Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H33<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

16 dec 2014 - 16:32

1204

7

477



>H33<

Image and video hosting by TinyPic Enjoy ;)

2 weken later


Lina

Het is al twee weken later en Louis is nog steeds niet wakker geworden. De dokters hebben de hoop al opgegeven maar ik niet. Ik weet dat Louis dit kan. Ik heb vorige week een paar boeken gekocht hier, en ben gaan lezen. Ik moet iets te doen hebben hier. Anders verveel ik me zwaar. Als ik net de bladzijde heb omgeslagen, klinkt er een klop op de deur en stapt Skyler naar binnen. In haar eentje. 'Heey.' Ik ben in deze twee weken, sterker geworden. Ik eet weer, loop vaker naar beneden, dus meer sporten. Het gaat best goed met mij. Ik ben ook geen brak geval meer. Ik mis Louis nog wel, maar het gaat.
'Hey. Hoe is het nu?'
'Goed, ja het gaat goed.' Ze pakt een stoel en komt langs me zitten. Ze zucht even en opeens krijgt ze een grote glimlach op haar gezicht en kijkt me aan.
'Heb je Twitter al bekeken?' Ik schud mijn hoofd en ze pakt mijn telefoon van het kastje langs het bed en ik leg mijn boek weg. Ik pak mijn telefoon aan en ontgrendel hem. Als achtergrond heb ik een leuke foto van mij en Louis. Die op het strand is gemaakt. Aangezien we al samen in het nieuws zijn gekomen als een stel, hebben we besloten om het niet meer geheim te houden. Oh, voordat je in de war raakt, dat was toen we net in Spanje waren. Paparazzi had ons gezien en meteen kregen we berichten op Twitter maar ook op mail en vragen of het waar was. Toen heeft Louis, met toestemming van mij en het management, een tweet geplaatst met dat het waar was en iedereen reageerde zo positief. Er waren natuurlijk ook haatberichten, maar ik kan er mee omgaan. Ik krijg ook allemaal tips van Perrie, die heeft ze natuurlijk ook gehad.
Ik open Twitter en krijg meteen veel meldingen binnen. Ik klik op meldingen en zie allemaal tweets van fans. Hier een paar:

@T.P.S.M.H: Beterschap Louis en sterkte @LinatjeW #GetwellsoonLou
@Directioner4life: @LinatjeW moet het vast heel zwaar hebben om Louis zo te zien. Sterkte! #GetwellsoonLou
@MissesTomlinson: Beterschap Louis! #GetwellsoonLou


En zo gaat het nog wel door. 'Wacht, hoe weten de fans überhaupt dat Louis in het ziekenhuis ligt?'
'Liam heeft een tweet geplaatst, met toestemming van het management. Hier, ik zal hem laten zien.' Ze pakt mijn telefoon en zoekt de tweet van Liam. Als ze hem heeft gevonden laat ze hem zien.

@Real_Liam_Payne: Misschien komt dit een beetje onverwacht, maar Louis ligt in coma. Hij is hier in Spanje in coma geraakt, en nadat hij beter is, komt er meer informatie. We steunen hem, en steun van jullie, zou hij super fijn vinden.

'Het is zo lief! Van Liam maar ook van de fans. Die hebben een trending topic gemaakt. Kijk hoe vaak die hashtag is gebruikt. Dit is geweldig. Jammer dat Louis dit niet kan zien.' Skyler knikt en ik berg mijn telefoon weer op. 'Heb je dorst of honger? Ik wil even naar beneden, dan haal ik wat voor je mee.'
'Uhm, doe maar een flesje drinken.' Ik knik en geef Louis een kus op zijn hand en loop de kamer uit. Waarom weet ik niet, maar ik heb het gevoel dat Louis niet meer wakker word. We zien wel hoe het loopt.

