Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Frozen » the populars » 2 de geilende boys<3

the populars

27 dec 2014 - 21:01

522

0

299



2 de geilende boys<3

Ik wou dat ik luisterde naar de mensen die me wilde helpen maar ik kan er ook niks aan doen dat ik zo'n aandacht trekkertje ben.

"dit is het zwembad" zegt de jongen.WOW ik had echt niet verwacht dat het zo groot zou zijn en wauw er is zelfs een waterglijbaan O_O!
Ja onze school steunt de mensen die later iets met sport willen doen.Deze school lijkt me best leuk,maar hoe heet je eigenlijk?Ik heet Nelson en hoe heet jij? Ik ben Elly leuk je te ontmoeten.

Opeens is elly stil ze ziet de jongen die ze vandaag ook zag weer met zijn blonde vriendin."Waar kijk je naar?" vraagt Nelson.
Hij krijgt geen antwoord.Hallo? Is er iemand thuis? "Oh ja sorry ik was even ergens anders met m'n hoofd" Oh je keek zeker naar dat blondje daar of niet?
Ja hoe wist je dat?Iedereen kijkt naar haar ze is het grote hoertje van de school.

"Het grote hoertje van de school?" Vraagt elly.Ja ze kleed zich net zoals jij je kleed maar dan erger.Oh en ze heeft contact met bijna elke jongen van de school.
Echt niet te geloven dat haar vriendje nog bij der is,ik zou het echt niet trekken om mijn vriendin bij allemaal andere jongens te zien.
"Maar goed,nu weer hier toch zijn heb je zin om te zwemmen?"vraagt Nelson.
Tuurlijk.

Even later is elly terug in een zwarte bikini.Zodra ze binnen kwam keek iedereen haar weer aan.Sommige groepjes jongens vroegen zelfs of ze met ze kwam zwemmen maar ze zei nee.
Oh fijn daar komt Nelson al.Hij keek haar aan en schudde zijn hoofd."Waarom schudde je je hoofd?" vroeg Elly.Om je kleren zei Nelson ik zeg dit niet om gemeen zijn maar omdat je als een zus voor me bent en geloof me je laat boys alweer geilen.

Nu was Elly het echt zat.Wat gaat jou nou weer aan wat ik aandoe?"Niks maar het gaat me wel aan wat er straks met je gaat gebeuren" zei Nelson.
Er gaat helemaal niks met me gebeuren!Nou bedankt voor je overbezorgdheid maar ik red me prima en tot ziens.

Elly Draaide zich om en liep naar een groepje jongens en vroeg of ze erbij mocht.En natuurlijk was het antwoord ja.
Nelson keek haar na en schudde zijn hoofd.Hij besloot Elly niet alleen te laten en bleef dichtbij haar.Na een lang gesprek met die jongens kwam het verwachte al,1 van de jongens vroeg haar app.En natuurlijk gaf ze die.

Maar toen de jonge haar app kreeg had hij een heel ander signaal van haar opgevangen.Hij dacht dat ze een sletje was en dat ie alles met haar kon doen wat ie wilde,dus ging ie wat dichterbij haar staan en trok haar langzaam naar zich toe,tot ze helemaal tegen hem aangeplakt stond.Toen begon hij haar te pijpen.

HELP! Wat moet ik nu doen of zeggen dacht Elly.Ze besloot hem toch maar weg te duwen.Maar de jongen gaf niet zo makkelijk op en begon aan haar te zitten.
Elly schreeuwde dat de jongen moest ophouden.Maar hij hield niet op en bleef gewoon door gaan.Nelson zag alles en zwom naar ze toe toen duwde hij de jongen weg en gaf hem een vuist.

Er ontstond een gevecht en verschillende mensen raakten erbij betrokken.
Elly probeerde Nelson nog te helpen maar het kon niet ze werd vastgehouden door een andere jongen die ook opeens aan haar begon te zitten...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.