Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Reformatory ~ Liam Payne VS. Luke Hemmings » H6 ~ that escalated quickly

Reformatory ~ Liam Payne VS. Luke Hemmings

29 dec 2014 - 19:09

1808

9

740



H6 ~ that escalated quickly

Image and video hosting by TinyPic Love this guy =) xx

Vol verbazing loop ik met Chantal en Michael naar het lokaal. Als we voor het lokaal staan, pakt Michael mijn schouder vast.
,,Cari, wat Jake dadelijk ook doet, vertrouw hem niet. Ik denk dat hij je vertrouwen probeert te winnen en je daarna extra hard laat vallen.” Zegt Michael.
,,Michael, wil je alsjeblieft vertellen hoe jij dit allemaal weet. Je vertelt het alsof je dit zelf hebt meegemaakt.” Zegt Chantal.
,,Ik leg het wel een keer uit, maar nu niet. Zoals ik al had gezegd, Jake en ik zijn geen goede vrienden en ik wil niet dat hij jullie iets aandoet.” Chantal en ik knikken.

Ik open de deur en we stappen binnen. Blijkbaar zijn we een van de laatste, want iedereen zit al op z’n plek en mevrouw Robins bekijkt iets op haar computer. Ik sluit zacht de deur, maar deze school is zo oud dat de deuren altijd piepen. Jake draait zich razend snel om en kijkt me strak aan. Zijn blauwe ogen houden mijn blik gevangen. Ik slik even en wil mijn blik afwenden, totdat Jake naar me glimlacht en die koele blik in zijn ogen verdwijnt. Ik slik even, glimlach kort en loop naar mijn plek.

Ik pak mijn boeken uit mijn rugzak en leg ze op tafel. Mevrouw Robins staart nog steeds naar haar computerscherm, dus ik speel wat met m’n passer. Geen idee waar ik die tik vandaan heb.
Ik draai de passer wat in het rond. Een haarlok valt in mijn gezicht en ik probeer hem uit mijn gezicht te blazen. Het lukt niet, dus ik laat hem maar los hangen tot een hand de haarlok vastpakt en achter mijn oor stopt. De vingers strijken liefkozend langs mijn wang. Van schrik kijk ik op en kijk recht in Jakes ogen. We zeggen allebei niets, maar de spanning is goed te voelen tot ik mijn gezicht afwend.
,,Dank je.” Fluister ik.
,,Geen probleem.” Zegt Jake. “Hoe gaat het trouwens met je?”
Ik draai me om en Michael kijkt me strak aan. Ik herinner me zijn woorden.
,,Gaat wel.” Zeg ik dan toch maar.
Jake knikt even en kijkt boos naar Michael. Ik laat ze maar lekker. Chantal speelt nerveus met haar gum. Zou ze het Michael al vertelt hebben over die zoen? Ik vraag het haar dadelijk wel.
Blijkbaar merkt Jake het ook.
,,Hey maak je geen zorgen. Alles komt goed. Als er iets is, kan je het me altijd vertellen.” Hij geeft een knipoog.
Chantal knikt vlug en krabbelt verder in haar schrift.
,,Don’t trust him!” staat er neer gekrabbeld.
Ik knik weer en zie vanuit mijn ooghoek Jake op het blaadje kijken. Zijn blik staat ijskoud.
,,Mevrouw Prince en Maynard, letten wij ook op?” zegt mevrouw Robins streng.
Een paar leerlingen beginnen zacht te lachen. We knikken snel en nemen de aantekening over. Ik had niet eens in de gaten dat we al begonnen waren.
,,Lijn A + Lijn B = Lijn C. Je weet dat Lijn A vier centimeter is, dus…” zo gaat merouw Robins nog wel een tijdje door. Korte samenvatting van deze “leerzame” les is: te veel gepraat, te veel uitleg, te veel stof dat ik toch al snap en nog een halfuur te gaan.

We slenteren de trap af richting het biologie lokaal voor onze laatste les. Ik heb er zo’n zin in! Niet dat ik een brave leerling ben, maar we krijgen een nieuwe docent en ik zit tijdens deze les tussen Chantal en Daniël. Ik sla de onderste tree over en spring op de grond. Michael, Daniël en Chantal lachen en klappen voor me. Lachend maak ik een buiging. Jake staat tegen de muur geleund en lacht even sarcastische. Ik doe net of ik het niet hoor.
,,Klootzak!” sist Chantal.
Jake geeft haar een dodelijke blik.

