Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » Do You Wanna Marry Me ?

You Must Make A Choice.

27 dec 2014 - 22:50

1278

9

481



Do You Wanna Marry Me ?

Image and video hosting by TinyPic

Luke pov:

Zenuwachtig pluk ik aan mijn pak. Vandaag ga ik Rachel dan eindelijk ten huwelijk vragen. ,,Ben je er klaar voor Hemmings? Nooit gedacht dat jij de eerste zou zijn die iemand ten huwelijk ging vragen. Ik dacht altijd dat Ashton dat zou zijn." Zei Michael, mijn roodharige vriend trekt mijn pak goed en kijkt mij aan. ,,Dat hoorde ik trouwens!" Gilt iemand van uit de keuken, ik kijk op en zie Ashton tegen het aanrecht geleund staan. ,,Vind je het echt niet erg dat ik Rachel ten huwelijk ga vragen? Ik bedoel het is wel je zusje." Zeg ik en kijk naar Ashton. ,,Wat mij betreft neuk je dr dood. Ik ben er niet om je tegen te houden hoor. Het is mijn zusje, ze houdt van je daar kan ik toch niks aan doen." Zei Ashton terwijl hij mij zachtjes op mijn rug sloeg. Hij deed onverschillig sinds Molly overleden was.
Ik reed de parkeerplaats van het appartement op en stapte uit mijn auto. De zenuwen gierde door mijn lijf. Vanavond zou ik haar vragen. Ze deed de deur open, een kort zwart jurkje aan. Haar haren gekruld en smokey eyes maakte haar look helemaal af. ,,Bent u klaar voor u date madame." Zei ik, ze giechelde en sloeg haar arm in die van mij. ,,Waar gaan we heen?" Vraagt se voor dat ik de deur open hou voor haar. ,,Dat is nog geheim." Zeg ik en druk en kus op haar hand voor ik instap en wegrijdt.

Het restaurantje, was niet het duurste in de stad, maar het was perfect. Ik hielp Rachel uit de auto en ze keek voor zich uit. ,,Picolienis. Dat klinkt grappig. Hoe wist je eigenlijk dat ik zo van Italiaans eten hou?" Vraagt ze terwijl ze onze vingers samen vlecht. ,,Omdat ik er zelf van hou. Moet ik eerlijk bekennen." Zeg ik met een grootte glimlach op mijn gezicht. ,,Reservering voor Hemmings." Zeg ik en kijk naar de man achter de desk. ,,Loopt u maar mee." Zegt de man, we volgen hem naar het dak, waar niemand zit. ,,Dit is prachtig Luke." Zegt Rachel terwijl wij gaan zitten. Of nou Rachel gaat zitten, ik pak het kleine zwarte doosje uit mijn zak en kijk haar in haar bruine ogen aan. ,,Lieve Rachel. Sinds ik je ken is mijn leven veranderd. Toen ik je voor het eerst zag was ik sprakeloos. Onze eerste kus was magisch en ik wil die momenten nooit meer vergeten, lieve Rachel wil je met mij trouwen?" Met dat gezegd te hebben zak ik op een knie. ,,Ja. Ik wil met je trouwen Luke. Ik wil voor altijd bij je blijven." Zegt ze, ze pakt mijn hand trekt mij omhoog en kust me teder. Voor ik de ring om haar vinger schuif

Liam Pov

Voorzichtig probeer ik mijn ogen te openen maar niks werkt mijn ogen blijven dicht zitten. Het enige wat ik kan is horen al zou ik daar al blij mee moeten zijn luide snikken vullen mijn gehoorgangen en voor zover als dat kan spits ik mijn oren om goed te luisteren wie er hier bij me zit. Heel diep van binnen hoop ik dat als ik wakker word Rachel hier zou zitten. Algauw hoor ik de zo te horen snikkende jongen praten ,,Je moet wakker worden Liam het moet we kunnen niet zonder jou snap je dat!" Aan de stem te horen is het Niall, ik wil zo graag terug praten hem vertellen dat ik hier ben en niet meer weg zal gaan maar tevergeefs niets werkt. ,,Liam jij bent onze daddy direction zonder jou zijn we niet one direction maar Direction jij bent die one dus ik smeek je vecht en kom terug." Niall's woorden gaven me steeds meer moed ik probeer met alle kracht die ik heb mijn hand een beetje op te tillen. ,,ZIJN HAND BEWOOG, HIJ BEWOOG!" Roept Niall. ,,Meneer ik denk dat u het zich verbeeld heeft meneer Payne geeft geen enkel teken van leven." ,,Maar ik zag het toch." Niall klinkt gefrustreerd ,,Ik ben niet gek." zegt hij dan weer. Het enige wat ik nu voel is schuld omdat ze denken dat hij gek is en voor een laatste keer vecht ik ervoor mijn ogen te openen. Al snel zie ik te fel licht en knijp ik mijn ogen dicht. ,,HIJ IS WAKKER HIJ IS WAKKER!" schreeuwt Niall hard. Ik hoor veel geroezemoes en het geeft me moed om mijn ogen aan het felle licht te laten wennen als ik dan om me heen kijk zie ik iedereen staan behalve Rachel, Luke, Harry, Zayn en Jane. Als ik dan eindelijk de energy gevonden heb om te praten kijkt iedereen me verwachtingsvol aan ,,Waar is Rachel." het klinkt als een fluistering want iedereen kijkt me.wat getreurd aan en diep van binnen weet ik dat ik dit verdiend heb maar toch neemt de ondragelijke pijn mijn hart over.

