Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H34<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

3 jan 2015 - 22:54

1714

9

528



>H34<

Image and video hosting by TinyPic Enjoy ;) Anne heeft me geholpen met dit hoofdstuk XX

Lina
'Nee!' Geschrokken schiet ik overeind. Ik had een nare droom over Louis. Ik zag weer precies hoe het gebeurde...hoe we in de zee zwommen, heel veel plezier hadden en dat ik Louis daarna niet meer zag. Ik was zo in paniek en nog meer toen ik zag dat hij bewusteloos was.
'Hé, gaat het wel?' De lieve ogen van Louis kijken me aan. Ik heb het alleen maar gedroomd, Louis is wakker en is in orde.
'Ja, ik had alleen een nachtmerrie.'
'Waarover?'
'Over wat er gebeurd is met jou.'
'Schatje, ik ben in orde. Denk er niet meer over oké?' Ik snap Louis wel. Hij wilt het zo snel mogelijk vergeten en ik eigenlijk ook wel. Louis is in orde en ik wil me niet meer zorgen over hem maken. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en zucht even. Hij slaat zijn arm om me heen en geeft me een kus op mijn wang. 'Ik heb dit zo gemist.' Het is zo lief hoe hij dat zegt.
'Lou, hebben jullie nog een concert in Spanje of moet je ergens anders heen?'
'Ik denk dat ik eerst even moet herstellen hier in het ziekenhuis. Daarna moet de tour weer verder gaan, wat dan?'
'Nee, gewoon even een vraagje.' Ik nestel me nog steviger tegen hem aan en sluit even mijn ogen. Ik ben niet moe, maar ik lig gewoon zo lekker dat ik zo wil blijven liggen. Ik vraag me af hoe het met Miley gaat. Ik heb haar al best lang niet meer gesproken en ook niks meer van haar gehoord. Straks is er ook iets met haar gebeurd? Lina, denk niet zo! Er is vast niks gebeurd met haar, ze heeft het vast gewoon veel te druk met haar tour. Zal ik haar een Whatsapp sturen? Of moet ik haar bellen? Miley is wel mijn zus. Het is toch raar dat ze niks van zich heeft laten horen? Nou ja, ik heb ook niet veel van me laten horen. Misschien is ze wel boos op me, omdat ik heb gezegd dat ik contact zou houden en het niet doe. Als dat zo is, zou ik dat echt heel erg vinden. Ik wil niet dat ze boos op me is en me daardoor negeert. Ik heb haar ook niet verteld wat er met Louis is gebeurd, is dat slecht van me? Had ik haar iets moet laten weten?
'Waar zit je nou weer met je hoofd, schatje?' Louis kijkt me aan en ik zucht even.
'Bij Miley. Was het slecht van me om haar niks te laten weten? Niet hoe het met me gaat, niet met haar geappt en niet wat er met jou gebeurd is. Straks haat ze me en negeert ze me expres.'
'Dat kun je niet menen. Ik heb gezien hoe blij ze was toen ze je weer vond, toen jij ook contact met haar wilde. Ze houdt van je.'
'Waarom laat zij dan niks van zich weten?'
'Omdat ze weet dat jij met ons op tour bent en ze niet wilt storen. Ze gunt je deze tour met ons, ga jezelf nou niks verwijten. Miley houdt van je en ik weet zeker dat ze je nooit meer kwijt wilt.'
'Je bent lief.' Zeg ik en geef hem en kus.
'I know.' Lachend geef ik hem een klein duwtje, maar niet te hard. Ik wil niet dat hij pijn heeft.
'Ola!' Skyler komt enthousiast naar binnen gelopen. 'Hoe gaat het met de tortelduifjes?'
'Je bent gek Sky!' roep ik uit en spring uit bed om haar te omhelzen.
'Jij hebt me gek gemaakt, Lina! Maar goed, heb je het al gehoord?'
'Wat moet ik gehoord hebben? In het ziekenhuis is het zo stil en er staat geen muziek op.'
'Ik heb het ook niet over muziek, maar over je zus.'
'Wat is er voor nieuws over haar?' Meteen ben ik zo benieuwd. Maar dat is ook logisch. Ik heb haar al dagen, wat zeg ik...weken niet gesproken en nu is er nieuws over haar. Zou het goed nieuws zijn of juist slecht? Zou ze er goed uitzien of juist slecht? Oh god, waarom krijg ik zoveel vragen in mijn hoofd als ik het over Miley heb?
'Lina?' Skyler zwaait met haar hand voor mijn ogen en ik kom uit mijn gedachten.
'Nou vertel op! Wat is er met Miley?'
'Ze is hier.' Ik kijk even naar Louis, maar hij haalt zijn schouders op. Ach wat stom van me, hij kan er ook niks meer te maken hebben, want hij lag in coma. Dan moet het iemand anders geweest zijn. Iemand die heeft kunnen zien dat ik haar zo mis. Één van de jongens of Skyler zelf.
'Heb jij dat geregeld?' vragend kijk ik mijn beste vriendin aan.
'Ik heb niks geregeld. Miley heeft een concert en een opname voor haar dvd.'
'Serieus?! Is ze hier?'
'Ja, dat zeg ik toch net gekkie!' Zonder erbij na te denken, omhels ik haar en begin ik hard op en neer te springen samen met haar. 'Wow, rustig.' Meteen stop ik.
'Lina.' Ik kijk Louis aan. 'Als je haar wilt zien, kan mijn management misschien een afspraak maken met Miley.'
'Ik wil eerst dat jij weer beter bent.'
'Dat kan nog wel een tijdje duren, ik heb geen idee wanneer ik hier uit mag. Ik weet dat je haar mist en zij mist je ook. Ik wil niet dat je haar mist, omdat ik hier lig. Het gaat prima met me.'
'Maar...'
'Nee, niks maar. Straks is ze alweer weg en dan ben je helemaal depressed omdat je haar niet gezien hebt.' Even begint hij te hoesten en ik schiet gelijk naar hem toe.
'Sorry, ik wilde niet...' Louis pakt mijn hand vast en kijkt me lief aan.
'Het is goed, echt waar. Laat mij er nou voor zorgen dat jij gelukkig bent en Miley weer kan zien, alsjeblieft.' Het is zoals hij 'alsjeblieft' zegt. Het is zo lief, dat ik geen nee meer kan zeggen. Ik knik en hij juicht even.
'Je kan haar ook overdonderen.' Ik kijk Skyler aan.
'Wat bedoel je?'
'Onverwachts voor haar staan, voordat haar concert begint of erna.'
'Goed idee.' Zegt Louis en als ik hem aankijkt, zie ik al dat hij aan het bellen is met hun management.
'Ik heb geen keuze zeker?' Skyler en Louis schudden hun hoofden en meteen trekt Skyler me mee de gang op, de deur uit en naar buiten. Oké, Skyler weet waar Miley is, dat is zeker. En ja, ik heb best wel zin om mijn zus weer te zien. Ik moet dit dus gewoon doen, het word super!

