Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Smoking ||Louis Tomlinson » Inleiding

Smoking ||Louis Tomlinson

3 jan 2015 - 17:13

189

0

157



Inleiding

Image and video hosting by TinyPic Ik moest van mijn moeder naar en bal. Ook wel "het gemaskerde bal" genoemd. En daar ontmoete ik hem. Maar hij was ook zo weer weg. Het gene wat ik nog weet is dat hij bruin haar had en blauwe ogen. Mijn moeder had gereageerd van dat ik daar erg ver mee zou komen.

Ik heb van alles geprobeerd, ik heb hem twee uur lang lopen zoeken in de mensen massa van studenten. Maar hij was nergens meer te bekennen.

Ik ben nu bezig met een research op school. Maar ik denk alleen dat ik daar niet zo ver mee kom. Ik weet alleen van hem dat hij blauwe ogen en bruin haar heeft. En er lopen wel zo'n honderd jongens op school die blauwe ogen en bruin haar hebben.

Oja, en hij heeft een schaterlach gewoon een wat harde lach die best wel schattig is.

Ik ben diep in mijn gedachten tot ik dezelfde lach hoor als die ik op het bal ook hoorde. Die lach, die zo hard is maar aan de andere kant ook zo schattig en mooi.

Ik kijk op uit mijn boekje waar ik alles in opschrijf en kijk de kantine door. Tot dat mijn ogen op het "Populaire groepje" spotten en ik dezelfde blauwe ogen mijn kant op zien kijken.

Het kan niet, hij kan niet die jongen zijn. Hij kan niet de jongen zijn waar ik mee gedanst heb. Waar ik als een blok voor gevallen ben. Het kan gewoon niet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.