Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lies and happiness (Larry stylinson) » Feelings at an hotel!

Lies and happiness (Larry stylinson)

10 dec 2014 - 23:35

485

0

203



Feelings at an hotel!

Wat gaat er gebeuren wanneer Sanna op onderzoek uit gaat?

Niet te geloven. Hij was niet op school. Nu al een uur rijd ze rond in de stad op zoek naar Jeff. Waar kan hij in vredesnaam zijn als hij niet op school is. Er is geen voetbal op tv en de cafés zijn nog allemaal dicht. Dus misschien is hij ergens gaan ontbijten omdat hij misschien toch te veel honger had en zich anders niet kan concentreren? Maar nu heeft ze ook al de ontbijttentjes gehad en geen spoor van Jeff. Ze had bedacht om hem ontbijt te brengen op school zodat ze kon kijken of hij daar was en dat was hij dus niet. Joas, een klasgenoot zei dat hij hem vandaag maar ook gistermiddag niet in de lessen heeft gezien.
Wat vreemd is. Ze probeert haar onderbuik gevoel van een hele lange tijd te onderdrukken en rijd verder.
Hé wacht eens! Ze rijd wat langzamer. Daar bij het hotel. Dat lijkt wel zijn fiets.
Sanna parkeert de auto om de hoek en loopt dan naar het hotel toe. Het is zijn fiets, dat is het hangslot wat zij hem voor kerst heeft gegeven en met hetzelfde gat in het zadel.
Wat moet hij bij een hotel?! Ze kijkt om haar heen maar hij is niet te zien en verder zitten hier alleen kantoorpanden. Waar haalt hij het geld vandaan voor een hotel als dit?

Sanna loopt naar binnen. Het is enorm druk in het hotel. Overal lopen mensen met kaartjes om. Misschien een of andere conventie.
Zonder er verder weinig aandacht aan te besteden stapt ze rechtdoor naar de receptie.
"Dag. Vraagje, heeft Jeff Morinson toevallig ingecheckt? Ik ben zijn vriendin en hij heeft een zoektocht voor mij opgezet en ik denk dat het hier naar toe leidt" . Met een onschuldige en flirtende glimlach kijkt ze de jonge receptionist aan. Hij glimlacht terug en scrolt door de computer. Dan loopt hij naar de andere kant en komt terug met een sleutel. Hij schuift deze over de balie naar me toe en knipoogt "Veel plezier".
Ze lacht ondeugend, knipoogt terug en met een bonzend hart pakt ze de sleutel van de balie.

Met grote stappen en werkelijk razend stapt ze door de grote hal naar de trap. Niets geen lift. Ze rent de trappen op naar boven!
Op de tweede verdieping loopt ze hijgend door de gang. Op zoek naar kamer 2.04.
Zodra ze hem heeft gevonden blijft ze echter stil staan..
Wat moet ze nu doen? Ze kan naar binnen stormen, hem betrappen bij wat hij ook aan het doen is.. of moet ze aankloppen. Of gewoon haar spullen pakken thuis en uit zijn leven verdwijnen zonder te zien wat zich af speelt in die kamer en met wie hij is?
Nee! Vergeet hem. Nu moet ze sterk zijn en doorzetten. Kijken of haar gevoelens het juist hebben.
Ze steekt de sleutel in het slot, drukt de deur open en stormt naar binnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.