Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Catch me again ||Liam Payne » 0.2

Catch me again ||Liam Payne

3 jan 2015 - 19:57

2276

0

353



0.2

Tessa (Point Of View)

Paar jaar later.

Ik heb nog steeds dezelfde kamer, in mijn kamer heb ik 1 poster van de jongens hangen. De foto die we de dag hadden gemaakt voor dat Liam weg ging heb ik in een lijstje gedaan en als achtergrond op mijn telefoon. Zo geeft het toch een beetje het gevoel dat hij nog bij mij is.

Mijn vriendin is echt helemaal gek van One Direction. Alleen de naam al doet me niet goed. Ik weet dat ik me niet zo moet aan stellen. Maar het dit echt pijn. Ik kijk een beetje op het internet en zie een foto van Liam met de tekst er bij 'Liam Payne nieuwe vlam.'

Het breekt me.

Twitter:

@NiallOfficial started to Follow you.


Ik krijg opeens allemaal volgers d'r bij en reactie van 'Waarom volgt Niall haar?' 'Niall volg mij!' en ga zo maar door. Ook erg veel haat. Van dat ze het on eerlijk vinden en dat ik een bitch ben. Waarom ze dat sturen weet ik niet maar er zal wel ene reden voor zijn. Trouwens ze weten niet eens hoe en wie ik precies ben.

Ik volg hem terug, net wanneer ik Twitter wil afsluiten krijg ik een dm van Niall.

"Hey Tessa, heb je het gelezen van Liam?"

Gelijk krijg ik weer een raar gevoel. Ik heb het gelezen. Het deed me pijn maar wat is er mee aan de hand dan? Het is gewoon raar.

"Ja ik heb het gelezen, maar wat is er mee?"

Ik heb nog veel contact met Niall gehad, als er iets was met Liam stuurde hij mij dat altijd. Of informatie over de tours' die ze hebben gehad. Maar het is vervaagd en ik heb later nog weer een andere nummer gekregen.

Ik heb wel alle nummers bewaard en weer opnieuw opgeslagen maar er is niks meer van gekomen. De gesprekken tussen Niall en mij over Liam zitten altijd nog vers in mijn geheugen. Maar ik kan niet opnieuw verliefd worden. Hij laat me vallen dat weet ik gewoon zeker. Alles begint dan weer opnieuw maar dan word het wel anders gespeeld

"Als je goed naar deze foto kijkt valt je dan wat op?"

Hij heeft een foto van mij en het meisje naast elkaar geplakt. Ze heeft het zelfde kleur haar, de ogen, postuur. Het is net een kloon van mij het enige wat anders is het het gezicht's op bouw. Ik heb een kleinere neus dan haar en mijn lippen zijn wat voller.

''Ze lijkt op mij... Wat wil je hier mee bereiken Niall?''

''Liam heeft nu al 6 vriendinnetjes gehad in een maand en allemaal lijken ze op jou. Hij is nog steeds niet over je heen.''

Oké pech voor hem dat hij nog niet over mij heen is gekomen. Maar dan als nog, hij laat me vallen. Dat is dan toch zijn probleem? Had hij mij niet moeten laten vallen.

Opeens gaat de deur bel. Ik heb geen tijd meer om te reageren en loop snel naar de deur. Anna staat hyper voor de deur te springen. 'Woah doe jij is rustig.' zeg ik al lachend en laat Anna naar binnen.

Na dat Liam weg is gegaan heb ik nieuwe vrienden gemaakt. Zo is Anna toen mijn Bff geworden. Maar niemand kan de plek van Liam vervangen. 'Moet je wat drinken.' vraag ik onder wel dat ik naar de keuken loop. 'Cola graag.' schreeuwde Anna van uit de woonkamer.

Ik pak 2 glazen en vul deze met cola. Ik geef Anna een glas en plof naast haar neer op de bank. ' Wat wilde je vertellen? Omdat je zo hyper voor mijn deur zat te springen.' ik kijk Anna vragend aan. 'IK HEB 2 VIP KAARTJES VOOR HET CONCERT VAN ONE DIRECTION VOLGENDE WEEK!' schreeuwt Anna fangirlend. Wanneer ik de naam One Direction hoor betrekt mijn gezicht. ' EN JIJ GAAT MEE!' roept ze er nog achterna.

'Wat houd dat vip allemaal in dan?' vraag ik aan Anna terwijl ik de kaartjes bekijk. 'We hebben een meet en greet met de jongens en mogen eerder de arena in, we staan helemaal voor aan en mogen aan het einde van de show backstage staan.' zegt Anna nu wat zachter. 'Oké, wanneer is dat concert dan?' 'volgende week Woensdag.' zegt Anna. Ik kan aan haar zien dat ze het echt fantastisch vind, ze straalt helemaal.

Dan trilt opeens mijn telefoon. Anna weet het eerder van het tafeltje te pakken en kijkt naar mijn scherm. Hopelijk is het niet wat gênant's. Dat overkomt mij natuurlijk weer altijd.

