Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 18

You're the story of my life - Niall Horan

14 jan 2015 - 21:33

493

0

210



Hoofdstuk 18

- 2 weken later -

Niall's P.O.V.

De taxi rijdt weg en we nemen onze koffers. Kelly loopt naar de deur en belt aan. Harry doet vrolijk open en knuffelt haar. Ondertussen sta ik ook al voor de deur en we gaan naar binnen. We zeggen dag tegen iedereen en Liam zegt: 'Wow, jullie zijn bruin geworden zeg ! Wij moeten ook eens op vakantie.' Iedereen lacht en geeft Liam gelijk. We gaan naar boven en pakken onze koffers uit. Als ik klaar ben ga ik naar de badkamer om me even op te frissen. Ik neem een washandje en doe er wat water op. Ik was mijn gezicht en droog het af. Dan loop ik de badkamer uit en loopt Kelly de badkamer binnen. Lucy komt naar boven en vraagt hoe het was. Ik zeg haar dat alles prima was en dat we een leuke huwelijksreis hadden. Ik ga naar beneden en ga op de bank tussen de jongens zitten.

Kelly's P.O.V.

Ik ga onder de douch staan en laat het water warm worden. Dan douche ik en was mijn haar en lichaam. Als ik gewassen ben draai ik de kraan dicht en stap uit de douche. Snel neem ik de dichtstbijzijnde handdoek en droog ik me af. Ook mijn haar word gedroogd. Als ik helemaal klaar ben ga ik naar beneden en plof tussen de jongens op de bank neer. Iedereen kijkt ons aan en ze vragen: ' Hoe was de huwelijksreis ?'. Niall en ik zeggen dat alles leuk was en dat we veel dingen hebben gezien. Ik zeg: 'We zullen jullie de foto's laten zien.' Ik sta op en wandel naar de pc. Dan neem ik mijn foto-apparaat en link het aan mijn pc. Als de foto's er op staan roep ik dat de jongens mogen komen kijken.
De foto's starten en de jongens zeggen dat het mooie foto's zijn. Niall zegt: 'We hebben ook een fotoshoot laten doen van ons twee. Het zijn prachtige foto's aan de zee.' Ik knik en laat de jongens de foto's zien.
'Wow' zegt Louis, 'Jullie zijn echt superschattig samen !'. Ik glimlach en kijk blozend naar het scherm. Harry ziet het en zegt: 'Ouuhh.. Ze moet blozen, hoe cute.' Iedereen lacht en Niall legt zijn hand op mijn schouder. Ik kijk hem aan en glimlach. Hij komt dichterbij en drukt zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem genietend terug en laat hem dan los.

De foto's zijn afgelopen en we besluiten om te gaan slapen. Niall loopt eerst nog naar de keuken en eet iets, dan hoor ik hem de trappen opgaan -ik was ondertussen al boven- en komt hij de kamer binnen. Ik lig al in bed en Niall doet zijn kleren, behalve zijn boxershort, uit. Ik schuif een beetje op zodat hij naast me kan komen zitten. Dan komt hij in bed liggen. Ik kijk hem aan en zeg:' Het was de beste reis van mijn leven !'. Hij lacht zachtjes en trekt me in zijn armen. Lachend val ik in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.