'' ,,Keuken!'' gilt ze terug. Een klein glimlachje verspreid zich over mijn gezicht als ik zie dat ze een heel ontbijt heeft klaargemaakt. ,,Dit had toch niet gehoeven is het niet zo dat de man de vrouw verwent.'' ,,Technisch gezien wel ja maaarr de man kan dat wel op een ander vlak doen.'' Giechelt ze terwijl ze me aan mijn shirt naar zich toe trekt om me een kus op mijn mond te geven. Even blijven we knuffelend staan waarna ze me van zich af duwt ,,En nu ontbijten ik heb honger!'' Vrolijk gaat ze aan tafel zitten waarna ik tegenover haar ga zitten na een tijdje word haar gezicht wat serieuzer. ,,Li, er is gebeld vannacht om 2 uur en aangezien jij niet wakker wilde worden nam ik op maar meteen daarna hing diegene op.'' Een beetje bedenkelijk kijk ik voor me uit ,,Ik heb geen idee wie mij zou moeten bellen was het Zayn?'' ,,Nee, een onbekend nummer.'' ze praat met een volle mond wat me doet lachen. ,,Ik bel diegene wel even terug.'' ik sta op van de tafel en loop naar boven waar mijn mobiel ligt al snel heb ik het nummer teruggehaald en druk ik op het groene hoorntje. ,,Gabriella.'' mijn ogen worden groot als ik hoor wie ik aan de lijn hebt er komt dan ook geen woord uit mijn mond. ,,Hallo?'' ik weet niet wat me overkomt maar ik hang zo snel als ik kan op. duizenden vragen gaan er door mijn hoofd maar de belangrijkste is Waarom belde ze mij om 2 uur s' nachts? Ik besluit zo normaal mogelijk te doen ,,Wie was het?'' vraagt Megan nieuwsgierig als ik me weer aan de tafel plant. ,,Oh het was Niall.'' ,,Niall?'' ,,Een vriend van mij.'' Als ik zie dat ze verder wilt vragen wuif ik haar iets wat afwezig weg mijn gedachtes zijn alleen bij Gabriella.

Gabriella Pov.

Ik schrik wakker van mijn ringtone ,,Welke idioot belt er nu.'' grom ik zachtjes ik zoek naar mijn telefoon en neem op zonder te kijken wie me belt ,,Gabriella.'' besluit ik wat kortaf te zeggen aangezien diegene mijn rust heeft verstoord. Na een tijdje word er nog niets gezegd en het begint een beetje eng te worden ,,Hallo?'' 2 seconden daarna is er opgehangen en kijk ik naar het nummer dat mij gebelt heeft. Mijn ogen vallen zowat uit mijn oogkassen als ik zie dat het Liam was. Opeens ben ik een stuk opgewekter ,,Zou hij me toch willen spreken?'' praat ik tegen de spiegel waar ik op dat moment in kijk. Net wanneer mijn gedachtes de vrije loop krijgen herinner ik me dat ik hem heb gebeld vannacht en dat Miss Dark opnam! Weg is mijn goede bui. Het is zaterdag en ik voel me behoorlijk eenzaam misschien kan Ashton wat doen.

Gabibearrr : Ashh, Wil je wat doen vandaag ik ben weer alleen thuis en ik dacht misschien wil je langskomen. 11:09

Afwachtend kijk ik naar mijn mobiel maar als het scherm na 20 minuten nog niet oplicht weet ik dat hij het nog niet bekeken heeft en net wanneer ik mijn mobiel op tafel leg verlicht mijn scherm

ChanterPanterAshiee : Sorry Gabiii, had graag willen komen maar heb een afspraak met Serena andere keertje! xxx 11:39


Teleurgesteld kijk ik naar mijn scherm ,,Dit word weer een eenzame dag.'' zucht ik zachtjes tegen mezelf. Ik besluit maar naar de winkel te gaan voor wat eten en drinken aangezien dat er wel weer mag komen. Ietsjes vrolijker stap ik op mijn fiets en rijd richting de supermarkt. Jammer dat ik geen auto heb moet mijn rijbewijs nog halen. Na 20 minuutjes fietsen door de kou kom ik eindelijk aan bij de supermarkt en niet veel later sta ik voor het schap met de jampotten opzoek naar een bosvruchtenjam als ik die gevonden heb hoor ik opeens een al te bekende stem achter mij ,,Gabriella?'' En op het moment dat ik me omdraai worden mijn ogen groot en valt de jampot uit mijn handen waarna het in duizenden stukjes op de grond valt. ,,Wat doe jij hier.'' vraag ik wat achterdochtig terwijl ik geen aandacht besteed aan de jongen die geirriteerd mijn jam op staat te ruimen. ,,Mag ik je dan niet bezoeken schatt.'' Zegt Híj Degene die ik nooit meer wilde zien...

Vraag aan jullie : Wie is Híj?

Wie ship jij !

* Megiam
* Lialla

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 13 dec 2014 - 11:15:
snel verder


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 9 dec 2014 - 3:04:
Lialla
snell verder xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 8 dec 2014 - 15:28:
Lialla sws!
Werkelijk geen idee, een ex of zo. Of een pedo! Okay sorry : $


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 8 dec 2014 - 10:13:
Lialla nog steeds and forever!
Oeh afspraakje met Ahston *wenkbrauwen op en neer haal*
Snel verder C:
xoxo


katniss
katniss zei op 8 dec 2014 - 8:04:
Lialla en ik denk dat dat haar ex is.
Snel verder!