Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Frozen » the populars » 1 een nieuwe school

the populars

27 dec 2014 - 20:23

515

0

301



1 een nieuwe school

Ik ben een neurd :'( maar ben veranderd van school om opnieuw te beginnen en de school te veroveren met mijn schoonheid en populariteit maar misschien is het me allemaal een beetje naar het hoofd gestegen..

OMG mijn make-up is verpest :o
mijn eerste schooldag moet perfect zijn en niemand mag hem verpesten!Ik zal het gezicht van de school worden kosten wat het kost.
ELLY BEN JE NOU NOG NIET KLAAR KOM OP WIL JE NOU TE LAAT KOMEN OP JE EERSTE SCHOOLDAG?
jahaaa ik kom zo! vlug werkt elly haar make-up bij en pakt haar tas. buiten staat haar moeder haar met de fiets op te wachten. MAM dit meen je niet?! je gaat me toch niet vertellen dat we op de eerste dag met de fiets gaan? :'(
ja waarom niet het is hartstikke mooi weer<3 MAAR MAM zo gaan mensen echt aanzien voor een neurd kunnen we niet met de auto gaan? Hmm.. jou eerste schooldag is wel heel duur ik bedoel je kleren make-up schoenen en je hulpjes en die hulpjes waren trouwens echt overbodig zegt haar moeder.Maar mam ik moet een goede reputatie krijgen hier plss help me nou maar!pff ik haal de auto wel uit de garage.aaahh dankje mam ik houd zo veel van je dankje dankje dankje.Ja zo kan ie wel weer zegt haar moeder.Elly stopt gauw met het knuffelen van haar moeder.Toen haar moeder weg was zag elly opeens een hele leuke jongen aan de overkant naar haar staren.ze lachte naar hem,Hij lachte terug maar helaas kwam z'n blonde vriendin ertussen en zoende hem op z'n mond. nou nou je slikt hem haast door dacht elly.Haar moeder was er met de auto en toeterde.Vlug stapte elly in.in de auto bij het stoplicht zag elly opeens de jongen met zijn vriendin weer op een motor.ze kon het niet laten en staarde naar hem de jongen merkte het al gauw en staarde haar ook aan.het stoplicht werd groen vlug gaf hy haar een knipoog en reed door.Knipoogte hij nou naar mij dacht elly :o?Nee dat kan niet al hoewel ze nu een kans maakte met haar nieuwe dure kleren enzo. nee dacht ze hij had vast iets in z'n oog.
toen ze aankwam op school keek iedereen haar aan ze voelde zich niet op haar gemak en wilde vluchten maar besloot dat niet te doen want als ze dat zou doen zou ze weer een lage reputatie krijgen.ze liep naar haar kluisje terwijl haar gehuurde hulpjes vermoeid achter haar aan schokte met haar boeken in hun handen.De meiden keken haar allemaal heel vies aan terwijl de jongens haar juist heel leuk bleken te vinden.Opeens kwam er een gespierde bruine jongen die vast in de vierde zat naar haar toe. Hij vertelde haar dat ze zich moest verbergen met die mini rok en dat topje dat haar buik liet zien.Luister meid dit is niet gemeen bedoeld ofzo maar je ziet er uit als een slet als mijn zussen zo zouden lopen had ik ze al lang vermoord heb jij geen broer ofzo?
n-nee zei elly. Oh vandaar dus maar meid k zeg alleen maar je laat die boys geilen maar geloof me ze gaan je playen want niemand wilt echt met een slet.
hoe bedoel je zei elly.Je kent onze school niet..maar goed ik leid je wel rond volg mij maar.Oh Oké


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.