Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .31.

Can I start all over? (AF)

28 dec 2014 - 20:14

1845

6

468



.31.

Image and video hosting by TinyPic

.De volgende dag.

*Biep**Biep*. Ik sla op mijn wekker en hij stopt. Ik staar naar het plafond. Waarom moet school zo vroeg beginnen?! Ik hoor een paar vogels fluiten en een paar auto's in de verte. Ik zucht. Gisteren was zo geweldig! Het gevoel om op dat grote podium te staan, de lichten die op je schijnen, het publiek en het gevoel dat je de hele wereld aan kan als je het applaus in ontvangst neemt. Het voelt nog steeds onwerkelijk. Ik, Nola Henderson, die eerst nog uitgelachen werd is de nieuwe Pop Queen. Ik sla mijn dekbed van me af en ga rechtop zitten. De zon piept tussen de gordijnen en ik glimlach wanneer ik de gordijnen open schuif. Ik loop richting de badkamer en poets mijn tanden. Douchen doe ik vanavond wel. Zo te zien liggen Melina, Amber en Lindy nog te slapen, want hun spullen staan nog netjes op het plankje. Ik spuug de tandpasta uit en neem een slok water. Glimlachend loop ik mijn kamer weer in. Ik draai even een rondje en loop richting mijn kast. Even kijken. Wat doe ik aan? Het is een gewone schooldag, dus helemaal opgedoft hoeft niet. Ik kies voor een simpel wit shirt en daarover heen mijn grijze Treesje Mortale Travel Tote met een lichtblauwe jeans en witte Chuck Taylor Converse. Ik leg het setje op bed en kleed me snel om. Ik ga voor de spiegel staan en doet mijn haar in een knot. Snel nog een beetje make-up en ik ben klaar. Ik open de deur en loop naar de keuken. De zon schijnt door het raam en verlicht de keuken. Ik loop de keuken in, loop naar de koelkast en pak een pak melk, waarna ik de koelkast weer sluit. Ik vul een kom en voeg de cornflakes toe. Ik ga aan de keukentafel zitten en geniet van het zonnetje. Zouden Melina, Lindy en Amber nog slapen? Ik neem een hap van mijn cornflakes. Na een tijdje komen Melina en Amber de keuken binnengelopen met Lindy achter hun aangestrompeld. Ze groeten me met een knuffel en smeren een paar boterhammen voor zichzelf. Gelukkig heb ik mijn lunch al in mijn tas zitten.
,,Je was echt geweldig gisteren.” Zegt Melina en ze straalt van trots.
,,Ja! Je verdiende het om te winnen!” roept Amber en ze neemt een hap van haar brood.
,,Nola, je kan echt geweldig zingen. Je moet nooit meer onzeker zijn.”
,,Thanks, girls.” Antwoord ik. Ze glimlachen alle drie van trots. Het is een best schattig gezicht hoe ze zo op een rijtje zitten. We ruimen onze spullen op en pakken onze tassen. Een nieuwe schooldag wacht op ons!

