Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .27.

Can I start all over? (AF)

18 dec 2014 - 22:12

1750

7

493



.27.

Image and video hosting by TinyPic

Ik kijk Louis aan. Zou hij het nu echt toegeven of blijft hij vasthouden aan de leugen.
,,Nou?” Niall kijkt Louis boos aan. Ik hoor Louis zuchten.
,,Ja, dat heb ik gedaan, maar alleen...”
,,Waar haal je het gore lef vandaan?!” roept Niall uit en slaat hem. Van schrik geef ik een klein gilletje en sta op. Ik wil niet dat ze vechten. Ik ga naast Nola staan en kijk hoe het met haar is. Niall loopt nog één keer naar Louis toe en geeft hem een harde duw tegen de muur aan. ,,Oprotten en waag het niet om nog één stap richting Lindy te doen. Als je dat wel doet ben ik niet zo vergevingsgezind.” Niall pakt mijn hand en loopt achter Nola aan naar ons appartement.

Als we terug zijn in het appartement, gaan we op de bank zitten.
,,Sorry dat ik je niet meteen geloofde, net zoals Nola. Louis zit al zo lang bij de band, dat ik het niet wilde geloven.”
,,Het geeft niks. Ik ben allang blij dat jullie voor me opkwamen.” Ik kijk naar mijn hand die verstrengelt zit in die van Niall. Sinds dat Niall mijn hand pakte, heeft hij hem niet meer losgelaten.
,,Moet ik jullie alleen laten?” Nola kijkt ons aan.
,,Heb jij Zayn al verteld wat je voor hem voelt? We gaan overmorgen terug naar Londen en het lucht op als je het verteld hebt.”
,,Zayn heeft het wel gezegd en me daarna gezoend, maar verder is er niets meer gebeurd. Maar ik wil ook geen relatie met hem.”
,,Waarom niet?” vraagt Lindy.
,,Omdat hij overmorgen terug gaat naar Londen en ik hem een jaar niet kan zien. Ik heb geen zin in een lange afstandsrelatie. Maar het gaat nu om jullie, niet om mij. En ik laat jullie nu alleen.” Nola staat op en loopt naar haar slaapkamer.

,,Lindy?” Niall kijkt me aan als Nola weg is. ,,De reden dat ik hierheen kwam was omdat ik met je wilde praten over jou en Louis. Ik heb het al eerder gezegd, maar nu zeg ik het nog een keer. Ik hou van je.” Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. Niall gaat met zijn hand door mijn haar en leunt wat naar voren. Ik voel zijn adem op mijn gezicht komen en sluit mijn ogen. Zijn zachte lippen raken de mijne en ik leg mijn handen in zijn nek. Zijn handen glijden naar mijn heupen en even trekt hij me dichter naar zich toe. Dit voelt zo goed! Dit gevoel had ik niet bij Louis toen hij me zoende. Nu begrijp ik pas wat Nola bedoelde met dat vuurwerk. Zijn tong glijdt langs mijn lippen voor toestemming en echt wel dat ik die geef! Ik open mijn mond een stukje en laat zijn tong de mijne vinden. Onze tongen draaien rondjes om elkaar heen en gaan steeds sneller. Na een paar minuten trekt Niall zich terug en kijkt me blij aan. ,,Je bent echt fantastisch!” Ik moet blozen en geef hem nog een kus op zijn mond. ,,Uhm, ik denk dat ik ga. Het appartement van de jongens en mij is nog een eindje lopen vanaf hier.”
,,Nee.” Hij kijkt me verbaasd aan.
,,Wat nee?” Ik glimlach.
,,Ik wil niet dat je weggaat.”
,,Ahw.” Hij plaatst een klein kusje op mijn lippen. ,,Moet ik hier dan blijven slapen?” Ik knik en hij glimlacht. Hij trekt me mee naar de bank en ploft erop met mij op zijn schoot. Zijn lippen legt hij weer op de mijne en ik ga met mijn hand door zijn haar. Hij trekt me iets tegen hem aan en ik glimlach lichtjes. We schrikken op van Amber en Melina die de kamer inkomen.
,,Wow, wat hebben we gemist?” Ik lach en schudt even mijn hoofd.
,,Is het niet duidelijk te zien dan?” Melina glimlacht en Amber zucht. Ze ploffen op de bank naast ons en zetten de tv aan. ,,Zullen we naar mijn kamer gaan? Aangezien ik ook zo wil gaan slapen.” Niall knikt en tilt me op als bruidsstijl. We lopen naar mijn slaapkamer en hij legt me voorzichtig op het bed. Ik sta toch weer op en loop naar de kast. Ik haal er een zwarte gymshort uit met mijn gelroze tanktop. Ik kleed me snel om in de badkamer en als ik terug kom ligt Niall al in mijn bed. Ik sluit de deur en loop naar mijn nachtkastje. Ik zet een klein lampje aan en ze dan de grote lamp uit. Ik ga in bed liggen en door het kleine lampje kan ik Niall nog zien. Hij heeft een grote glimlach op zijn gezicht en ik grinnik. ,,Wat is er?” Hij trekt me tegen zich aan.
,,Ik ben gewoon blij dat jij mijn vriendin bent.” Ik glimlach en leg een kus op zijn lippen. Daarna zet ik het lampje uit en ga tegen Niall aanliggen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en hij slaat zijn arm om me heen.
,,Welterusten Niall.”
,,Welterusten Lindy.”

