Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Adopted By Hazza (Finished) » ~Hoofdstuk 26~

Adopted By Hazza (Finished)

19 dec 2014 - 14:41

1786

7

502



~Hoofdstuk 26~

Harry Pov.

Ik weet eigenlijk niet wat ik hier mee aan moet. Ik loop naar hun toe en til Ruth op.
‘Nee! Blijf van me af! Doe me geen pijn alsjeblieft!’ Smeekt ze huilend. Ze begint om haar heen te slaan en nog harder te huilen. Haar ogen zijn dicht geknepen en haar wangen zijn rood.
‘Ruth, luister naar me i-..’
‘Nee!’ Roept ze in paniek. Ze denk serieus dat… Dat kan niet! Nee, dat kan niet! Ik zak door mijn knieën en druk haar stevig tegen me aan.
‘Ruth, alsjeblieft naar me! Ik ben het maar, ik ben er nu.’ Ze probeert zich van me los te wurgen, maar zonder succes.

‘Harry, je moet echt terug het podium op! Je kunt de fans niet nog meer teleurstellen.’ In mijn hoofd moet ik even tot tien tellen voordat ik alsnog woedend naar Paul kijk.
‘En dan? Ruth hier zo maar achterlaten? Denk je dat ik zo een concert kan geven? Ze hebben me gezien, en gehoord, verdomme Paul!’ Ik houd he niet uit en de tranen stromen over mijn wangen.
‘Ruth, alsjeblieft, kijk naar me!’ Ik probeer haar naar me te laten kijken, maar ze kijkt de andere kant op. Hevig schudt ze haar hoofd. Wat is er toch met haar?

‘Ik wil niet! De meneer komt me halen! Hij zei het tegen me! Ik mag niet meer met andere mensen zijn! Laat me alleen!’ En dat was het moment dat mijn hart brak. In duizend stukken. Dit kan hij niet gezegd hebben. Dat doe je niet!
Ik voel twee armen om me heen die me van Ruth weghalen en me vervolgens omhelzen.
‘Zoiets kun je toch niet doen?’ Snik ik zacht waardoor de geur mijn neus binnendringt. Meteen laat ik los en zie dat het Lieke is. Iemand die ik nu dus echt niet aan kan kijken! Ik kijk om me heen en zie ene vreemde bij Ruth zitten. Ze neuriet een liedje van “The Fray” en wiegt haar heen en weer. Ruth wordt langzaam rustig. Waarom lukt het bij een wildvreemde wel, en bij mij niet? Ben ik niet goed genoeg?

‘Harry, luister naar me.’ Ik kijk om naar Lieke. Nu ik best dichtbij haar sta, zie ik hoe mooi ze is. Haar blonde haren zitten perfect rond haar gezicht en vallen mooi over haar schouders. En alweer zitten haar kleren perfect rond haar lichaam.
‘Het is goed, hoor je me? Ga terug het podium op. Wij zorgen ervoor dat Ruth rustig blijft.’ Ik knik maar. Snel veeg ik mijn tranen weg en pak mijn microfoon weer.
‘Papa?’ Ik kijk om en Ruth rent op me af. Ze geeft me een knuffel.
‘Ik hou van je.’ Ik glimlach en knuffel haar ook. Ze gaat bij Lieke zitten en ik ren het podium op. De fans beginnen weer te gillen.

‘Dat duurde lang!’ Zeurt Louis. Ik bijt op mijn lip.
‘Ja, sorry, er was een probleempje.’ Geef ik zo schaapachtig mogelijk toe.
‘Wat voor probleempje?’ Vraagt Niall bijna bang voor het antwoord.
‘Ik kreeg mijn broek niet uit.’ (@Nadine Weet.. sorry moest even) Iedereen begint te lachen.
‘Juist, laten we gewoon he volgende liedje doen.’ Zegt Zayn droog. De melodie van clouds begint te spelen en ik begin te zingen.

