Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 27

Marry me or die (Draco Malfoy)

8 dec 2014 - 11:32

330

0

218



Hoofdstuk 27

(Draco pov)
Snape loopt met grote passen naar de onbekende bestemming. Ik volg hem gewoon, anders zou ik in problemen komen en die had ik nu wel genoeg. Tot mijn verbazing lopen we Hogwarts uit en zelfs het terein van Hogwarts verlaten we. "De dark lord heeft een missie voor je. We gaan nu naar hem toe." Vertelt Snape me eens we een eindje weg zijn van het terrein. Verbaasd kijk ik hem aan. Ik wil helemaal niets doen voor de dark Lord. Doodsbang was ik van dat... dat ding. "Geen vragen." Zegt Snape kortaf terwijl hij mijn arm vast neemt. Samen verdwijnselen we en we komen terecht in de woonkamer van mijn huis. "Wat doen we in vredesnaam in mijn huis?" Vraag ik verbaasd. "Heeft je mammie en pappie je dat niet vertelt, Draco? Ik woon hier nu." Hoor ik de kille stem van Voldemort zeggen. Kippenvel spreid zich over mijn armen als ik hem aan de eettafel zie zitten. Mijn ouders zitten er verslagen bij, vooral mijn moeders ogen zagen er rood uit, alsof ze pas gehuild had. "Mam? Gaat alles goed met je?"Vraag ik bezorgd. Ze doet haar mond open om te antwoorden. "Hoe durf jij mij te negeren! CRUCIO!" Roept the dark lord. Mijn gehele lichaam barst uit in vuur en vlam. Ik val schreeuwend op de grond. Na wat een eeuwigheid lijkt, stopt hij. "Je hebt geluk dat ik je nog nodig heb, Draco." Schreeuwt hij uit als een bezetenen. "Sorry, my lord." Antwoord ik met een bibberend stemmetje.

(Artemis pov)
Ik schiet 2 meter de lucht in wanneer ik een oorverdovende schreeuw hoor, Draco's schreeuw... Nuvi kijkt me aan met zijn grote bolle ogen.
"Nuvi, wil je alstublieft gaan afluisteren beneden? Ik moet weten waarom Draco hier is en ik kan mezelf niet laten zien. Dan komt Draco zeker in de problemen. Leg ik later uit maar doe je het?" Vraag ik hem vriendelijk maar wel op een dringend toontje. "Ja, natuurlijk, Artemis." Antwoord hij voor hij vertrekt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.