.Nola.

Ik word wakker en mijn hoofd bonkt. Oké, even alles op een rijtje zetten. Ik hou van Zayn en hij van mij, maar ik kan niks met hem nemen omdat hij overmorgen weer weggaat. Louis dwong Lindy om met hem te zoenen en Niall en Lindy hebben nu iets samen. Duidelijk. Ik sla de dekens van me af en gooi mijn benen van het bed af. Ik sta p en voel alles even tollen. Oké, te snel opgestaan en zoveel heb ik niet gegeten gisteren. Ik moet wat kilo's kwijt zijn voor de wedstrijd. Ik loop mijn kamer uit en richting de keuken. Ik zie dat alleen Melina en Amber wakker zijn.
,,Waar is Lindy?”
,,O, die slaapt nog.” Zegt Melina.
,,Samen met Niall.” Maalt Amber haar zin af. Ik schudt glimlachend mijn hoofd. Ik pak een appel en loop ermee naar de woonkamer. Ik plof op de bank en zet de tv aan. Achter me hoor ik een deur opengaan en ik kijk achterom. Niall komt halfdood de kamer van Lindy uitgelopen en sluit de deur daarna weer. Hij komt langs me zitten en kijkt me met doffe ogen aan.
,,Goed geslapen?” vraag ik en hij knikt.
,,Ik werd alleen wakker gebeld door een vrolijke Liam die wilt afspreken vandaag. Lindy is weer weg geduikeld en ik kon niet meer slapen.” Ik knik en op dat moment komt Lindy de kamer uitgelopen. Ze gaapt en ploft op Niall's schoot. Ze nestelt zich tegen hem aan en kijkt me met één oog aan. Ze zwaait even en sluit haar ogen weer.
,,Maar waarom wilde Liam afspreken?”
,,Liam wilde afspreken met iedereen, dus ook met jullie.”
,,Weet je dat zeker? Louis...”
,,Ik kan Louis negeren, ik heb Lindy nu en daar ging het om. Ik hou van haar en ik wilde niet dat Lindy een relatie kreeg met Louis.”
,,Oké, ik ga ook mee.” Zeg ik.
,,Voor Zayn?”
,,Ook, maar ook voor jullie.” Hij glimlacht. Ik prik Lindy in haar arm, maar ze word niet wakker. ,,Oké, die is weer in slaap gevallen.” Zeg ik lachend en Niall knikt.
,,Ze is schattig als ze slaapt.” Ik sta op en gooi mijn appel weg. Ik loop naar de badkamer en doe de deur op slot. Ik ontdoe me van mijn kleding en stap onder de douche. Ik was mijn haar en daarna mijn lichaam. Als ik klaar ben stap ik eronderuit en zet hem uit. Ik droog me af en wikkel een haarhanddoek om mijn haar. Mijn grote handdoek wikkel ik om mijn lichaam. Terwijl ik de handdoek vasthoudt, loop ik naar mijn slaapkamer en naar mijn kast. Ik haal er een zwarte broek uit met een blauwe blouse. Daarover heen doe ik een zwart vestje dat alleen mijn schouders bedekt. Daaronder doe ik mijn zwarte laarsjes en doe accessoires om. Ik haal mijn haar uit de handdoek en borstel het door. Ik besluit mijn haar los te laten en loop terug naar de woonkamer, waar ik de jongens al hoor. Ook Louis. Ik vind het knap van Niall dat hij nog af wilt spreken met Louis, na alles wat hij gedaan heeft. Als ik aankom in de woonkamer zitten ze allemaal over de banken verspreid. Ik ga naast Zayn zitten en geef hem even snel een kus op zijn wang. Daarna ga ik tussen Zayn en Amber inzitten.
,,Dus wat gaan we doen?”
,,We gaan picknicken in het park.” Iedereen knikt en we staan op. Ik pak nog snel mijn mobiel en sleutels. Daarna volg ik de rest mee naar buiten.

