Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lies and happiness (Larry stylinson) » Lies and Magic

Lies and happiness (Larry stylinson)

14 jan 2015 - 23:11

1413

0

229



Lies and Magic

Sanna komt achter de waarheid

Lachend liggen ze tegenover elkaar op de bank. Nadat Sanna zich ziek heeft gemeld zijn er al drie glazen naar binnen gegaan en ze voelt zich warm en raar opgelucht en deze man is heerlijk, wat een fantastische lach. Hij lacht om haar vredige glimlach en haar wazige ogen. "Volgens mij gaat het al stukken beter" ze lacht en strekt haar armen boven zich uit "ooow een chill out is echt waar ik aan toe was". Ze rekt zich uit en springt dan op van de bank. Dus je hebt vier vrienden met wie je hier woont? Waar zijn ze?" "Beneden. Wat me eraan herinnert ik moet daar ook echt even heen". Ze knikt en draait een rondje op haar plek. "Oké. Ik moet misschien ook maar gaan hea? Ik heb nu genoeg vloeibare moed op om hem onder ogen te komen". Hij draait zich om en hij pakt haar snel vast als ze wankelt. Ze valt giechelend tegen hem aan. "Oké misschien iets teveel vloeibare moed. Nee weet je blijf alsjeblieft nog even. Ik denk dat je hem beter nuchter onder ogen kan komen. Of misschien beter niet meer onder ogen. Ik ben maar even weg. Er zijn wat dingen die ik moet doen en dan ben ik weer terug en dan praten we er nog wel even over. Misschien kan ik helpen". Ze heeft grote glanzende ogen en leunt dicht tegen hem aan. "Je bent een hele vreemde maar fantastische jongen" hij schiet in de lach. "Okee. Kom blijf hier. Daar is de afstandsbediening. Daar is het toilet en daar ligt wat muziek. Dat is mijn kamer mocht je knock out gaan. Ik denk niet dat mijn vrienden het fijn vinden ineens een vreemde in de kamer te vinden. Dus krijg ik niet de kans iedereen in te lichten dat je hier bent dan is dat een goede knock out plaats" ze stapt bij hem weg en draait zich om. "Hmm nee ik voel me heerlijk. Weet je dat ik eigenlijk bijna nooit drink?" ze wijst naar hem als ze zich weer om draait "Ik moet dat meer doen. Ik voel me fantastisch". Hij lacht en pakt haar hand. "Kom hier jij!" hij trekt haar in zijn armen en slaat ze om haar heen. Ze slaat haar armen ook strak op hem heen en legt haar hoofd tegen zijn schouder. Ze zucht diep en ademt zijn heerlijke lucht in. "Ik ben heel even weg. Ben zo terug. Ga jij lekker relaxen".

Als hij weg is laat Sanna zich op de bank vallen. Wat een rare situatie eigenlijk. Een jongen die ze niet kent ontvoert haar eigenlijk naar zijn kamer en voert haar dronken en ze laat het gewoon toe. Wat is ze eigenlijk aan het doen. Ze heeft zich ziek gemeld van haar werk..
Ze denkt na. Waarom gaat ze niet weg. Waarom geeft hij haar het gevoel dat ze hem kan vertrouwen. Oké hij is leuk maar ze is net bedrogen door haar vriend, nee ex! En ze gaat zomaar met iemand mee, met een oom die lijkt op iemand uit een motorbende. Pff ze spoort niet helemaal. Maar hij is leuk en aardig en die lach. Het kan vast niet zo veel kwaad. Ze mag best eens gek doen in haar leven en ze kan nu ook gewoon weg als ze wil. Hij houd haar niet tegen. Hij heeft haar niets aangedaan en ze is vrij om te gaan. Nee ze is prima in orde, ze is veilig en oud en wijs genoeg om eens een keuze te maken die voor haar zelf is en die haar juist lijkt.
Ze staat op en loopt naar de deur. Ze doet hem open en kijkt de gang in. Niemand. Dan maar genieten van haar vrije dag. Muziek, dat is wat ze nodig heeft. Ze draait zich weer om en loopt de grote kamer door. Ergens zou hier muziek moeten liggen.

