Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Go to London! » Hoofdstuk 3: Liefde op het eerste gezicht.

Go to London!

3 jan 2015 - 20:57

605

0

181



Hoofdstuk 3: Liefde op het eerste gezicht.

Graag tips ;)

(Terra p.o.v.)

Ik word langzaam wakker en doe mijn ogen een beetje open. Wauww ik word gewoon wakker naast Niall. "Goodmorning sunshine." Zegt Niall lief als hij glimlacht. "Goodmorning, hoelang ben je eigenlijk al wakker?" Vraag ik gapend. "Al veel te lang!" Zegt hij hyper en begint op het bed te springen. Ik kijk op men iPhone en kijk hoelaat het is. Wauw al half 11. Ik sta op en zie dat ik mijn kleren nog aanheb. "AUWW!!!" Roept Niall die van het bed gevallen is. Ik help hem met opstaan en hij bedankt me. Ik loop naar de bank en ga zonder iets te zeggen zitten. De andere kijken me raar aan. "Hallo, Terra?" Zegt Harry zacht die Chady net op de grond legt. "Huhh, tegen mij?" Zeg ik iets later. Iedereen kijkt me droog aan en ik begin te lachen. "Ja wat? Ik ben net wakker." Zeg ik met een glimlach op men mond. "Jeeeejj, daar komt het ontbijt!" Gilt Louis blij. Zayn komt aanlopen met crossaintjes en ju de orange en legt het op tafel neer.

(Zayn p.o.v.)

Ow Kimberly is nog niet wakker, nou dan breng ik het wel naar haar bed toe. "Ik breng dit even naar Kimberly toe 'k ben zo terug." Ik pak een soort dienblad die toevallig hier stond en zegt het eten er op. Ik loop naar de kamer waar ze slaapt en maak haar wakker. "Kim?" Zeg ik zacht. Ze word langzaam wakker en kijkt naar mij. "Goodmorning." Zegt ze slaperig en ik kijk haar lief aan en geef het dienblad aan haar. "Ahww, thanks babee!" Ik schrik van wat ze zei. "Zei je nou babe?" Ze begint te blozen. Ik glimlach naar haar en ik zie dat ze verlegen terug glimlacht. Ik kijk haar aan en we komen dichter bij elkaar...

(Chady p.o.v.)

"Kijk jij even waar Zayn blijft? Vraagt Liam aan mij. "Is goed" antwoord ik en loop naar Zayn's kamer toe. "Zay...-" ik loop stil weg. "En..?" Vraagt Liam aan mij. "Ik denk dat het nog wel even gaat duren voordat hij terug komt." Grinnik ik. Liam weet gelijk wat ik bedoel en zegt: "serieus?" Ik begin te lachen en ik zet de televisie aan.

(Kimberly p.o.v.)

Ik voel zijn zachte lippen op de mijne. We zoenen al best lang denk ik? Zayn stopt even en glimlacht naar me. Hij doet mijn haar achter men oren kust mijn voorhoofd nog een paar keer. Een warm gevoel krijg ik door hem, ik wil altijd bij hem blijven. Ik voel me gewoon veilig bij hem. Zayn kijkt me nog eens lief aan. "Waar denk je aan?" Vraagt hij opeens. "Uhmm... n-nergens aan." Zeg ik stotterend. Hij kijkt me serieus aan. "Je kan me alles vertellen ik vertel niks door." Zegt hij als hij een beetje lacht. "Nou... Uhm... Ik heb...." Begin in verlegen. "Ik heb gewoon een fijn en veilig gevoel bij jou..." Hij glimlacht even naar mij en drukt een kus op men wang. "Zou je een relatie met mij willen aangaan?" Vraagt Zayn vriendelijk. Ik knik verlegen ja en 'k geef hem een knuffel.
Hij wacht tot ik klaar ben met omkleden. Als ik klaar ben pakt hij mijn hand en lopen we samen naar de andere toe. "Hebben we nu al een stelletje?" Roept Niall blij uit en ik begin te blozen. Zayn begint te lachen. "Hoe weet je dat?" Vraagt hij met gefronste wenkbrauwen. "Nou, ik kwam binnen en zag jullie tegen elkaar aan geplakt." Zegt Chady terwijl ze nog een hapje van haar crossaint neemt. "SUZAN!!!" Gilt Louis bezorgt. We rennen allemaal naar de badkamer en we zien Suzan bewusteloos op de grond liggen...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.