Ja, daar zitten we dan alweer. Alleen voor mij is het anders. Ik vind het echt heel leuk dat Zayn achter me zit en ik in zijn armen lig, maar er is één persoon die ik liever niet wil zien of spreken. Ja, misschien raad je het al; Louis Tomlinson! Ik snap ook niet dat Lindy gewoon hier kan zitten met hem in de buurt. Ze heeft dan nu wel met Niall, maar toch...straks doet hij wel weer iets en dan? Louis kijkt een beetje sip naar iedereen. Nu moet hij niet gaan denken dat ik medelijden met hem hebt, ik kots hem uit! In het begin vond ik hem nog wel meevallen en vond ik hem leuker dan Niall of Harry, maar nu hij aan mijn beste vriendin gezeten heeft, is hij onderaan belandt. Zayn is nog steeds mijn favoriet, natuurlijk en ik ben blij dat hij heeft toegegeven dat hij me leuk vind. Ik zucht diep.
,,Wat is er?” Zayn kijkt me aan.
,,Ik snap gewoon niet dat we hier met Louis kunnen zitten, alsof er niks gebeurd is.”
,,Wat moeten we anders? We kunnen hem niet zomaar uit de band zetten.”
,,Waarom niet? Wil je omgaan met een jongen die meiden dwingt?”
,,Nee, maar ik geloof dat hij wel kan veranderen.” Ik begin sarcastisch te lachen.
,,Hij veranderen? Geloof je het zelf?”
,,Nola, ik vind het lief dat je voor me opkomt,” Begint Lindy.
,,Maar zo boos op Louis zijn, heeft geen zin.” Maakt Harry haar zin af.
,,Ja, ik kan heus wel veranderen.” Louis kijkt me aan. Bijna moet ik kokhalzen, ik kan gewoon niet meer naar hem kijken. Die rotkop!
,,Jij moet al helemaal je bek dicht houden en je er niet mee bemoeien!” roep ik naar hem en sta op. ,,Ik wist dat dit een slecht idee was, ik ga naar huis!” Ik pak mijn spullen, geef Zayn nog snel een kus op zijn wang en daarna loop ik het park uit en ga terug naar het appartement. Hoe durft Louis?! Hij veranderen, laat me niet lachen!


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 20 dec 2014 - 16:32:
Leukk
-x-


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 20 dec 2014 - 16:04:
snel verderrrrrrrr


x1Dx
x1Dx zei op 19 dec 2014 - 23:45:
Ik snap Nola wel!!
Maar eh snel verder!! X


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 dec 2014 - 6:54:
Yeeaaayy Niall en Lindy hebben iets (:

Xx


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 18 dec 2014 - 23:26:
Louis en Nola weer snel vriendjes worden ^^
Lindy en Niall zijn belukkig, that's so cute!
Zx