Na het liedje is het een tijdje tussen mij en de jongens stil. In die stilte geniet ik van al het gegil van de fans. Ik kijk om me heen en lees alle borden die ze hebben gemaakt. Er zijn veel meiden die proberen op te vallen door speciale kleding aan te trekken. Ik zwaai naar een aantal fans die veel aandacht trekken. Mijn aandacht wordt getrokken door een telefoon die op het podium wordt gegooid. Ik pak hem op en kijk naar wie het heeft gegooid. Ik vergrendel de telefoon en open whatsapp. Ik open een groepsapp van one direction en zeg er iets in.

“Hello everyone, it’s Harry Styles.x” En ik stuur nog een selfie erbij.

“OMG FUCK ME HARRY!!!!” Verbaasd kijk ik naar het scherm. Zei ze dit echt? Snel geef ik de telefoon terug en richt mijn aandacht weer op de jongens.

‘Liam!’ Ik ren naar hem toe en kniel voor hem neer.
‘Wat is er?’ Ik begin zijn veters te strikken. Als ik klaar ben, sta ik weer op en kijk hem liefjes aan.
‘Je veters zaten los.’ Zeg ik.
‘Lief kaboutertje, wil je nu een snoepje?’ Ik knik. Liam schudt zijn hoofd en loopt weg.

We zingen nog iets van 7 liedjes voor het concert definitief is afgelopen. We rennen het podium af en drinken nog wat water. We doen de oortjes uit en al die zooi pakken we in.
‘Waar is Ruth?’
‘In de tourbus, met Lieke.’ Ik knik en wacht tot de andere ook klaar zijn om te gaan. Met zijn alle lopen we naar de tourbussen en wensen elkaar een goede nachtrust met een knuffel, wat we nooit kunnen laten. Niall stapt de bus binnen voor me. Lieke staat bij de deur ven het badkamertje. Nee, dit kan niet, en dit gaat ze niet menen….

‘I- is ze daar? Heeft ze iets mee genomen?’ Vraag ik in paniek.
‘Harry, rustig nou, ik heb een sleutel.’ Zegt Paul die met de sleutels zwaait. Snel pak ik het af en maak de deur open. Ik ren nar binnen en kijk om me heen. Ruth zit in een hoekje en staart voor zich uit. Ik neem de sleutel mee naar binnen en sluit de deur weer. Langzaam loop ik naar haar toe en ga voor haar zitten. Ze kijkt me glazig aan, maar het blijkt niet tot haar door te dringen dat ik het ben. Voorzichtig sla ik mijn armen om haar heen en trek haar naar me toe. Haar armen blijven slap langs haar lichaam hangen.
‘Ik had het nooit mogen doen.’ Is het enige wat ze heel zachtjes mompelt.

‘Harry maak de deur open.’ Commandeert Paul. Ik schud mijn hoofd. Ik laat Ruth weer los en kijk naar haar polsen, waar godzijdank niets zit. Op haar benen en buikje niet, dus heeft ze niets gedaan.
‘Het komt goed, liefje.’ Zeg ik zacht en kus haar voorhoofd. Ik til haar op en open de deur. Niall is aan het eten en Lieke zit ernaast. Paul staat met zijn armen over elkaar geslagen op me te wachten.
‘Sorry.’ Mompel ik.
‘Het is al goed.’ Ik knik.

*5 dagen later*

Ruth heeft sinds die dag helemaal niets meer gezegd. Geen woord. Als we iets zeiden, keek ze ons aan, en keek vervolgens weer weg. Ze staarde alleen maar voor zich uit en zat in een hoekje. Ze slaapt alleen in een bunk, en ze heeft zelfs geen nachtmerries. Ze huilt niet eens, en eet heel weinig. Ik maak me veel zorgen en kan me bijna nooit concentreren op de concerten. De fans hadden al snel in de gaten dat er iets goed mis was. Ze weten nog niets wat, maar waarschijnlijk duurt het niet lang meer.

zuchtend pak ik mijn telefoon. We zijn nu in Schotland om 5 concerten te geven en hebben er al 2 gehad. Ik open twitter en kijk wat op mijn tijdlijn tot ik- SHIT! Ze hebben foto’s van Ruth en de man. Dit kunnen ze niet maken! Ze moeten weg! Snel kijk ik verder en zie zelfs foto’s van het moment dat ze werd verkracht. Tranen springen in mijn ogen. Dit kunnen ze niet doen. Dit mag niet gebeuren. Maar he ergste komt nog. Er is nu een bord geplaatst door een fan.

