Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lies and happiness (Larry stylinson) » Sanna

Lies and happiness (Larry stylinson)

10 dec 2014 - 23:33

815

0

209



Sanna

Onmoet Sanna en ontdek wat haar haar leven wil laten omgooien.

Het is koud! -4 om precies te zijn. Sanna opent snel de deur van haar huis en springt bijna naar binnen om dan snel de deur achter haar dicht te gooien. Aaaah home sweet home! Ze schopt haar schoenen uit en loopt haar kleine maar gezellige woonkamer in. Hmm Jeff is nog niet thuis. Misschien moet hij weer overwerken.
Ze zal hem zo wel bellen maar eerst warme chocolade.  

Met een warme mok chocolade loopt ze de woonkamer weer in en ploft neer op de knalrode maar super lekkere bank. Ze zet de tv aan en zapt naar haar favoriete zender. Ah Gossip girl. Heerlijk. Dit is hoe een goede avond hoort te zijn. Lekker drinken, lekker warm en dan ook nog een favoriete serie.
Maar jammer genoeg mist er nog wel een lekkere warme man om tegen aan te kruipen. Waar is hij eigenlijk? Ze typt snel zijn nummer in op haar mobiel en klikt op bellen.
Nadat hij 3x overgemaakt schakelt hij over naar voicemail. Alweer. Dit gebeurt steeds vaker..
hmm misschien is er iets mis met zijn telefoon. Ze moet het hem eens vragen.

Na de aflevering beslist ze maar naar bed te gaan. Het was een lange dag, jeff zal vast zo ook wel thuis komen.
ze slaat de dekens terug wanneer ze in bed kruipt en kruipt er dan onder. Al snel valt ze in slaap om alleen nog kort wakker te worden wanneer Jeff eindelijk naast haar in bed stapt.

Vroeg stompelt Senna slaperig de trap af. Pff wat is het weer vroeg in de ochtend. Jeff moet zo naar school maar die ligt nog steeds vast te slapen. Misschien zal de geur van koffie hem wakker maken.
Ze zet de koffiepot aan en pak voor zichzelf de sinaasappelsap uit de koelkast. Alweer is koelkast verder bijna leeg, op een pak chocolademelk en twee plakjes kaas na. Ze zucht diep, waarom is altijd alles op. Verdorie, ze zou eigenlijk boos moeten worden op Jeff. Hij zou boodschappen doen en hij zou gisteravond om 10 uur thuis zijn. Maar toen ze om half 11 thuis kwam was hij er nog niet en als ze zich niet heeft vergist kwam hij pas om twee uur thuis.
Maar nee ze zal proberen niet weer ruzie te krijgen en rustig vragen waar hij is geweest. Het wordt steeds gekker met die jongen.
ze pakt zijn koffie en loop met in haar andere hand de sinaasappelsap weer naar boven.

ze gaat naast hem op bed zitten en houd de mok dicht bij zijn neus. Hij ademt nog een paar keer diep in in zijn slaap, kreunt zachtjes en wordt dan langzaam wakker. "Goedemorgen". Hij kijkt haar aan, glimlacht en draait zich om naar zijn nachtkastje. Dan schiet hij vloekend overeind. Bijna laat ze de koffie vallen als hij de deken aan de kant smijt en overeind springt. "Ik kom te laat voor school. Sorry moet opschieten". Hij rent de badkamer in, de slaapkamer door en wanneer hij bijna klaar is komt hij zijn koffie halen. "Thanks voor het wakker maken en de koffie schatje. Zie je vanavond wel weer" hij drinkt zijn hete koffie met voorzichtige snelle slokken op. "Waar was je gisteravond" vraagt ze met een serieus gezicht. "Ow uhmm nog wat drinken met een klasgenoot".

"Een vrouwelijke klasgenoot?" ze heeft zo haar vermoedens. "Ja. Dus. We hadden een lastige test gister en we gingen even stoom afblazen. Ze heet sophie. Jij zou haar mogen" hij steekt zijn vinger naar haar uit met een draaiende beweging zoals hij vaker doet. "Je hebt niets gezegd over een test? Hoe is hij gegaan?" Hij zucht, zet de mok neer en buigt zich half over haar heen. "Ik kom te laat. Dag!" Hij drukt een kus op haar voorhoofd en loopt dan richting de gang. "De boodschappen zijn nog steeds op!" Roept ze hem na. "Ik haal vanavond wel wat" en dan slaat de deur dicht.

Sanna blijft een beetje gedachteloos dralen in de slaapkamer en besluit dan onder de douche te springen. Waarom belt hij nooit, of laat hij weten waar hij is? Al tweeëneenhalf jaar samen en sinds een paar maanden Sinds hij weer is gaan studeren is alles anders. Misschien zien ze elkaar te weinig, Misschien is hij druk, staat hij onder spanning. Misschien voelt hij zich niet meer aangetrokken tot haar.
Nee deze gedachtes moeten stoppen!
Ze moet uitvinden wat er aan de hand is. Vanmiddag moet ze werken dus dat betekent dat ze de ochtend nog heeft. Vasbesloten om op onderzoek uit te gaan, stapt ze uit de douche en droogt zich snel af. Ze springt in een gemakkelijke spijkerbroek en een warme roze trui. Ze smeert snel wat dagcreme op haar gezicht. Vandaag geen make-up. Geen zin in en geen tijd voor. Nee vandaag gaat ze zich niet schuldig voelen over het nachecken van haar vriend. Als hij onschuldig blijft voelt ze zich later wel schuldig.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.