Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Sand and salt - Niall Horan » 5. Niall

Sand and salt - Niall Horan

11 jan 2015 - 15:14

1283

4

307



5. Niall

Thanks voor de reactie´s mensen! Echt super tof. Blijf zeker reageren als je een melding wilt!

'Oh mijn god dit huis is zo geweldig!' joelt Louis als Hayley uit het zicht verdwenen is. Ik lach. Ja Louis heeft gelijk, dit is echt geweldig. Het was trouwens ook geweldig hoe Hayley, Liam net heel hard afwees. Ik grinnik in mezelf en wordt wakker geschud uit mijn gedachten. 'Yoo Niall, ben je er wel bij?' zegt Harry. Ik knik. 'Kom, we moeten de kamers echt gaan verdelen.' zegt Louis. Met zijn allen lopen we de trap op en komen aan op de tweede verdieping van het strandhuis. Alle jongens rennen een kamer in en ploffen op de bedden die in elke kamer staan. 'Mine' 'Mine' hoor ik uit een paar verschillende kamers. Ik rol met mijn ogen en loop naar de laatst overgebleven kamer. Ik trek de deur open en kijk verrast rond. ' Dit is perfect.' zeg ik tegen mezelf. Ik loop weer terug naar de gang en kijk uit de grote ramen naar buiten. Samen met de jongens loop ik weer naar beneden. Ze ploffen allemaal in de banken en ik loop naar de keuken. 'Ik heb dorst, iemand wat drinken?' zeg ik snel. Zayn en Liam knikken ja. Ik trek de koelkast open. De koelkast is helemaal gevuld met verschillende dingen en ik glimlach. Hmm, hier houd ik wel van. Ik pak wat kokosnoot sap en schenk er 3 glazen mee vol. Ik zet het drinken weer terug in de koelkast en loop met de 3 glazen naar de huiskamer. Nadat ik de glazen op de salontafel heb gezet komt Harry de kamer binnen in een zwarte zwembroek. Een babyblauwe badhanddoek is over zijn schouders geslagen en hij heeft een grote zonnebril op zijn neus staan. 'Yo Guys, tijd voor een bezoekje aan het strand, niet?' zegt hij lachend. Zayn steekt zijn hand omhoog. 'Ik ben erbij.' De overige jongens stemmen ook in, wat mij automatisch over de streep trekt. Ik drink mijn glas leeg en loop weer naar boven naar mijn tijdelijke kamer. Man, ik wil hier nooit meer weg. Even ga ik op mijn bed liggen om even uit te rusten van de weg naar boven. 'Luie draak schiet is op!' zegt Zayn als hij zijn hoofd even laten zien terwijl hij langs mijn kamer loopt. ik lach en sta op om vervolgens mijn zwembroek te pakken, samen met een badhanddoek. Ik loop naar de badkamer die aan mijn kamer vast zit - Wow, hoe groot is dit strandhuis eigenlijk? - en kleed me snel om.