“Ruth was raped here!” Staat er gigantisch groot op. Ik kijk naar Ruth die glazig naar de tv kijkt. Lieke probeert het keukentje schoon te maken maar ze is zo onhandig dat ze de helft laat vallen. In de tijd dat ze hier is, ben ik flink verlieft op haar geworden. Ze is veel beter dan ik dacht. Maar ik kan niet verlieft op haar worden, ze moet binnenkort toch weer weg.
Ik sta op en loop naar de bunks waar Niall aan het gamen is.
‘Hey, wat is er?’ Hij kijkt op en zijn ogen gaan van blij naar bezorgd. Ik zucht en laat hem de foto’s zien.
‘Ik kan het niet Niall. Nu weten ze het ook nog van Ruth. Dit kunnen ze niet doen!’ Ik barst in tranen uit. Niall slaat zijn armen om me heen en sust wat.
‘Het komt nooit meer goed, Nialler. Ze praat al 5 dagen niet meer. Ze doet helemaal niet meer. Ik kan het niet meer aan om zo naar haar te kijken. He doet me pijn.’ Mompel ik in zijn trui.
‘Zeg dat nou niet, Hazza. Het komt wel goed. Laat het op haar af komen. Je moet tegen haar blijven praten. Ze geeft vanzelf wel antwoord. Is het geen idee om haar één nachtje, misschien twee bij de anderen te laten slapen? Dan kun je misschien zelf ook beter slapen.’ Ik kijk naar hem.
‘Juist niet, ik slaap dan alleen maar minder, ik kan niet zonder haar om me heen.’ Zeg ik zacht.
‘Je weet dat ze daar in goede handen is. Bel ze op. Ik meen het Harry, doe het niet alleen voor jezelf, maar ook voor haar.’ Ik kijk naar hem en schud dan mijn hoofd.
‘Ik kan ze toch niet zomaar even vragen of ze bij hun kan slapen zodat ik ook eens een nacht rust heb?’
‘Hoezo niet? Op papier is het ook onze dochter, zij zouden ook iets voor haar moeten doen.’
‘Kun jij het niet doen? Alsjeblieft?’ Hij knikt en pakt zijn telefoon. Ik loop naar Ruth en ga naast haar zitten. Voorzichtig zet ik haar op mijn schoot.
‘Zou je het leuk vinden om één of twee nachtjes bij Louis, Liam en Zayn te blijven slapen?’ Ze kijkt me aan. Haar ogen staan duf en verschrikkelijk moe. Ze kijkt me een tijdje aan, alsof ze zich afvraagt of ik het serieus meen tot ze knikt. Ik glimlach naar haar.
‘Ga je dan mee om wat spulletjes in te pakken?’ Ze stapt van mijn schoot en ik pak haar hand. We lopen terug naar de bunks waar we een weekendtas pakken. Ondertussen belt Niall met Liam om alles af te spreken.

Ik ben blij dat Ruth knikte. Ze praat nog niet, maar reageert al. Ik hoop dat ze snel weer praat. Ik mis haar stem. Haar vrolijke stem. Het geluid als ze lacht. Het geluid als ze zachtjes me zingt met muziek. Het geluid als ze zegt dat ze van me houdt. Ik mis de oude Ruth.


-----


als ik vanavond 5 reacties heb, misschien vanavond nog een hfdstk, maar dat ligt eraan hoe laat ik terug kom van mijn oma en ik de computer kan overmachtigen X


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 20 dec 2014 - 20:15:
Ahw..... Hopelijk gaat het snel beter met haar. Goed hoofdstuk! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 20 dec 2014 - 16:06:
Ruth praat alsjeblieft weer


x1Dx
x1Dx zei op 20 dec 2014 - 10:58:
Waar is de oude Ruth??
Snel verder!! X


Liekekusje1D zei op 19 dec 2014 - 17:49:
Super amazing!
Snel verder,
ben benieuwt.
x


Nadja
Nadja zei op 19 dec 2014 - 15:54:
Heftig gurl heeeaa werkte toch wel dat ene