Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trip {afgerond} » hoofdstuk 3 ( studio )

My trip {afgerond}

4 jan 2015 - 21:15

386

0

132



hoofdstuk 3 ( studio )

''wakker worden'' hoor ik vaag. dan hoor ik het nog een keer ''wakker worden'' ik zit recht overeind in bed, ik was helemaal vergeten dat ik in Sydney was. dan zie Luke die moet lachen. ik gooi een kussen naar zijn hoofd en ga naar de bad kamer. ik ga eerst even douche. ik hoop dat ik nog genoeg tijd heb.

na drie kwartier ben ik helemaal fris en fruitig de jongens zitten benden al te ontbijten. als ik binnen kom zegt Luke ''heey slaapkop''. de andere jongens moeten lachen, zelf kan ik er eigenlijk ook wel om lachen. ik vind het gewoon heerlijk om te slapen. als we aan tafel zitten te eten zegt Ashston ''wat zit je haar leuk''. ik schrik en kijk hem aan ''is het zo lelijk'' zeg ik. nee zegt asthon ik meen het. waarop ik heel verlegen antwoord ''oh dankjewel'' ik kijk naar beneden omdat ik heel erg bloos.

we zijn onderweg naar de studio. we zijn wat aan het kletsen tot dat ik vraag ''waarom hebben jullie me eigenlijk gevraagd om hier heen te komen, zo mooi kan ik toch niet zingen? Calum kijkt me heel verbaasd aan ''wat zeg je niet mooi zingen? niet zo twijfelen aan jezelf je kan super mooi zingen''. ik antwoord ''echt?'' ja echt zegt Calum. je hebt een hele bijzondere mooie stem. ik bloos weer. de jongens zijn echt lief voor me.

als we bij de studio zijn word ik zenuwachtig. zometeen vinden ze het super lelijk. maar terwijl ik dat in mijn hoofd zeg denk ik weer aan de woorden van Calum ''niet zo twijfelen aan jezelf, je kan super mooi zingen''. wanneer ik er aan denk voel ik me weer sterk. ik kan dit wel.

als we binnen zijn beginnen we snel met het opnemen van het nieuwe liedje. ik moet tussendoor zinnen zingen. ik krijg heel veel complimentjes van de jongens. we zijn sneller klaar dan verwacht. alles ging gewoon super goed. als ik het eindresultaat hoor ben ik super trots op mezelf. de jongens zijn ook super blij.

als we weer thuis zijn is het 21:30 we zijn allemaal moe en gaan slapen. we moeten ook goed uitgerust zijn want we gaan morgen naar het strand. het word heerlijk weer. ik moet alleen al om 9:00 me bed uit. wat een hel


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.