Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 24. >Bromance [2] Like (MelintjeX1DX)<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

5 jan 2015 - 20:41

1177

1

338



24. >Bromance [2] Like (MelintjeX1DX)<

Image and video hosting by TinyPic

Ik loop met mijn masker door de zaal heen en zie, natuurlijk, alleen maar gemaskerde mensen om me heen. Ik loop door naar de bar en bestel een cola. Zodra ik die heb, pak ik hem aan en loop ik naar het midden van de zaal waar iedereen aan het dansen is. Ik begin te dansen met een meisje, die ik totaal niet ken.
Na een tijdje komt er een persoon binnenlopen met blond haar dat omhoog staat. Het komt me vaag bekend voor. Hij loopt naar de bar en ik volg hem met mijn ogen. Hij bestelt iets en kijkt om zich heen. Op dat moment vinden zijn ogen de mijne en laten ze niet meer los. Ik glimlach en hij glimlacht terug. Hij komt me echt bekend voor, maar kan hem nog steeds niet zien door het masker. Hij heeft een blauw masker, dat zijn ogen en zijn neus bedekt. Op het blauwe gedeelte zijn vitte verfstrepen en glinsterende stipjes. Een blauwe met witte veer, een kleine trouwens, steekt er boven uit. Zijn haar staat nog langer omhoog dan de veer. Ik kijk weer terug naar waar ik sta en zie dat er niemand om mij heen staat. Het lijkt alsof er een cirkel van leegte om mij heen is gebouwd. Misschien staarde jongen me daarom aan. Ik grinnik en loop naar de muur, waar ik tegen aanleun en een beetje om me heen kijk. Uiteindelijk komt er een persoon langs me staan en ik kijk naar rechts. Dat is hem! Ik glimlach en hij glimlacht terug. Die glimlach! Too much sexyness! 'Hey.' Zijn stem! I'm melting here!
'Hey' reageer ik stotterend terug. Wat is er met me aan de hand?
'Hoe is het?'
'Ja goed met jou?'
'Ja super. Zullen we anders even naar buiten gaan? Daar is het wat rustiger.' Ik knik en hij pakt mijn hand. Wat doet hij? Die tinteling, dat gevoel, het is geweldig. Komt het door hem, of heb ik dat bij iedere jongen. Als we richting de uitgang lopen pakt ik een jongens hand vast en voel of ik hetzelfde gevoel krijg als bij hem, maar nee. Niet hetzelfde. Het ligt dus aan hem. Wat is er dan zo speciaal aan hem? Ik mag er eigenlijk ook niet teveel van denken, aangezien ik al iemand leuk vind. Nouja, ik twijfel of ik hem echt leuk vind. Ik denk het wel, maar heb mijn twijfels. De jongen die ik leuk vind heet Luke, hij is een vriend van mij. Ik heb hem leren kennen via mijn achterneef, Niall. (Ik vind dat ze neven zijn hier :p) Luke is zo aardig, en ook zo knap!! Anyway, terug naar de realiteit. De jongen trekt mij de zaal uit en lopen via de achterdeur naar de tuin.
Hij sluit de deur en laat dan pas mijn hand los. De tinteling, de warmte verdwijnt en de kou bevriest mijn hand. Ik wrijf mijn handen tegen elkaar voor een beetje warmte. We lopen samen over het gras en zeggen niets. 'Wat vind je van het feest?' verbreekt hij de stilte.
'Gezellig, ook al ben ik hier alleen maar het heeft wel wat. Jij?'
'Ja ook wel. Ik ben meer aan het kijken of ik misschien een nieuwe liefde vindt. Dat is best moeilijk als je zoals mij bent.'
'Wat is er mis dan?' Ik ga voor hem staan en kijk hem aan. 'Of hoe bedoel je?'
'Ik ben geen hetero. Ik ben zeg maar homo.' Versteld kijk ik hem aan.
