Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » He's Back..

~ Teacher Payne ~

16 dec 2014 - 21:15

1202

9

348



He's Back..

Image and video hosting by TinyPic

Gabriella Pov.

Met grote ogen staar ik naar hem ,,Wat doe je hier?'' vraag ik nogmaals. ,,Zoals ik al zei mag ik je niet opzoeken schat.'' hij zet een vieze grijns op die mij meteen al misselijk maakt. Ik kijk nu recht in de 2 groene ogen van Badboy Styles, de jongen die me wist te verleiden ofterwijl mijn ex en tegelijker tijd een supersexy dangerboy Wacht wat dacht ik nu net nee hij is niet supersexy. Ik schrik op uit mijn gedachten van een hand die me naar zich toe trekt. Al gauw sta ik in een omhelzing met Harry gedrukt maar uit volle macht probeer ik hem weg te duwen wat niet bepaald resultaat levert aangezien hij behoorlijke spieren heeft. Met een zucht geef ik me aan hem over ,,Heb je me gemist?'' fluistert hij zwoel in mijn oor. ,,Helemaal.'' zeg ik sarcastisch. ,,Niet zo Sarcastisch Gabi zo ken ik je niet.'' gromt Harry naar me. ,,En ik ken jou niet kun je me nu loslaten.'' Met een vieze grijns laat hij me los ,,Styles is back and i never let you go.'' Fluistert Harry waarna hij een vieze natte kus op mijn wang drukt en het pad verlaat. Met een verwarde uitdrukking kijk ik hoe hij de winkel uitloopt en besluit maar weer verder te gaan met boodschappen. Ik kijk nog even naar de tijdschriften maar zodra er niets nieuws ligt loop ik regelrecht naar de kassa waarna ik met een harde knal tegen iemand op bots ,,Kan je niet uitkijken.'' hoor ik maar een al te bekende stem zeggen, mijn hoofd schiet omhoog en ik kijk recht in de 2 bruine kijkers van niemand minder dan Liam die ook een beetje van zijn stuk lijkt gebracht. ,,U-uhm Sorry.'' Hakel ik een beetje beschaamd en snel wil ik langs hem lopen als hij me aan mijn pols terug trekt ,,Gabriella wacht, ik wil met je praten.'' zucht Liam zachtjes eerlijk gezegd verrast het me maar ik knik naar hem.

Liam Pov.

Als we dan allebei onze boodschappen hebben betaalt trek ik haar zachtjes aan haar arm mee naar mijn auto wanneer ik zie dat ze naar haar fiets wilt lopen. ,,W-wat doe je?'' Roept ze iets wat bang ik snap wel waarom maar toch zucht ik zachtjes. ,,Praten in mijn auto niet iedereen hoeft ons te zien.'' Ze stribbelt al niet meer tegen en loopt als een braaf meisje achter mij aan, eenmaal in mijn auto zet ze haar tas voor zich neer en kijkt overal heen behalve mij. ,,Gabriella kijk me is aan?'' vraag ik haar zachtjes, bij het horen van haar naam schiet haar hoofd meteen richting mij. ,,Waarover wilde je praten?'' ,,Wel... Ons?'' ,,Ik kan er niet goed bij dat ik hard tegen je doe maar het is omdat ik niet in een relatie kan zitten met een leerling.'' Het steekt als een mes in mijn hart om dit te moeten zeggen maar het is na waarheid. ,,Ik begrijp het.'' fluistert ze zo zachtjes dat het bijna onhoorbaar is en voor ik het besef trek ik haar tegen me aan om haar te knuffelen. En al snel voel ik haar schouders schokken om te weten dat ze huilt ,,Don't cry.'' Fluister ik zachtjes maar liefdevol in haar oor. Ze reageert niet maar kalmeert wel deels. Wanneer ze terugtrekt uit de knuffel voel ik meteen weer een koude windvlaag tegen me aan. ,,Ik kan maar beter gaan Liam ik bedoel dit breng verwarring op.'' En voor ik er tegen in kan gaan heeft ze haar tas gepakt en is de auto uit gerent mij verslagen achterlatend.

Gabriella Pov.