Ik zie haar gezicht helemaal wit wegtrekken. 'O my god!' spreekt ze uit. En draait mijn telefoon naar mij toe. Dit voorspelt niet veel goeds. Wie die persoon is gaat er aan. Ik kijk naar mijn scherm en zie dan precies die 5 woorden die Anna helemaal gek hebben gemaakt.

Twitter:

@Harry_Styles started to Follow you.


Anne begint helemaal te fangirlen en ik accepteer onder wel Harry's verzoek.

Ik krijg gelijk een dm van Harry.

''Liam kan niet zonder je.''

''Nee dat heb ik gemerkt :/''
stuur ik terug.

Ik weet dat hij niet zonder mij kan maar daar heeft hij toch zelf voor gezorgd? Hij heeft toch zelf mij laten vallen. Dan had hij dat niet moeten doen, dan had hij me nu ook niet gemist.

*De dag van het concert*

Anna was gister bij mij blijven slapen zodat ze er vandaag op tijd uit kon om haar make-up en haren goed te doen. Wij hadden voor het concert een meet en greet met de jongens. En na het concert mogen we backstage met hun praten.

Anna loopt de hele tijd door mijn kamer heen om van alles te passen en te zoeken. Ik kom ook uit bed en spring snel onder de douche. De douche is een heilige plek voor mij. Ik kan hier tot rust komen en ontspannen.

Heb ik lang genoeg te tijd om alles op een rijtje te zetten. Nu is dat ook wel een beetje nodig. In mijn hoofd maak ik een lijstje met alles wat vandaag gaat gebeuren.

1. Anna krijg ik niet meer stil.

2. Ik ga Liam weer zien.

3. De kans is groot dat ik ene preek ga krijgen van Liam waarom hij me zo miste.

4. Meet en greet met de rest van de jongens.

5. Concert

6. Backstage.

7. Naar huis.


Vandaag ga ik Liam dus weer zien... Ik weet niet of dit eigenlijk wel zo'n goed idee is? Ik wil hem eigenlijk niet eens meer zien.

Ik stap onder de douche en kleed me aan. Ik doe wat make-up op en kijk of ik geen wallen heb, gelukkig zit er niks en loop naar beneden. Waar ik voor Anna en mij een broodje smeer. Samen eten we het op en gaan op weg naar de arena. Ja zo laat is het al.

*voor de arena*

Als we voor de arena staan valt mijn mond open. 'Zo groot!' zeg ik. Anna knikt ook. Ik loop naar de bodyguard toe die bij de deur staat. 'Wij hebben vip kaartjes.' zeg ik vriendelijk tegen de man en laat de kaartjes zien. De man stap aan de kant en houd de deur voor ons open. 'Veel plezier meiden.'. We lopen de gang uit en de Arena in.

Ik kijk met grote ogen rond. 'H-het is hier-r echt g-groot!' stottert Anna. 'Dames kan ik jullie ergens mee helpen?' vraagt een vriendelijke stem. Allebei draaien we om en Anna bevind te fangirllen en Nialls gezicht betrekt. 'T-Tessa?' vraagt hij en kijkt me ongelovig aan. 'Ja, Niall ik ben het echt.' ik kijk naar beneden. 'Tessa ken jij Niall?' vraagt Anna en kijkt me aan alsof ik net een moord heb gepleegd. 'Ja Anna ik kende Niall al, Liam was mijn beste vriend.' Ik slik de brok die in mijn keel begint te groeien door.

Ik probeer Anna een beetje rustig te krijgen wat niet echt lukt en zie dat Niall begint te lachen. Ik kijk hem nep-beledigd aan. 'Probeer jij haar is stil te krijgen?' vraag ik aan Niall. Niall knikt en legt de hand op de schouder van Anna en zegt dat ze wat rustiger moet doen. Gelijk doet Anna wat rustiger.

'Woah.' ik kijk Niall met open mond aan. 'Tessa je vang vliegen.' lacht Niall. Niall geeft een gebaar dat we moeten volgen en loopt naar de kleedkamers. Waar met grootte letters op staat 'One Direction'

Liam (Point Of View)

Ik zit een beetje met de jongens te praten in de kleedkamer tot dat Niall opeens schreeuwt 'Ik heb honger.' Ik laat een geërgerde zucht en zeg: 'ga dan eten halen.' Niall staat op en loopt de kleedkamer uit.

Na 10 minuten horen we Niall's stem en twee meidenstemmen. Niall steekt zijn Hooft achter de deur langs 'we hebben hier twee meisje die een vip pas hebben ik kwam ze net tegen.' Niall kijkt ons allemaal aan. Iedereen knikt in stemmend dat ze binnen mogen komen. Niall steek zijn hoofd weer naar de andere kant van de deur en zegt wat tegen de meisjes wanneer de deur open gaat.

