Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Pact met de duivel (fanfic schrijft) » De hond, de sabel en het geweer

Pact met de duivel (fanfic schrijft)

3 jan 2015 - 23:07

207

0

282



De hond, de sabel en het geweer

‘Leg die vervloekte sabel neer of ik knal je kop eraf,’ knarsetandde Rickey Hades en hij richtte het geweer op Augusts hoofd. Ik probeerde tussen hen in te staan, maar de grijze hond verhinderde dat. En plots besefte ik waar de grijze haren vandaan kwamen.
‘Jij,’ siste ik. ‘Jij hebt bij ons ingebroken, met die hond van je!’
‘Leg die sabel neer,’ herhaalde Rickey Hades ditmaal op een rustigere toon. ‘Ik beloof dat er jullie niets overkomt zolang jullie meewerken.’
‘Meewerken met wat?’ snoof ik ironisch. Het was gek, maar op een of andere manier voelde ik op dat ogenblik geen angst, alleen irritatie dat ik me zo in het nauw had laten drijven.
‘Dat zul je wel zien,’ gromde Rickey met op elkaar geklemde kaken. Voor ik nog iets kon doen, wierp August zijn sabel in het struikgewas vlakbij Rickey’s voeten.
‘August!’
‘Het is maar beter zo,’ zei die enkel.
Onze belager nam ons aandachtig op, deed zijn sabel in zijn schede en nam dat van August in beslag. Vervolgens borg hij zijn geweer op en overhandigde hij de sabel terug aan mijn broer.
‘Sorry voor het schrikken,’ zei hij enkel. ‘Maar ik word pissig als mensen mijn hond bedreigen. Ik ben nogal aan hem gehecht, weet je.’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.