We lopen door de gangen en sommige mensen feliciteren me of geven me een compliment. Ik glimlach en mijn vriendinnen glimlachen van trots. Ze zijn zo lief. We slaan de hoek om en al snel naderen we het lokaal waar we les hebben. Zal er veel veranderen zodra ik in de klas kom? Zullen ze me anders gaan behandelen? Ik open de deur en geloof niet wat ik zie. Hier hebben de meiden mee te maken, dat voel ik gewoon.
,,Gefeliciteerd, Nola!” hoor ik iedereen roepen. Ballonnen hangen aan het plafond, een paar slingers hangen aan de muren en de leerlingen houden een groot spandoek vast. Zayn en de jongens zijn er ook en meteen moet ik blozen als ik hem zie. Hij straalt helemaal en komt op me afgerend. Ik staar volgens mij met open mond naar het tafereel voor me, want Zayn pakt mijn kin vast en sluit mijn mond. Hij glimlacht naar me en geeft me nog een knuffel. Ik knuffel hem terug en al snel volgen Liam, Niall, Harry en Louis ook. Louis duw ik meteen weg, want ik ben woedend op hem. Ik hoef zijn omhelzingen niet! De andere leerlingen geven me ook een knuffel en ik ben blij dat ze zo enthousiast zijn over mijn zangkunsten. Ik luister naar alle opmerkingen en lach hier en daar even. Dit geeft me echt een geweldig gevoel.
,,Al die aandacht geeft je vast een geweldig gevoel.” Fluistert Zayn in mijn oor. Ik schrik en draai me snel om, om vervolgens in zijn ogen te verdrinken. Ik knik. ,,Hoeveel concerten je ook ooit gaat geven, dat gevoel blijft geweldig.” Zegt Zayn weer en hij drukt een kus op mijn wang. Mijn wangen zijn vuurrood en Lindy ziet het meteen. Melina, Amber en Lindy giechelen.
,,Oké leerlingen, we gaan beginnen met de les. Dus neem jullie posities in.” Zegt onze docent. ,,Nola, wil jij anders beginnen?”
,,Als het mag wil ik graag met Jordan zingen. Ik heb een lied geschreven die ik graag ten horen wil brengen.” De docente kijkt Jordan aan en hij knikt. Hij komt naast me staan en Zayn en de rest gaan zitten. De muziek begint en wij beginnen aan 'We can't stop', het liedje wat we al dagen oefenen en welke steeds beter gaat:

Jordan:
It's our party, we can do what we want
It's our party, we can say what we want
It's our party, we can love who we want
We can kiss who we want
Be who we want, yeah

Red cups and sweaty bodies everywhere
Hands in the air, like we don't care
Cause we came to have so much fun now
Got somebody hitt'm like it's some now

If you're not ready to go home
Can I get a no, no!!
Gonna go all night
Till we see the sunlight, alright

So la da di da di, we like to party
Dancing with Miley
Doing whatever we want
This is our house
This is our rules

Nola:
And we can't stop
And we won't stop
Can't you see it's we who owns the night
Can't you see it's who 'bout that life
And we can't stop and we won't stop
We run things, things don't run we
Don't take nothing from nobody, yeah yeah

To my homegirls here with the big butts
Shaking it like we at a strip club
Remember only God can judge us
Forget the haters, cause somebody loves ya
And everyone in line in the bathroom
Trying to get a line in the bathroom
We all so turnt up here, getting turnt up yeah yeah

So la da di da di, we like to party
Dancing with Miley
Doing whatever we want
This is our house
This is our rule

Jordan:
And we can't stop
And we won't stop
Can't you see it's we who owns the night
Can't you see it's who 'bout that life
And we can't stop and we won't stop
We run things, things don't run we
Don't take nothing from nobody, yeah yeah

It's our party, we can do what we want
It's our party, we can say what we want
It's our party, we can love who we want
We can kiss who we want
Be who we want, yeah

Nola:
Yeah!
It's our party, we can do what we want to!
It's our house we can love who we want to!
It's our song we can't sing if we want to!
It's my mouth, I can say what I want to!

Say yeah, yeah, yeah....
And we can't stop

Jordan:
And we won't stop

Nola:
Can't you see it's we who owns the night
Can't you see it's who 'bout that life

Jordan:
And we can't stop

Nola:
and we won't stop
We run things, things don't run we
Don't take nothing from nobody, yeah yeah yeah...


Tijdens het lied kijk ik het meeste naar Zayn, wat vind hij ervan en is hij net zo trots als de meiden dat ik nu weer zing? Nu is het lied af en maken Jordan en ik een kleine buiging terwijl de rest van de klas klapt. Ik kijk naar Zayn. Wat vond hij ervan?
,,Nu wil ik samen met Nola zingen!” Hoor ik opeens. Lindy kijkt meteen om en ik kijk hem ook aan.
,,Dat zouden we dan eerst moeten oefenen, uhm...?”
,,Nick, aangenaam.” Hij staat op en komt naar me toe.
,,Als je echt met mij wilt zingen, vind ik het prima. Zullen we vanmiddag oefenen?” Nick knikt en gaat weer zitten. Even kijk ik Zayn aan en hij lijkt teleurgesteld. Waarom? Hij vind me leuk en hij heeft me gezoend, maar hij heeft nog niet gezegd dat hij van me houdt. Ik vind hem ook leuk, maar ook de andere jongens. Moet ik Zayn als eerste vertellen dat ik van hem hou en dat ik smoorverliefd op hem ben? Ach, ik wacht wel even, misschien zegt hij het wel als eerste? Ik ga naast Lindy zitten en we gaan verder met de les.