Ik loop de weer naar de liften met twee flesjes Coca Cola in mijn hand. Zero voor Skyler en Light voor mij. Net als ik in een lift sta komt er nog een familie aangelopen en komt bij me staan. Er is een klein meisje met een shirt van 1D aan. Ze is denk ik, een jaar of negen. Haar ouders praten over een familielid dat hier in het ziekenhuis ligt, waarschijnlijk moest ze mee. Ik glimlach naar haar en ze glimlacht terug. Maar al snel schrikt ze en staart me aan. Ik raak lichtjes in paniek, wat heb ik gedaan? 'Jij bent Lina Walker! Louis' vriendin.' Ik knik opgelucht, opgelucht dat ik niks verkeerd heb gedaan. 'Mag ik op de foto en een handtekening?'
'Natuurlijk lieverd.' Ik kijk snel in de spiegel of ik geen rode ogen heb en knik dan, ik zie er goed uit. Haar moeder pakt haar telefoon en houdt hem voor ons. Ik verlaag me tot haar lengte en sla mijn arm om haar middel. Ik glimlach en ik hoor de camera een foto maken. Nog een foto verticaal en ik sta weer op. Het meisje geeft me een klein boekje, dat is versierd met stickers en foto's. Ook van 1D. Ik verlaag me weer tot haar niveau, en zet zo mijn knie neer dat ik erop kan schrijven.
'Wat is je naam, lieverd?'
'Nona.' Ik pak de stift aan van haar moeder en schrijf iets liefs met mijn handtekening eronder in het boekje. Ik glimlach en geef het terug aan Nona. 'Dankjewel!' Ze geeft me een knuffel en dan moet ze de lift uit. Ze zwaait nog en draait dan enthousiast om. Dat was de eerste keer dat iemand om een foto en handtekening vroeg.

Ik kom aan bij de goede verdieping en stap uit de lift. Ik loop naar de kamer en hoor van een afstandje Skyler met iemand praten. Zijn de jongens dan gekomen? Ik haal mijn schouders op en loop door naar de kamer. Ik kijk naar de flesjes terwijl ik bij de kamer uitkom. Ik zie alleen Skylers schoenen en niet van iemand anders. Ik kijk op en zie dan Louis, wakker en wel. Ik glimlach breed en laat de flesjes vallen. 'Louis?!&#901; Hij strekt zijn armen naar me uit en ik ren zowat naar hem toe. Ik klim half op het bed en geef hem een dikke knuffel. Tranen springen in mijn ogen en ik doe geen moeite om ze tegen te houden. De eerste traan loopt over mijn wang en ik haal mijn neus op. Louis duwt me een beetje van me af zodat hij in mijn ogen kan kijken. 'Niet huilen, alsjeblieft. Je bent te mooi om te huilen,' zijn stem klinkt heel brak, maar dat maakt me niet uit. Ik hoor zijn stem tenminste weer!
'Het spijt me,' ik veeg mijn tranen weg, 'ik ben gewoon zo blij dat je wakker bent. Ik heb je zo gemist!' Ik val weer terug op zijn borst en houd hem stevig vast. Ik kijk op en geef hem een kus op zijn mond. Wauw, wat heb ik zo'n kus gemist zeg! Ik hoor 'ahw' van achter me komen en draai me om, waar de rest staat.
'Mogen wij ook even hallo tegen Louis zeggen?' grinnikt Niall. Ik knik en spring van het bed af en wil langs Skyler gaan staan, maar Louis pakt mijn hand terwijl hij de jongens hem een knuffel geven. Ik verstrengel mijn vingers met de zijne en ga zitten bij het bed. Als de jongens klaar zijn, komen Perrie, Melina en Roseline naar binnen. Ze schrikken van het feit dat Louis wakker is. Perrie rent naar hem toe en geeft hem een knuffel. Daarna Melina en Roseline ook.
'Nou, kom op, vertel. Hoe was de coma, als je er nog iets van herinnert?' vraagt Zayn met een glimlach. Ik kijk hem aan, terwijl hij begint met zijn verhaal.

Reageren=Melding

Yaay! Louis is wakker! (:


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 19 dec 2014 - 17:49:
YYEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS LOUIS IS WAKER!!!!!!!!
Heel snel verder!!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 16 dec 2014 - 23:19:
Yay!!!!!!!!
Xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 16 dec 2014 - 19:43:
Yes, yes, yes, yes, yes, yessss!! He's awake!! Xx


5sosxx
5sosxx zei op 16 dec 2014 - 19:16:
he's awakeeeeeeeeeeee


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 16 dec 2014 - 19:16:
LOUIS IS AWAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!