Miley
Aaaah! Gillend gek word ik van deze tour. Ik haat het dat ik Lina geen berichten meer heb kunnen sturen, dat ik daar geen tijd voor had. Ik mis haar zo enorm, die tour in Amerika duurde zo lang en nu ben ik nog van haar verwijderd. Lina en de jongens zijn nu allang al ergens anders. Waar ik nu zit? In Spanje, ik moet weer een stomme opname doen voor de dvd. Weer geen oude nummers die me aan Lina doen denken. Ik zucht en kijk op mijn telefoon. Geen berichten of oproepen gemist. Ik heb pijn in mijn nek en ik ben moe, maar ik moet nog even doorgaan. Over een paar weken is deze tour over en kan ik terug naar huis. Uhm, maar ik alleen in dat grote huis, dat word eenzaam. Ik wil Lina weer zien en haar vragen of ze bij me in wilt trekken. Of ze dat zou doen zonder Louis weet ik niet, maar ik heb genoeg ruimte voor alle jongens. Ik moet toegeven dat ik best wel aan Zayn gedacht heb. Het was zo raar hoe hij me aankeek, toen ik ze ging halen bij het concertgebouw de vorige keer. Mijn stomme bewaker liet alleen Lina binnen, terwijl ik had gezegd dat hij ze allemaal mocht binnen laten. Maar goed, die fout komt nooit meer voor, want hij is ontslagen. Ik kan geen bewakers om me heen hebben die niet naar me luisteren of doen wat ik wil. Ik heb mijn management al gevraagd of ze misschien contact kunnen zoeken met One Direction, zodat ik misschien twee minuten met Lina kan skypen. Dan kan ik haar tenminste even zien en horen. Ik mis haar gezicht en haar stem. Straks weet ik niet meer hoe ze klinkt. En volgens mij weet onze vader niet dat Lina weet dat ik haar zus ben, want anders stond hij al voor mijn neus.
'Miley, nog een uur!' roept mijn manager en ik concentreer me op mijn make-up. De kleren heb ik al bij elkaar, maar nu nog make-up opdoen en de perfecte schoenen bij mijn setje zoeken. Ik wil dat het publiek achterover slaat van verbazing. Elke show heb ik weer andere kleren aan, niks is hetzelfde. Dat is toch ook saai, als alles in je leven hetzelfde zou zijn. Een beetje spanning in je leven is juist goed, het maakt je sterker. Oh, en ik kan het weten, want ik had een vader met losse handjes. Hoe dan ook, schoenen zoeken. Ik kijk in mijn kast en haal er na een paar minuten zwarte pumps uit. Deze passen perfect bij mijn outfit. Ik bekijk mezelf in de spiegel en knik tevreden. Zo zie ik er wel goed uit. Ik doe nog even mijn oefeningen. Voor het concert doe ik altijd even oefeningen om warm te worden. Ik ben zo blij dat deze tour zo goed gaat en er mag niks fout gaan. Dan word er op de deur geklopt en komt een bewaker binnen.
'Miley, er zijn twee meiden die beweren je te kennen.'
'Waar?'
'Buiten bij de early-entry.' Even kijk ik hem niet begrijpend aan.
'Ik loop wel even mee.' Zeg ik en ik sta op. Ik loop met de bewaker mee en als ik aankom bij de deur valt mijn mond open. Maar dat is Lina! Ik open de deur en omhels haar. Ik heb zoveel vragen. Ik trek haar mee naar binnen en zij trekt Skyler weer mee. Als we met z'n drieën in mijn kleedkamer staan, zeg ik dat ze me alles moet vertellen. Alles wat ze met de jongens heeft meegemaakt, of ze me miste al die tijd en waarom ze nu hier is en niet bij de jongens. Terwijl Lina en Skyler door elkaar beginnen te praten, sluit ik de deur.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

Sannexx
Sannexx zei op 26 jan 2015 - 18:19:
Omgg snel verder xx


5sosxx
5sosxx zei op 5 jan 2015 - 16:08:
AWESOME


5sosxx
5sosxx zei op 5 jan 2015 - 16:07:
leuk


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 5 jan 2015 - 16:01:
niceee


x1Dx
x1Dx zei op 5 jan 2015 - 15:26:
Super leuk!!! X