Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » ~ OhMyHarry! ~

~ Teacher Payne ~

10 jan 2015 - 20:48

1224

9

506



~ OhMyHarry! ~

Image and video hosting by TinyPic This is cute omygaaaaaaashhh,,,,

Harry Pov

Hier zitten we dan op de bank terwijl ze mij serieus blijft aankijken. ,,Het spijt me zo ontzettend Gabriella.'' ze knikt lichtjes. ,,Ik had je nooit voor mij drugs moeten laten dealen echt en ik ben ermee gestopt.'' Een glimlach breekt door op haar gezicht waarna ze met haar hoofd op mijn schoot gaat liggen. ,,Blijf je bij mij vanavond.'' Gewillig knik ik met mijn hoofd en druk een zacht kusje op haar neus. ,,Je mist ze echt heel erg he.'' Fluistert Gabriella naar me als ik een lange tijd naar de familiefoto van Gabriella staar. Zachtjes knik ik met mijn hoofd waarna een traan uit mijn ooghoek drupt. Mijn ouders zijn vermoord door 2 drugsdealers die ik niet kon betalen. En ik denk nog elke dag aan mijn moeder. Ze was zo'n oprecht lieve vrouw en op dit moment maakt het me niet uit dat Gabriella me ziet huilen al mijn opgekropte tranen gaan de vrije loop terwijl ze me in een omhelzing trekt en lieve dingen in mijn oor fluistert. ,,Ik ben zo blij dat je er bent.'' Fluistert ze opeens. Waarna ik het niet kan laten om haar een kusje op haar lippen te geven. ,,Ik ben blij dat ik hier ben.''

Gabriella Pov.

Een lange tijd liggen we knuffelend op de bank. ,,Hazz?'' ,,Ja.'' Zijn stem klinkt nog schor van de vele tranen die zijn ogen hebben verlaten. ,,Zullen we gaan slapen.'' Inplaats van antwoord te geven voel ik de bank onder mezelf verdwijnen en merk ik dat ik in zijn armen lig. Zo onopvallend mogelijk schuif ik dichter tegen hem aan en snuif ik zijn heerlijke geur op. Eenmaal boven schuift hij mijn kamer deur open met zijn voet en laat me zachtjes op het bed zakken waarna hij een kus op mijn voorhoofd geeft. Verbaasd kijk ik naar hoe hij het andere kussen pakt en op de grond gaat liggen ,,Hazz wat doe je?'' ,,Ik dacht zo dat dit fijner voor je zou zijn.'' ,,Kom in het bed gekkie.'' Een oprechte glimlach speelt om zijn lippen als hij naast me komt liggen en zijn armen om mee heen slaat. Hij drukt zijn lippen kort op de mijne ,,I missed you so bad Gabriella.'' Ik druk nog een kusje op zijn lippen voor ik mijn hoofd op zijn borst leg en langzaam in een diepe slaap val.

Liam Pov.

Met een bonzed hoofd sta ik voor het raam van Gabriella haar kamer te kijken ik heb me helemaal lam gezopen toen ik van iemand hoorde dat hij bij haar zit. Boos staar ik naar de 2 die in het bed naast elkaar liggen dat had ik moeten zijn niet hij. Megan heb ik naar huis gestuurd door te zeggen dat ik naar een vriend in nood moet. Als Gabriella dan hem nog op de mond zoent en haar hoofd op zijn borst legt is het genoeg ik klim als een bezetene van de regenpijp om vervolgens de extra sleutel onder de bloempot te pakken. Hardhandig trek ik de deur open om de trap op te stampen en met een harde klap gooi ik de kamerdeur van Gabriella open die met een harde gil overeind komt en Harry die haar stevig vasthoud. Als haar ogen op mij vallen worden ze groot. ,,Liam wat doe jij hier?'' Ze springt uit bed waarna ik zie dat ze een shirt van Harry draagt het maakt me nog bozer daardoor sla ik een gat in de muur. ,,LIAM STOP.'' Ze trekt aan mijn armen waardoor ik haar wel aan moet kijken. ,,Heb je gedronken?'' Met een diepe zucht knik ik met mijn hoofd. ,,Waarom ben je hier?'' ,,Omdat ik hier met je had moeten zijn en niet hij.'' Terwijl ik beschuldigend naar Harry wijs terwijl Gabriella's mond openvalt ,,Wat?''