En daar staat ze het meisje wat ik een paar jaar geleden in de steek heb gelaten. 'Tessa?' vragen de jongens allemaal verbaast. Ik hou me stil. Ja ik heb ze heel veel over haar verteld. Ik probeerde haar te vergeten. 'Ja, jongens ik ben de echte Tessa.' ze kijkt ons allemaal aan en bij mij blijft ze iets langer hangen. Ik kan van alles in haar ogen lezen. Spijt, verdriet, boos en blijheid zo veel emotie's.

Ze begroet iedereen met een knuffel. Als laatste geeft ze mij een ongemakkelijke knuffel. Ze geeft mij de envelop waar mijn naam op staat geschreven. Ik kijk haar verbaast aan.

Anna stelt zich ook voor en geeft iedereen een knuffel. 'jongens ik ga even naar de wc.' iedereen knikt instemmend en ik loop naar de wc.

Ik hoor iemand mijn naam schreeuwen en voetstappen achter mij aan. Ik draai me om en zie dat het Tessa is. 'wat?' snauw ik naar haar, geen ieder waarom ik zo doe maar het ging zijn eigen gang. 'Ik denk dat ik het beter nu gelijk kan zeggen.' ze kijkt ongemakkelijk naar beneden en peutert wat aan haar t-shirt. 'Ik haat je niet. Toen ik die brief had gelezen haatte ik je niet, ik was het met je eens. Had ik ook gedaan. Ik had je gelijk al vergen.' Ik zie een traan over haar wang rollen.

wat heb ik gedaan?!

Tessa draait zich om en loopt naar buiten Ik roep een aantal keer haar naam maar ze reageert niet. Ik ren haar achterna en zie dat dat ze zich tegen een muurtje naar beneden laat zakken. Ik zie dat ze haar hoofd in haar handen legt haar schouders beginnen te schokken als teken dat ze huilt. Ik kniel voorzichtig naast haar neer en trek haar naar me toe. Beschermend sla ik mijn armen om haar heen. 'Ik mis je' mompelt ze zacht.

Ik mis jou ook. Ik wil het zeggen maar ik durf het niet. 'Tessa?' ik pak haar polsen en zie haar een pijnlijk gezicht trekken. Ik draai haar arm zodat ik de binnenkant kan zien. Tientallen sneeën en littekens zijn te zien op haar arm. 'Waarom ?' Ik kijk haar aan. 'Ik kon het niet aan.' Ze staat op en loopt weg.

'Tessa!' roep ik maar ze loopt gewoon door. 'Tessa!' roep ik nog een keer maar ze loopt stug door. Ik denk dat ze naar huis loopt of zo? Ze woont hier namelijk dicht in de buurt. Volgens mij nog steeds in het zelfde huis maar zijn haar ouders verhuisd.

Tessa is opzoek naar haar sleutel maar merkt dan dat ze haar handtas niet bij zich heeft. Ze graait in een van de bloembakken en zie dat ze een reserven sleutel pakt.

Ik ren naar haar toe en voor dat ze de deur open kan doen pak ik haar van achteren vast. Ik gooi haar over mijn schouder en loop weer terug naar de arena. Tessa rommelt onderweg wat met haar vuisten op mijn rug. Maar ik besteed er geen aandacht aan.

Eenmaal weer terug in de arena loop ik weer naar de kleedruimtes en zet Tessa op een stoel neer.

De jongens gingen net allemaal even door de arena heen kijken en Anna stemde in om mee te lopen. Ik geef ze allemaal een dankbaar knikje en sluit dan de deur.

'Tessa?' ik krijg geen antwoord. Ik til met mijn vinger haar hoofd omhoog waarom ze me wel moet aan kijken. Ze probeert haar gezicht de andere kant op te draaien maar ik hou haar tegen. 'Tessa kijk me aan.'

Ze staat op en probeert onder mijn armen door te komen, ik laat haar gaan en zie dat ze tegen de deur aan gaat leunen zodat er niemand meer naar binnen kan.

Tessa (Point Of View)

'Liam waarom heb je geen contact meer met me gezocht na het telefoontje met Niall?' ik kijk Liam afwachtend aan.

Hij laat een diepe zucht en begint dan met het vertellen van zijn verhaal. Ik krijg alles half mee omdat ik steeds naar zijn lippen kijk. Waarom kijk ik daarna? Dat weet ik ook niet. Ik verlang d'r na nadat hij mij op het vliegveld had gekust. Dag in dag uit spookt het door mijn hoofd. 'Daarom durfde ik je niet meer te bellen.' Eindigt Liam zijn verhaal.

Hij begint te grijnzen, Gesnapt.

Liam gaat voor mij staan en pakt mijn heupen vast. 'Waarom staarde je naar mijn lippen?' Fluistert hij in mijn oor. Ik begin ligt te stotteren 'I-ik h-heb echt geen i-idee.' Liam begint te lachen en gaat met zijn gezicht steeds dichter naar die van mij. 'Hier om?' fluistert hij en drukt dan zijn lippen op die van mij.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.