Snel fiets ik richting huis, als ik vlak bij mijn huis ben maakt mijn hart een sprongentje. Het Licht Brand! Het fucking licht brand! Mijn ouders, misschien zijn ze eindelijk thuis! Mijn voeten trappen hard richting achter en als ik daar eenmaal ben gooi ik snel mijn fiets in het schuurtje en ren ik het huis binnen. ,,Mam, Pap?'' ,,Zijn jullie eindelijk thuis?'' Gil ik blij terwijl ik naar de woonkamer ren maar als ik op de bank kijk zitten daar niet mijn ouders nee fucking Harry Styles zit daar. ,,Heb je me gemist?'' Grijnst Harry. Terwijl mijn mond openzakt en de tranen van verdriet over mijn wangen beginnen te stromen en bij Harry verdwijnt al gauw de grijns en komt hij voor me staan. Zonder te vragen waarover het gaat trekt hij me tegen zich aan ,,Hey, ze komen heus snel terug.'' Terwijl ik snik kijk ik hem vragend aan ,,H-hoe weetje over wie het gaat?'' fluister ik naar hem. ,,Ik hoorde je roepen je stem vol blijdschap en kijk je nu is, op dit moment ben ik blij dat ik hier ben.'' Misschien heb ik hem toch wel een klein beetje gemist en voor ik besef wat ik doe druk ik mijn lippen op die van hem en al gauw voel ik hoe hij me terug zoent en me op tilt om vervolgens op de bank te gaan liggen en me te knuffelen, voor Badboy Styles buiten is hij binnen voor mij Goodboy Styles. ,,Misschien heb ik je toch wel een beetje gemist.'' Fluister ik naar Harry voor ik hem weer kus even vergetend wat hij mij vroeger aan heeft gedaan.

Harry Pov. (Eerste keer, Komt vaker).

Tevreden kijk ik naar het meisje wat in mijn armen ligt te slapen. Ik weet heel goed wat ik haar heb aangedaan maar ik wil het vergeten en opnieuw beginnen, ik ben terug gekomen voor haar want ik mistte haar. Ik was anders zonder haar ze heeft mijn leven op een positieve manier veranderd. Buiten ben ik BadBoy Styles en voor haar wil ik goed zijn ik wil haar kunnen geven wat die Liam haar niet kan geven, voor dat ik volledig terugkwam heb ik haar een tijdje gevolgt om te weten op welke vlakken ik bij haar zou kunnen zijn en wanneer ze me nodig zou hebben dat ik er was. Nogmaals kijk ik naar haar terwijl haar regelmatige ademhaling gewoon door gaat. Heel voorzichtig druk ik een kusje op haar neus maar blijkbaar was het iets te hard want haar wimpers trillen en niet veel later opent ze slaperig haar ogen. ,,Hazz, ik heb honger.'' ik lach zachtjes. ,,Mevrouw is net wakker en wilt eten.'' Ze giechelt en knikt ik til haar op en draag haar naar de keuken waarna ik haar op het aanrecht zet en een van mijn Styles gerechten maak die ze daarna vrolijk opeet en me glimlachend aankijkt. ,,Kom is hier badboy.'' Giechelt Gabriella na het eten. Ik kijk haar vragend aan maar kom toch naar haar toe. Wanneer ik voor haar sta trekt ze me hebberig tegen haar aan en drukt ze voor de 3e keer haar lippen op die van mij, en goddamn wat voelt dit goed ik sla mijn armen strak om haar heen om haar nooit meer los te laten. Na een tijdje stopt ze de kus en kijkt ze opeens serieus. ,,Hazz ik wil met je praten over wat er gebeurd is.'' Het levert een verbaasde blik van mij op maar daarna knik ik toch langzaam bang dat ze me nooit meer wilt zien.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vraagje ;
*Team Styles
*Team Payne.

Met wie moet Gabriella datennn?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 22 dec 2014 - 13:44:
Kan niet Kiezen
Snel verder!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 18 dec 2014 - 21:34:
paynooo


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 17 dec 2014 - 19:37:
Is het erg als ik Harry zeg? Ik vind ze gewoon leuker bij elkaar. : - )
x


katniss
katniss zei op 17 dec 2014 - 18:01:
Nu kan ik niet kizen aan de ene kant team payne de andere kant team styles.
Snel verder!

(Ik las eerst iets heel anders dan het licht brand ik as brand ik snapte al niet waarom ze vrolijk het huis in liep dan dat word de volgende keer beter lezen)


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 17 dec 2014 - 9:08:
Team Payne, all the way girl!