'Meen je dat? Dat had ik niet verwacht.'
'Haha, zeggen de meeste mensen. Maar het is best moeilijk om een nieuwe liefde te vinden als je homo bent, en zeker op zo'n feest.' Ik knik. 'Snap je wat ik bedoel? De meeste mensen snappen dat niet.'
'Ja, ik snap je aangezien ik hetzelfde heb. Nouja, ik ben ook homo.' Met open mond kijkt hij me aan.
'Jij?' Ik knik en glimlach.
'Maar vertel eens, over je hobby's en zo?' vraag ik om de stilte te verbreken.
'Uhm, ik hou van zingen, doe het heel graag. Net als gitaar spelen. Mijn favoriete nummer om te spelen is, Just The Way You Are van Bruno Mars. Ik hou van dat nummer zeg. Voor de rest ben ik gek op FIFA, terwijl mijn beste vriend dat totaal niet is. En jij?'
'Ik hou ook wel van zingen, doe het met mijn achterneef en zijn band. Nouja, band, hij speelt gitaar en met drie vrienden van hem zingt hij in zijn garage en soms doe ik mee. En ik hou ook wel van gitaar spelen maar meer van piano denk ik. Toch is gitaar ook wel weer super mooi. En ik vind het super om gewoon met vrienden om te gaan en..' Op dat moment klinkt er een speaker piepje door de speakers die aan de muren hangen en hoor je iemand zijn keel schrapen.
'Dames en heren, ladies and gentleman, mag ik jullie aandacht? Over precies twee minuten is het middernacht en moeten de maskers af. Dus maak je klaar, kus je liefde van je leven, maak je extra op, doe wat je wilt. Veel plezier verder!' Ik kijk de jongen weer aan en schiet in de lach.
'Serieus, die stem van hem was zo hoog!' Ik knik en lig dubbel samen met hem.
Na een paar seconden zijn we rustiger en kijk ik op mijn horloge. 'We hebben nog één minuut, dus wat..' Voordat ik er erg in heb, liggen de handen van de jongen op mijn wangen en zijn lippen op die van mij. Langzaam zoen ik hem terug. Eigenlijk moet ik dit niet doen, omdat ik Luke leuk vind, maar deze jongen is zo speciaal. Ik leg mijn handen op zijn zijden en stort me in op de zoen. De zoen wordt verbroken door een vrolijk deuntje en vuurwerk. Dan klinkt de speaker piep weer en trek ik me langzaam terug. 'Dames en heren, ladies and gentleman, mag ik weer jullie aandacht?,' terwijl die vent blijft doorpraten kijk ik recht in de ogen van de jongen, en hij kijkt niet weg, 'het is twaalf uur precies, dus middernacht. Trek die maskers uit en geniet nog verder van het feest!' Ik glimlach en klem mijn vinger om zijn blauwe masker. De zijne legt hij op mijn groene masker. Ik tel zachtjes tot 3 en we trekken hem voorzichtig bij elkaar af. Als ik zijn gezicht zie, schrik ik en zet dan een kleine stap naar achter voor een beter zicht. Is hij het dan echt?
'Liam?'
'Luke?'
'Wat? Uhm, dit is awkward.' Ik knik. Wacht even, ik heb net met de liefde van mijn leven gezoend.
'Uhm, ja nu we toch hier staan, ik moet je iets vertellen. Ik heb misschien wat gevoelens voor je opgebouwd, al sinds het begin dat ik je leerde kennen.' Hij glimlacht alleen maar en kijkt me aan. Dan loopt ie naar voren en pakt mijn gezicht vast.
'Liam, ik vind jou ook leuk, heel erg.' Ik glimlach en leg mijn lippen weer op de zijne. Wauw!

__________
Hope you like it!
PS> Je hebt geen SA in mijn lijstje staan, dus als je er nog een wilt -> Lijstje (:

-X-


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 5 jan 2015 - 22:07:
Some stories are worth to melt for