Harry Pov

Verbaasd blijf ik toekijken wat er hier voor me gebeurd. ,,Ik hou van je Gabriella.'' ,,Ik Hou Fucking veel van je!'' Snap dat dan. Hij klinkt gefrustreerd maar ik kan hem Gabriella niet geven ze is van mij. Op dat moment word ik razend en spring ik kwaad uit het bed ,,Zeg is Leraartje, ik weet niet wat je hier doet uberhaupt om fucking half 2 's nachts maar van Gabriella blijf je godverdomme af.'' Terwijl ik hem in zijn borst prik met mijn vinger. ,,Intimiderend hoor styles.'' ,,Iedereen weet van jou af.'' Hij spuugt de woorden uit waarna ik het niet kan laten hem een klap te voorkomen en zo belanden we in een gevecht waarna je luid gehuil en gegil hoort van Gabriella dat we moeten stoppen maar het is te laat een rode waas neemt mijn gezicht over waarna ik erop los sla. ,,Harry Stop alsjeblieft!'' Hoor ik Gabriella gillen voor ik uitgeput op de grond val.

Gabriella Pov

Bevend kijk ik naar Harry die op de grond valt en Liam die zijn vuist naast zich heeft liggen ,,Hoe kon je dat doen.'' Piep ik terwijl ik naast Harry neerzak hopend op een reactie. ,,Hij begon.'' Antwoord Liam koeltjes die met de mouw van zijn sweater het bloed van zijn lip afveegt. Huilend tik ik zachtjes tegen de wang van Harry ,,Word wakker alsjeblieft.'' Op dit moment kan ik het niet maken om Ashton te bellen dus besluit ik het eerste wat in mij opkomt te doen Rachel.

,,Met Rachel.'' Word er slaperig aan de andere kant gezegd.

,,Rachel kom alsjeblieft snel hier heen ik weet niet wat ik moet doen.'' Huil ik.

,,Ik kom eraan!'' Waarna een schelle pieptoon mijn gehoorgang vult.

Liam wilt opstaan en de deur doorgaan maar ik trek hem aan zijn pols terug ,,Waag het niet hem te smeren nu.'' Grom ik boos waardoor hij een beetje verbaasd naar me kijkt. 10 minuten later stormt Rachel de kamer in en kijkt ze met grote ogen omzich heen ,,Wat is er gebeurd.'' Ik wijs naar Liam en Harry maar verder kom ik niet door de vele snikken die mijn mond verlaat als ik weer naar Harry kijk zie ik hem nog steeds niet bewegen. ,,Ik en Harry hebben gevochten.'' Piept Liam nu pas realiserend wat er gebeurd is. ,,Omygod Gabriella.'' Rachel zakt naast me neer en trekt me tegen zich aan waarna ik me los ruk en mijn hoofd op Harry's borst leg waarna nog meer luide snikken mijn mond verlaten. ,,Harry alsjeblieft word wakker.'' ik klem mijn handen om Harry's lichaam heen en blijf hem smeken wakker te worden. ,,Gabriella kom even kalmeren.'' Ik kijk op naar Rachel waarna ik zie dat Liam hem gesmeerd heeft die fucking lafaard. ,,Ik heb 112 gebeld.'' Fluistert Rachel. En alweer gaan mijn tranen de vrije ,,Het spijt me van alles.'' Fluister ik naar haar ,,Mij ook Gabi, mij ook.'' We geven elkaar een stevige knuffel waarna de bel door het huis schalt. ,,Ik ga wel blijf maar bij hem.'' Niet veel later komen er 2 mannen naar boven die allerlei vragen stellen waar ik netjes antwoord op geef vervolgens tillen ze Harry op het bed en nemen hem mee ,,Ik wil mee.'' Smeek ik de man die koppig zijn hoofd schud ,,Nee sorry dat kan niet mevrouw.'' ,,IK GA MEE.'' Grom ik naar hem waarna ik instap en Harry's hand beetpak. ,,Verlaat me niet Hazz.'' ik leg mijn hoofd zachtjes op zijn borst wanneer er voor de zoveelste keer vannacht mijn tranen de vrije loop gaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Liam How The Piep Dare You,
Poor Hazzaaaa. '


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 17 jan 2015 - 12:55:
LIAM IK VERMOORD JE!
Word wakker Harry!


5sosxx
5sosxx zei op 15 jan 2015 - 20:37:
harry wake up


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 15 jan 2015 - 20:33:
Liam?!?!?!!?


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 12 jan 2015 - 21:56:
Sorry dat ik zo laat ben maar fy liam...
-x-


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 11 jan 2015 - 13:23:
Neeeeeeeee! Hazzaaaaaa word wakkerrrrr! ik beveel het je.