"Je hebt wat? Een vreemd meisje uitgenodigd in onze kamer?" Harry kijkt Louis verbaasd aan. "Ze weet niet wie we zijn. Ze herkende mijn naam niet of mijn gezicht en ze is echt fantastisch. Ik weet zeker dat jullie haar mogen maak je geen zorgen". " mijn spullen liggen daar. Wat als ze wat pakt. Je bent veel te goedgelovig Louis." Louis zucht en kijkt zijn vrienden aan. "Guys. Kom op. Ik meen het. Leer haar kennen". Niall kijkt hem aan
" Oké best. Ik ga met je mee en dan komen we er vanzelf achter of ze inderdaad geen gestoorde fan is".
De rest van de jongens, Zayn, Harry en Liam blijven nog bij de fans en Louis neemt samen met Niall afscheid. Wat een geweldige fans weer! Zijn handen doen pijn van het aantal handtekeningen zetten en zijn wangen doen bijna pijn van het lachen. Heerlijk zo'n middag, het verveelt nooit. Toch is hij al weer een hele tijd weg gebleven en hij had gezegd dat hij zo terug zou zijn. Misschien is ze er helemaal niet meer. Maar nee ze is geen gestoorde fan. Hij weet het gewoon zeker.
In gedachten verzonken stapt hij met Niall in de lift naar boven. Niall bestudeerd zijn gezicht en lacht, "man je staat te dagdromen", Louis kijkt op "Helemaal niet", "Wie is ze en wat heeft ze met je gedaan?" Niall schiet in de lach "ik kan niet wachten haar te ontmoeten".
Ze stappen uit op de twaalfde verdieping en muziek komt hen tegemoet. " Ze is er nog" hij schiet in de lach en loopt naar de deur. Als hij hem opent staan ze verbaasd te kijken naar wat daar gebeurt.

Ze springt rond en danst met haar armen wijd open. Wat een heerlijke muziek. Met haar ogen dicht slaat ze haar armen om zich heen en draait zich om. Dan hoort ze gelach en opent haar ogen. "Mr. Smith" ze rent naar hem toe en pakt zijn hand "dans met me en jij ook" ze lacht breed naar zijn vriend en trekt ze mee verder de kamer in. Dan draait ze een rondje om hen heen. Gelijk beginnen ze mee te dansen. Met allemaal gekke pasjes en dezelfde pasjes. Sanna lacht hardop en zwaait rondjes met haar armen open.

Na een tijdje laat Sanna zich uitgeput op de grond vallen. Niall laat zich naast haar vallen hardop lachend en Louis gaat zitten. "Waarom weer mr Smith?" Niall haalt diep adem en kijkt Louis aan met een veelbetekenende blik aan "Hi ik ben Niall" hij steekt zijn hand uit en Sanna pakt hem aan "Sanna. Louis en ik hebben elkaar net leren kennen en ik ben op een verplichte chill out". Niall schiet in de lach "Ah. Ja dat ken ik. Maar meestal zetten wij Louis in een time out" Sanna komt overeind en zo ook Niall. "Maar hoezo. Heb je gelogen Louis? Geen mr. Smith?"
Louis bloost licht "tja dat is de naam die ik wel eens op geef. Ik heb er een goede reden voor. Maar ja mijn echte achternaam is Tomlinson".
Ze kijkt verbaasd op, "oké, waarom heb je dat dan niet gelijk gezegd?" Niall pakt zijn telefoon en typt iets in, dan geeft hij hem aan Sanna. Ze pakt hem aan en begint te scrollen. Van alles over een band genaamd One Direction. "Ik snap het niet". Ze klikt op de afbeeldingen. Vijf jongens waarvan 1 Louis en de ander Niall. " Zijn jullie beroemd?" ze begint te lachen met een beetje zenuwachtig gevoel "ja". Ze schud haar hoofd "Nee. Dit is een grapje". " Nee. Het is echt zo" Louis kijkt heel serieus en Sanna weet niet wat ze moet denken. Oké beroemd. Juist. Nee. Wat?
"Wacht ik zal het bewijzen". Louis staat op en doet de muziek uit, dan loopt hij naar het balkon. Zodra hij de deuren opent en naar de balustrade loopt komt er een enorm lawaai op, meiden gillen. Met grote ogen kijkt Sanna naar Louis die glimlacht. "Sorry dat ik het niet vertelde", ze begint te lachen "Dit meen je niet! Dit is waanzin". Ze staat op en Niall sluit de balkon deuren. "Ik snap het nu. Deze kamer. Dat je zolang weg was. De naam Smith. John... Ja dat is niet echt je oom zeker?" Louis knikt en grinnikt "sorry" ze slaat haar hand voor haar mond en begint dan keihard te lachen "wat?" ze draait een rondje "Waanzinnig!" Louis lacht en staat op "beloof dat je niet weer gek wordt" ze schud haar hoofd en begint weer te lachen "Nee". Louis lacht opgelucht.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.