In het lokaal ga ik langs Chantal en Daniël zitten.
,,Zagen jullie dat gezicht van Jake, toen hij lachte?” vraagt Michael.
Als we onze hoofden schudden, kijkt Michael schil en lacht als een schoolmeisje. We schieten in de lach.
,,Is het grappig?” vraagt Jake.
Ik probeer mijn lach in te houden, maar Chantal verpest het.
,,Ja, eigenlijk wel. Leuk dat je het vraagt.” Zegt ze sarcastisch.
Ik schiet weer in de lach. Jake zet zijn handen op tafel en leunt naar voren tot hij bijna Chantals neus raakt. Hij kijkt haar diep in de ogen. Chantal geeft geen kik en kijkt uitdagend terug.
,,Luister eens, Kleine Dwerg. Ik weet niet wat jouw probleem is, maar ik probeer aardig te zijn. Nog zo’n actie en je bent dood.” Sist Jake.
,,Jij bent mijn probleem.” Sist Chantal terug.
Ik heb de hele tijd in mijn schrift gekrabbeld en als Jake weg wil lopen, kijkt hij me aan en glimlacht vriendelijk. Hij gaat op zijn plek zitten. Gelukkig is die aan de andere kant van het lokaal.
,,Sukkel.” Kuch ik en we schieten weer in de lach.

Na een tijdje komt de docent binnengelopen en vergeten alle meiden waar ze zijn of waar ze überhaupt mee bezig waren. De ogen van de jonge docent scannen het lokaal en alle meiden blozen even als hij je blik iets te lang vasthoudt. Een paar jongens beginnen te fluiten en Michael kijkt Chantal voor de grap boos aan. Chantal glimlacht nerveus terug.
,,Rustig maar, het was maar een grapje.” Fluistert hij in haar oor.
De docent zet zijn tas naast het bureau en pakt ene stift. Op het bord schrijft hij met een vrij sierlijk handschrift zijn naam: Taylor Jones.
,,Mag ik jullie aandacht even?” vraagt meneer Jones.
Iedereen is meteen stil.
,,Ik ben Taylor Jones en jullie nieuwe docent biologie voor dit jaar. Jullie mogen mij meneer Jones noemen, maar Taylor is ook goed. Ik doe daar niet zo moeilijk over. Nou ik ben zesentwintig jaar en woon in een appartement hier in Londen. Zijn er nog andere vragen?”
Eindelijk een docent die geen heel levensverhaal vertelt. Ik hou nu al van deze docent!
,,Heeft u een vriendin?” vraagt Selena, de flirt van de klas.
,,nee die heb ik niet.” Zegt Taylor lachend.
Selena glimlacht en zwaait haar haar naar achter.
,,Voor vandaag heb ik een leuke proef voor jullie die je in tweetallen mogen maken. Ik maak wel de tweetallen voor jullie.” Zegt Taylor met een teleurgestelde klas als resultaat.
,,Groep één: Michael en Daniël, groep twee: Chantal en Selena.” Chantal en ik kijken elkaar teleurgesteld aan .
Taylor gaat verder met opnoemen: ‘’Groep drie: Cariana en Jake.”
Mijn hart slaat een slag over. Dit kan hij niet menen! Jake kijkt me glimlachend aan en ik glimlach zwakjes terug. Dit wordt een lange les.

,,Geef het glaasje water even aan.” Vraag ik aan Jake.
Jake pakt het glaasje en geeft het aan mij. Helaas belandt het glaasje op de grond en is mijn broek nat. Alsof dat nog niet erg genoeg is, begint het mengsel dat al op het vuur stond te koken en krijg ik een paar hete spetters op mijn hand.
,,Jake!” roep ik boos.
,,Sorry, Cari. Het spijt me zo! Het was echt niet mijn bedoeling.” Ik zie dat Jake het oprecht meent.
Ik zucht en wrijf het droog met mijn shirt. Gelukkig gaat op dat moment de bel en ren ik het lokaal uit.

Op de wc pak ik een paar papieren doekjes en probeer het verder te drogen. Jake krijgt echt nog problemen met mij en dat gedreig van hem ben ik ook meer dan zat. Chantal is gelukkig wel redelijk sterk.
,,Jake, jij klootzak! Laat haar met rust! Zoek iemand anders!” Hoor ik Michael roepen.
Een klap van een hand op metaal volgt en een gil van Chantal. Ik bedenk me geen moment en ren erop af.

