Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trip {afgerond} » hoofdstuk 2 ( de ontmoeting )

My trip {afgerond}

4 jan 2015 - 19:56

573

1

174



hoofdstuk 2 ( de ontmoeting )

ik heb heerlijk geslapen. ik ben die avond nog even de stad ingegaan voor een nieuw jurkje want een goede indruk is belangrijk. ik ben eigenlijk niet meer heel erg zenuwachtig. ik laat het gewoon over me heen komen. ik neem een taxi naar een straat die ze hadden gestuurd. ik moest een berichtje sturen als ik er bijna was.

ik heb net op verzenden gedrukt. het is ongeveer nog 10 minuten rijden en dan ben ik er. misschien word dit wel mijn doorbraak. ik ben ondertussen aangekomen bij het adres dat ze hadden gestuurd. het een groot huis met een grote poort bij de ingang er hangt een briefje op dat je moet aanbellen bij de poort. nog 1 keer diep in en uit ademen. ja ik ben er klaar voor. ik druk op de bel en vlak daarna hoor een stem die zegt: ''heey ben jij Yasmine'' waarop ik niet heel zelfverzekerd antwoord ''ja''. volgens mij was dat Michael. de poort gaat heel langzaam open. ik hoor de deur ook al open gaan langzaam loop ik naar de deur en ik zie daar Michael staan ik kan wel schreeuwen. hoe gaaf is dit. ik hou mezelf rustig en zeg hem gedag. hij geeft me een knuffel ik word hier zo gelukkig van. Michael zegt dat ik door kan lopen en me tas in de hal mag zetten. ik loop rustig het huis in het is een ruime woonkamer en een kleinere keuken. dan zegt Michael ''loop maar mee dan laat ik je kamer zien'' ik loop naar boven daar zie ik Asthon wee word ik van binnen erg onrustig. het is hem echt. hij zegt ''heey'' en geeft me ook een knuffel. dit is echt de mooiste dag van mijn leven nu al en ik heb luke nog niet eens ontmoet. als we bij mijn kamer aankomen zie ik meteen een huge bed en kledingkast. bij mijn kamer zit zelfs mijn eigen badkamer met bubbelbad. hoe luxe wil ik het hebben. als ik mijn kamer heb gezien laat Michael de andere kamers ook nog zien.

als ik alle kamers heb gezien gaan we weer naar beneden ashton loopt ook mee. we schenken wat te drinken in en gaan op de bank zitten. als we op de bank zitten vraag ik waar Luke en Calum zijn. ashton zegt ''gister hadden we het eg druk maar we hebben bijna niks meer in huis dus hadden we Liz gevraagd of ze boodschappen wou doen, Luke en Calum zijn die nu aan het ophalen''. vlak nadat Asthon is uitgepraat gaat de deur open. je hoort gelijk de stem van Calum. ik word op dit moment weer super druk het liefst zou ik weer gaan schreeuwen maar ik moet me inhouden wat zullen ze wel niet van me denken anders. Luke loopt de woonkamer in en praat druk totdat hij mij ziet hij kijkt me aan en zegt ''oh ik wist niet dat je er al was, sorry'' en hij geeft me een dikke knuffel. ik kan wel janken zo gelukkig voel ik me. maar ik moet me natuurlijk weer inhouden. dan komt Calum ook hij geeft me een dikke knuffel.

Als Luke en Calum ook wat te drinken hebben gepakt komen ze bij ons zitten. ze stellen allemaal vragen over me. over thuis, over familie en hele andere dingen. ik voel me echt op me gemak en ik denk dat ik een goede eerste indruk heb gemaakt.


Reacties:


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 4 jan 2015 - 20:25:
Goede eerste indruk is het beste
Snel verder
-x-