Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Why don't we go there? » Zayn > De zware dag

Why don't we go there?

22 dec 2014 - 20:36

836

0

176



Zayn > De zware dag

Jongens,,, laat me gewoon slapen! Ik mis de laatste dagen al zoveel slaap! Brom ik onder mijn dekbed vandaan. Jullie zijn net een stel apen. Jullie worden echt nooit volwassen! Achh kleine brombeer , mis je je schatje-patatje? Is ze ervandoor gegaan met een 20 jaar oudere kerel? Grapt Liam. Ik ben gekwestst en verdrietig tegelijk, maar laat dit niet blijken. Liam houd je mond dicht! Dat jij nou z'n ongeloofelijk perfecte realatie hebt! Schreeuwd Naill. Ik merk dat er veel onrust is door mij, want mijn vriendin is ervan doorgegaan en nu lig ik hele dagen in mijn bed. Ik begin me nu ook al schuldig te voelen. Ik moet hier iets aan doen, dit kan niet door blijven gaan. Plotseling stap ik mijn bed uit en loop rechtstreeks naar de badkamer.

Wat heeft hij nou.,, zegt de net binnengekomen Harry. Jongens jullie moeten echt stoppen nu, hij heeft het er echt heel moeilijk mee en dat is begrijpelijk. Ik bedoel.,, het gebeurd niet elke dag dat je vrouw er opeens vandoor gaat met een 20 jaar oudere rocker. En jullie weten dat zayn nogal nouja.,, ehh.,, emotioneel kan reageren, maar dat niet uit. Hij is echt een binnen-veter. En denk ook aan al onze fans. We kunnen door deze pesterijen niet uit elkaar gaan. We moeten het voor ons alle 5 zo prettig mogelijk maken . Ook voor Zayn. Dat is helemaal waar stemt Naill in. Liam en Louis ook.

Even later komt ik weer binnen, de stemming in de hotelkamer is rustig maar gespannen, het moet wel weer goed komen vinden de alle 4. Ik duik mijn bed weer in en val erg rustig in slaap. Liam kan het niet laten om toch een foto te maken van zijn slapende maat, en deze op twitter te zetten. Toch kan Harry er niet om lachen, maar laat het voor deze keer voor wat het is. Even later horen ze de tourbus aankomen. Niet dat ze de tourbus hoorde , ze hoorde alleen de gillende meiden die de tourbus hadden gezien. Harry maakt mij wakker: heey maatje , we moeten gaan. De grote tour komt eraan!! Onder het dekbed klinkt alleen een beetje gebrom . Zayn je moet er nu echt uit, anders missen we het vlietuig nog! Wat heeft dat allemaal nog voor zin, als ik niet zo lang weg was geweest had ik nu nu nog gewoon een prachtige vrouw ! Het heeft geen zin meer.Schreeuw ik. Als jij er zo over denkt, alle 10000e fans die nu op ons wachten, heb jij daar dan geen respect naar? Jawel, maar.,,,, NIets maar ! We gaan op tour en we gaan genieten, van een leuke gezellige vrijgezellen tour! Het moet maar .., antwoord ik

Even later loop ik met mijn jogging broek richting de tourbus. Alle fans vragen om een handtekening, maar daar heb ik nu echt even geen zin in. Het is toch gek dat ik me zo druk maak terwijl ik 10000 meisjes zou kunnen krijgen. Maar deze break-up is de heftigste die ik ooit heb meegemaakt. Niet alleen omdat dit een oficiele scheiding was , maar vooral 'hoe' het is uitgegaan. Ik kwam een dag thuis en ik zie mijn bloedeige vrouw op de tv, zoenend met een vage oud rocker. Maar dit nieuws was voor mij cruciaal. Het liep al langer niet erg goed tussen ons. Dit was voor mij de aanzet om het echt uit te maken. Ik ben er eigelijk helemaal klaar mee. Het doed me zeer, en ik ben boos. Ik krijg perdag 3000 brieven om me op te vrolijken . Maar dit doet me helemaal niets. Ik ben gewoon mijn meisje kwijt!

Liam lacht zo hard dat de hele bus heen en weer beweegt. Hij lacht om een gekke fanfictie , waarin hij in een aap veranderd. Dit is de eerste keer in 2 maanden dat ik weer heb kunnen lachen. We hebben echt geweldige fans.Voor mij was het nu echt tijd om het hoofdstuk Perrie af te sluiten. Ik heb een doos vol met onze herinneringen. Goede en slechte, zoals liefdesbrieven waarnaast de scheidingspapieren liggen. Deze moet ik nog ondertekenen, dus die haal ik er even uit. Dat zal een zwaar moment worden , daar ga ik mijn vrienden bij nodig hebben. Ik begin met het verscheuren van alle liefdesbrieven en foto's van die geweldige tijden. Dit valt me zwaarder dan gedacht en haal een hand door mijn haar. Ik voel dat ik moet huilen, maar houd het tegen zoals altijd. Ik voel dat de hand van Louis mijn schouder raakt. Zwaar hé makker , uit elkaar gaan. En het ergste is vooral dat we geen tijd hebben om dit soort dingen te vewerken. Dat is een van de dingen die we hebben moeten inleveren voor dit werk. We krijgen er gelukkig geweldige dingen voor terug . Samen zoeken we de spullen uit de doos uit. Gelukkig heb je vrienden die je steunen tot het einde .We houden een aantal dingen over, de scheidings papieren, een foto van de bruiloft, en een foto van onze eerste ontmoeting. Die verdomde eerste ontmoeting....,,


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.