POV Michael:
Ik sta bij de kluisjes te wachten op Cariana en Chantal. Chantal moest nog wat bespreken met Selena en Cari was de WC’s in gevlucht om haar broek te drogen. Ik check mijn Instagram tot iemand op mijn schouders tikt.
,,Wat moet je Jake?” vraag ik zuchtend.
,,Ik wilde alleen maar wat zeggen. Sorry hoor.” Zegt Jake.
,,Sorry ik wilde niet bot doen.”
,,Oké, ik ga het eerlijk zeggen. Wij zijn geen goede vrienden en dat worden we ook nooit! Jij blijft voortaan uit de buurt van Cariana en Chantal, want Cari wordt van school getrapt en daar zal ik persoonlijk voor zorgen en ik gun jouw geen gelukkige relatie met die kleine dwerg of welk ander meisje dan ook.”
Oké nu wordt ik echt pissig.
,,Wat is jouw probleem Jake? Dat incident is al twee jaar geleden. Get over it!” Jake wordt woest en duwt me tegen de kluisjes.
,,Nee! Ik vergeef het je nooit!” Nog ene klap tegen de kluisjes.
,,Jake, laat hem los!” hoor ik chantals hoge stem door de hal roepen.
Nog een klap volgt en daarna sta ik weer op mijn benen voor zover je het “staan” kan noemen.
,,Zo dus de kleine dwerg kan praten. Wat ha dik tegen je gezegd tijdens biologie?” vraagt Jake.
,,Dat ik niet nog zo’n actie moest doen, maar ja jij bent en blijft een klootzak, dus ik hou me niet aan jouw regeltjes.” Ze haalt uit met haar voet en trapt Jake recht op zijn scheenbeen.
Jake schreeuwt het uit van de pijn en slaat Chantal op haar wang. Chantal geeft geen kik.
,,Oké, kleine. Ik wilde je dit besparen, maar nu krijg je wat je verdient. Lieve Michael, ik snap nu eindelijk wat je in haar ziet. Ze kan super goed zoenen!” roept Jake.
Mijn ogen worden groot en Chantal piept iets wat ik niet versta.
,,Dat geloof ik niet!” roep ik.
,,Kijk zelf maar.” Jake pakt Chantal vast en duwt haar tegen het kluisje naast me.
Hij drukt zijn lippen op die van haar. Chantal probeert zich los te krijgen. Jake laat haar uiteindelijk los en de eerste tranen glijden over haar wangen. Ik ben razend.
,,Jake, jij klootzak! Laat haar met rust! Zoek iemand anders!” uit frustratie sla ik op een kluisje waar nu een deuk in zit.
Chantal slaakt een gil.

POV Cariana:
Jake houdt Michael tegen de kluisjes gedrukt en Michael blijft schreeuwen.
,,Klootzak! Laat me los!” Michaels gezicht begint rood aan te lopen.
Chantal probeert Jake weg te duwen, maar Jake staat nog steeds waar hij staat. Ik bedenk me geen moment en begin te rennen. Ik knal tegen Jake aan en Michael verlost zich uit zijn greep.
,,Jij Bitch! Bemoei je hier niet mee!” roept Jake en slaat me in mijn gezicht.
Verbaast staar ik hem aan.
,,Gast, keep calm. Ik heb je nooit vertrouwd en die praatjes van jouw tijdens Wiskunde en al die andere vakken hebben mij niet geraakt.” Zeg ik koeltjes.
,,Ik dacht dat je slimmer was, Cariana. Wacht maar af tot morgen. Nog veel succes nog bij die rechtszaak. Zul je nodig hebben.” Jake grijnst nog even en loopt weg.
Chantal zakt op haar knieën en barst in huilen uit. Daar staan we dan in een verlaten school.

___________________________________________________________
Dit was het langste hoofdstuk dat ik ooit geschreven heb *applausje*
Anyway voor de mensen die nieuwsgierig zijn:

Taylor Jones

Daniël

Vandaag is Fanfic schrijft eindleijk van start gegaan! Ik heb toch maar naar jullie geluisterd en aan het verhaal begonnen: Nightmare Boy
Ik zou het leuk vinden als jullie willen meelezen.

Xx


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 1 jan 2015 - 15:43:
Ik heb je verhaal nu gelezen en het is echt een super!!
Snel verder!! X


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 31 dec 2014 - 14:22:
Daniël is toch Dylan O’Brien omggg hij is lekkah


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 31 dec 2014 - 14:21:
Jake always an asshole
-x-


5sosxx
5sosxx zei op 30 dec 2014 - 15:31:
Jake


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 dec 2014 - 15:28:
OMG TAYLOR