Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Smoking ||Louis Tomlinson » Smoking 2.

Smoking ||Louis Tomlinson

10 jan 2015 - 21:19

875

0

175



Smoking 2.

Vandaag is de dag van het bal, en ook al heb ik er helemaal geen zin in, maar ben ik toch wel een beetje nerveus. Ik ben helemaal alleen dus ik weet niet wat er gaat komen.
Misschien zit ik wel de hele avond alleen en kijk ik een beetje duf voor me uit. Of er is iemand die met mij wil dansen? Het is allemaal nog ene raadsel.
Het is nu half drie en het begint om acht uur. Dus ik heb nog vijf uur om me op te maken, de jurk aan te doen, te eten, tanden poetsen en dan mijn make up nog weer bijwerken.
Ik heb dus nog wel even de tijd. Ik gooide mijn leesboek aan de kant en kwam achter mijn bureau vandaan. We hadden vandaag maar les tot twaalf uur. En ik had dan nog geluk dat het 4 en 5de uur uitviel waardoor ik rond half elf al vrij was.
Ik liep de trap af naar beneden en trefde daar mijn broer aan. Hij is bijna een jaar ouder dan mij. nog niet helemaal.
'Ga je nog met iemand naar het feest?' vroeg mijn broer en keek me vragend aan toen ik langs liep.
'Nee, jij?' reageerde ik en pakte een glas uit de kast die ik vulde met een lagje siroop en daarna mengde met water.
'Ja.' zei hij en ik zag zijn ogen helemaal oplichten toen ik naast hem neer plofde. Ik zette het glas aan mijn lippen en dronk het half leeg.
'Met Sofie zeker?' vroeg ik. Hij knikte uitbundig en verdronk in zijn dagdroom waardoor ik zachtjes begon te lachen en verder mijn glas leeg dronk.
Ik zette het lege glas in de gootsteen en liep weer de trap op naar mijn kamer. Die ik achter mij op slot dicht deed.
Ik heb een privé badkamer wat dus betekend dat ik geen gezeur heb met mijn broer dat hij nodig wil douchen. Daar heb ik dan wel weer een plus punt aan.
Ik pakte mijn benodigdheden voor het douchen en zette de douche aan zodat die alvast warm kon worden. Toen die warm was sprong ik er onder en deed mijn haar en lichaam.
Ik bond mijn haar vast met de handdoek boven op mijn hoofd en liep mijn slaapkamer weer in. Terwijl ik voorzichtig mijn haar begon af te drogen ging mijn telefoon af. Die normaal nooit af ging.
"Ga je ook naar het bal?'' Het wat één "vriendin" die me alleen nodig heeft wanneer ze in de problemen zit. ja vriendin tussen aanhallings tekens, omdat ze niet echt een vriendin meer voor me is.
"Ja, ik ga ook naar het bal" reageerde ik. Gewoon positief blijven en dan komt alles goed.
Ik maakte mijn haar goed droog en deed het in een staart. Ik haalde voorzichtig mij doos met make up boven uit de kast. Met de hoop dat de doos niet zou vallen.
Gelukkig viel de doos niet boven op mij en kon ik beginnen aan het opdoen van mijn make-up.
Ik maakte smokey eyes en deed iets wat kleur op mijn bleke wangen. Ik poederde nog een kwastje langs mijn gezicht en keek blij naar de spiegel.
ik haalde mijn masker uit mijn tas en hield hem voor mijn gezicht. gelukkig kon ik het masker vast maken aan de achterkant zodat ik niet de hele tijd het masker vast hoefde te houden.
het masker was grijs en er zat een uitsteekzel aan wat op iets leek. ik weet niet precies hoe ik dat moet uitleggen. het lijken een beetje op blaadjes. voor de rest zijn er van allerl3i vormen op het masker getekend en zitten er her en der gouden glitters.
Inmiddels is het al zeven uur en hijs ik mezelf in de jurk.
'Tobias.' schreeuw ik door het huis en hoor gestommel van boven af komen. Tobias slaapt op de zolder waardoor ik de grootste kamer kreeg.
'Ja?' hoorde ik hem van achter de deur zeggen. 'Je mag wel binnen komen, en wil je mijn rits dicht doen?' vroeg ik en wachten tot dat hij de deur open deed.
Later voelde ik zijn koude handen tegen mijn rug aan waardoor ik even schrok en rilde. Hij trok de rits voorzichtig omhoog.
'Dankje.' zei ik.
'Draai je is om?' vroeg Tobias.
Ik draaide om en durfde niet te kijken naar zijn reactie.
'Je ziet er beeldig uit Evril, als de jongens je vanavond niet zien staan zijn ze blind.' zei Tobias en keek me glinsterend uit.
'Jij ziet er ook niet verkeerd uit.' zei ik en duwde hem de kamer weer uit.
Ik liet mijn haar los en deed mijn masker voor.
'Ik ben weg!' schreeuwde ik door het huis en kreeg een reactie van Tobias. Mijn vader en moeder zijn allebei niet thuis jammer genoeg.
Ik stapte voorzichtig in mijn auto en reed richting de plaats. Het werd in ene kasteel gehouden, dus best wel cool.
Ik parkeerde mijn auto op het grindpad waar je mocht parkeren en stapte voorzichtig naar het kasteel toe.
De zaal was mooi versierd, overal hingen ballonnen en slingers. Ook stonden aan de want allemaal tafeltjes waar een rode roos op stond en in het midden was een dansvloer gemaakt waarvoor het podium was waar de dj op zou komen te staan.
Die stond er al, en er waren al best wel wat mensen. Ik was dus niet te vroeg gekomen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.