Rachel pov:

Ik ben de toekomstige mevrouw Hemmings, is het enige wat er door mijn hoofd gaat op dit moment. ,,Eet smakelijk mevrouw Hemmings." Zegt Luke terug hij mijn hand pakt. De ring is super mooi. Ik voel mijn telefoon trillen en zie dat het Niall is.

Met Rachel.
Hey met mij Liam is wakker.
Wacht wat serieus?!
Ja hij werd net wakker en voeg waar je was.
Ik en Luke komen er aan.
Tot zo.
Doei.

Ik trek Luke op die mij vreemd aan kijkt. ,,Liam is wakker." Verklaar ik. Luke kijkt mij aan en pakt mijn hand. Hij gooit wat geld neer en samen lopen wij weg.

Ik ren letterlijk het ziekenhuis in. Ik ken het hier ondertussen wel. Luke komt achter mij aan gerend. Ik open de deur van Liam zijn kamer en vlieg hem om zijn nek. ,,Ik ben zo blij dat je weer wakker bent." Mompel ik tegen zijn shirt aan. ,,Ik ben blij dat je hier bent Rachel. Ik miste je. Al deze stress is ook niet goed voor onze kleine." Zeg hij. Ik kijk hem aan. ,,Rachel je remt echt snel." Zegt Luke terwijl hij de kamer in loopt. ,,Gefeliciteerd!" Gillen Michael en Ashton. Ze hebben vast de ring gezien. ,,Waar feliciteren ze Luke om?" Vraagt Liam, terwijl hij mij aan kijkt. Ik laat mijn hand zien en Liam zijn mond valt open. ,,Jullie gaan trouwen?" Vraagt hij, Ik knik en voelde mij schuldig

Ivana Pov

Om Liam en Rachel hun moment te gunnen lopen wij de kamer uit. Ik ben bezorgd om Zayn hij laat niets van zich horen zelfs wanneer zijn beste vriend in het ziekenhuis ligt niets. ,,AAN DE KANT MENSEN SPOEDGEVAL." word er geroepen door hysterische dokters iedereen deinst achter uit en wanneer ik om kijk valt mijn mond open en worden mijn ogen vochtig. ,,ZAYN." Gil ik naar de jongen met overal brandwonden en gesloten ogen. Ze trekken hem snel verder al gauw gevolgd door Jane maar een dokter blijft staan. ,,Kent u de heer Malik." Ik knik ,,Het is mijn broer." piep ik zachtjes algauw voel ik de twee sterke armen van Louis om me heen en druk ik me snikkend in zijn borst terwijl hij kalmerend over mijn rug wrijft. ,,Jullie 2 kunnen met mij meekomen naar de speciale wachtkamer en ik denk dat het beter is dat de rest hier blijft. De dokter kijkt iedereen met een ernstige blik aan en de rest knikt wat verdoofd. De dokter begint te lopen maar het lijkt alsof ik geen energy meer over heb het enigste wat ik nog zie is Zayn die zo hulpeloos op dat bed lag zijn ogen gesloten en zijn armen vol brandwonden en al gauw voel ik 2 armen die me optillen en tegen zich aan trekt wetend dat het Louis is.

~~~~
Sorry voor het lange niet updaten still love you peeps xx
~~~~~


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 30 dec 2014 - 15:32:
NOOO ZAYN


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 dec 2014 - 15:30:
niet Zayn!!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 29 dec 2014 - 9:41:
Rachel
En is Liam wakker gebeurt er dat met Zayn


x1Dx
x1Dx zei op 29 dec 2014 - 0:23:
Neeee nu Zayn!!


5sosxx
5sosxx zei op 28 dec 2014 - 19:36:
nee niet Zayn