Na twee lange uren hebben we eindelijk pauze. Ik loop naar buiten met Melina, Lindy en Amber aan mijn zijde. We gaan onder een boom zitten en genieten van de zon. Jordan komt waarschijnlijk ook zo hier bij ons zitten. Ik open mijn tas en pak mijn eten. Ik neem een hap.
,,Nola? Heb je nou verkering met Zayn?” vraagt Lindy. Ik verslik me bijna als het tot me doordringt wat ze vraagt.
,,Natuurlijk heb ik niet met hem.” Zeg ik.
,,En die kus op je wang net dan?” vraagt Melina en ze kijkt me grijnzend aan.
,,Ik ben echt niet verliefd op hem als je dat soms denkt!” zeg ik weer.
,,Natuurlijk, als jij dat wilt geloven.” Zegt Amber lachend. Waarom ondervragen ze me? Ik weet dat ik de laatste ben zonder vriendje. Lindy heeft met Niall, Amber met Harry en Melina met Liam, tenminste als ik ze moet geloven. Ze hebben alle drie al met de jongens gezoend, maar nooit echt gezegd dat ze verkering hebben. Ik lach wat ongemakkelijk. Ik hou van Zayn, dat kan ik niet ontkennen, maar het gevoel is waarschijnlijk niet wederzijds. Hij vind me leuk, gewoon leuk. De meiden dwalen af van het onderwerp en beginnen over iets anders. Gelukkig is de aandacht niet meer op mij gericht. Net als ik denk dat ze het vergeten zijn, zegt Melina: ,,Oh ja Nola, denk maar niet dat we het vergeten zijn van Zayn.” Ze knipoogt even naar me en de meiden gaan om me heen zitten. Nu kan ik het niet meer ontkennen. Angstig kijk ik om me heen of ik Zayn zie of een van de andere jongens. Als dat niet het geval is, kijk ik de meiden aan.
,,Oké,” Ik zucht. ,,Ik ben verliefd op Zayn, nu blij?”
,,Waarom zeg je dat dan niet tegen hem?” Lindy kijkt me aan.
,,Omdat ik niet weet of het wederzijds is.”
,,Kom op, iedereen ziet dat Zayn smoorverliefd op je is. Heeft hij nog niet gezegd dat hij je leuk vind?”
,,Hij vind me leuk, maar gewoon leuk.”
,,Je moet het hem vertellen.” Vind Amber en Lindy en Melina knikken.
,,Wanneer?”
,,Vanmiddag of morgen, voordat hij weggaat.”
,,Oké.” Zeg ik en ik hoop dat ze nu ophouden. Ik pak mijn mobiel en wil een berichtje sturen, maar Lindy pakt mijn mobiel af.
,,Nee, geen berichtje of bellen. Je moet hem overvallen. Niall vertelde me dat Zayn morgen sowieso in Central Park is, daar gaan we samen heen en vertellen we het.” Ik knik. Ik ben best wel bang, wat als hij niet verliefd op me is? Wat als zijn 'leuk', alleen maar vriendschappelijk is? Ik zucht en plof met mijn rug in het gras.




Outfit Nola
We can't stop (het lied wat Nola en Jordan zingen) P.S: Let niet op de clip haha


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 29 dec 2014 - 16:28:
Niceeeee


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 29 dec 2014 - 9:33:
Ik kan ook niet wachten tot het volgende hoofdstuk
You can do it nola


x1Dx
x1Dx zei op 29 dec 2014 - 0:37:
Super!!
Kan niet wachten tot het laatste hoofdstuk! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 28 dec 2014 - 23:40:
It's our party, we can do what we want *zingt luid mee*
Super hfst en heb zin in TPOL =)
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 28 dec 2014 - 22:35:
Je kan et Nola!! Xx