Op het strand aankomend gooi ik mezelf in een strandbedje en trek mijn witte hemd uit. Ik klap de rugleuning van het strandhuis omhoog zodat ik rechtop zit en kan genieten van het uitzicht. De jongens doen hetzelfde en we kijken elkaar allemaal even aan. Het uitzicht, ja, hier bedoelen we niet alleen het water en strand mee. Veel mooie meiden lopen op en neer en kijken ons niet eens aan, iets wat we dus niet gewend zijn. 'Guys, let op daar komt een groepje meiden aan.' zegt Harry als er een groepje meiden onze kant op komt. Hij wrijft even door zijn donkere krullen. 'Hey' zegt Harry als de meiden dicht genoeg bij ons zijn om ons te horen. Een van de meisjes kijkt op en lacht even. Ze lopen langs ons heen en nemen een paar strandbedden in beslag naast ons. 'Good job, Styles.' grinnikt Liam. 'Nooit gedacht dat ik dit vervelend zou vinden.' zucht hij terug. 'Wat?' zeg ik op mijn beurt. 'Nou, dat meiden ons niet kennen en niet gillend op ons af komen rennen.' zegt hij. Ik lach. Ja, dat is best even wennen als je het zo bekijkt. Ik kijk even naar het beachhouse wat een eindje verderop op het strand gevestigd staat. 'Ik ga wat drinken halen, iemand ook wat?' zeg ik tegen de jongens. De jongens reageren niet, in tegendeel tot een van de meisjes die net naast ons zijn komen liggen. 'Hmm, doe mij maar een cocktail Nialler, ik loop wel even mee.' Hmm, die meiden kennen ons dus wel. Ze staat op en ik kijk even naar haar lichaam, wat verhult is in een kleine roze bikini. Ze loopt naar me toe en aait even over mijn buik. 'Nice sixpack babe, mijn naam is Kayleigh.' zegt ze flirterig. 'Dankje.' zeg ik droog. Deze meid doet echt teveel haar best. Ik zie de jongens naar me kijken en loop samen met het meisje naar het strandhuis dat heel origineel 'beachhouse' heet. Ze loopt voor me over de houten vloer en ik volg haar. Ik zie Hayley wat tafels afdoen en wil haar begroeten maar snel bedenk ik me. Ze zal wel denken dat ik een vriendin heb, nu ik Kayleigh bij me heb. Ik loop door naar de bar en zie dat Kayleigh 5 cocktails besteld heeft. 4 voor haar en haar vriendinnen, een voor mij. Ze kijkt me lief aan en ik kijk even in haar ogen. Ik moet toegeven dat ze best mooi zijn. Ik reken netjes af met een kleine fooi en loop met een dienblad weer naar buiten, met Kayleigh aan mijn zijde. 'Jij bent echt de knapste van jullie groepje.' zegt ze plots. 'Uhm, dankje denk ik. Zij je trouwens groepje? We zijn een band.' zeg ik terug. 'Ajoh, doe niet zo aangebrand. Zo bekend zijn jullie nu ook weer niet.' Ik kijk haar even aan maar voordat ik iets terug kan zeggen rennen haar vriendinnen op ons af. 'COCKTAIIILSSS JEEEEEEJ' gillen ze hard in mijn oren waarna ze allemaal een cocktail pakken en om me heen staan te dansen en te springen. De jongens kijken me aan en ik haal mijn schouders op. Achja, wat maakt het uit? We zijn op vakantie. Ik zet de cocktail aan mijn mond en drink hem leeg.

Na wat meer cocktails heeft Liam de meiden bij ons in het strandhuis uitgenodigd. Ze vonden het een leuk idee en zo zitten we met zijn alle bij het zwembad die bij ons strandhuis hoort. Liam is in het water aan het flirten met een van de meiden terwijl ik aan de rand van het zwembad zit. Kayleigh is haarzelf vreselijk aan het aanstellen want ze heeft me nu al vier keer gevraagd om haar in te smeren. 'Niall, kom weer even.' zegt ze vanuit haar strandbed. Ik zucht en sta op om me vervolgens naast haar neer te planten. Ik moet natuurlijk aardig tegen haar blijven doen, want als zij naar huis wil, willen de andere meiden ook en dan worden de jongens weer boos op mij. 'Smeer je alsjeblieft even mijn achterkant in.' zegt ze. Ik smeer haar achterkant in en als ik aan de onderkant van haar rug ben gestopt kijkt ze me even beduusd aan. Ze denkt toch niet dat ik haar kont ga aanraken? De overige zonnebrand smeer ik aan mijn eigen buik af. 'Ik ga even naar het strand guys. Ik heb mijn zonnebril laten liggen.' lieg ik. Niemand protesteert en ik loop snel naar het stand. Ik wou gewoon even weg van die meiden. Ik kijk weer even naar het strandhuis en dit herinnert me aan Hayley. Ze werkt daar!

Even later loop ik met Hayley richting haar huis. Ik vroeg haar of ze mij de omgeving wilde laten zien, maar ze was helaas te moe. Gelukkig mag ik wel met haar mee naar huis lopen. We praten wat en al veelte snel zijn we bij haar huis aangekomen. Hayley bedankt me en ik zeg dat ik het graag doe. Ik wil naar haar lopen en haar een knuffel geven, maar toch durf ik dit niet. Ik raak even haar bovenarm aan en zeg haar gedag. Ik draai me om en vervolg mijn weg terug naar mijn eigen strandhuis.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 15 jan 2015 - 15:51:
Awh super leuk!
Snel verder!! X


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 12 jan 2015 - 21:55:
Super leuk!
-x-


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 12 jan 2015 - 15:26:
Waarom geef je haar geen knuffel? Iedereen houd van jou knuffels, Niall. Ie-de-reen! x


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 jan 2015 - 17:33:
Dit is leeuuk!! X