Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand alone's » Nadja's SA (Nadja)

Stand alone's

13 jan 2015 - 22:27

1515

1

276



Nadja's SA (Nadja)

Image and video hosting by TinyPic

,,Nadja, ben je er klaar voor?” Louis roept me vanaf beneden. Ik sta voor de spiegel en maak me klaar. Vandaag gaan de jongens en ik op tour. Ja, na lang zeuren heb ik de jongens overgehaald om me mee te nemen. Louis en ik zijn onafscheidelijk en ik heb gehoord dat de jongens van 5 seconds of summer ook mee komen. Dat is toch awesome?! Eindelijk kan ik Luke, Calum, Michael en Ashton ontmoeten en ik moet toegeven dat ze niet verkeerd zijn. Het lijkt me echt leuk om met ze te zingen in de tourbus. Vooral met Luke. Van 5 seconds of summer vind ik hem echt het leukste, niet dat ik verliefd op hem ben. Nee, ik ben wel verliefd maar dat weet alleen Louis. Als ik hem zie word ik helemaal rood en begin ik te blozen. Die vlinders gaan maar niet weg en ik zou ook niet willen dat die weg gaan. Helaas heeft hij al een vriendin, anders had ik wel een move gemaakt. ,,Zusje?” De deur gaat open en Louis komt mijn kamer in.
,,Ja, ik kom.” Zeg ik en ik loop naar hem toe.
,,Heb je er zin in?” Ik knik en droom weg als ik aan Liam denk. Ja, het is Liam die ik meer dan leuk vind. Ik ben zo benieuwd wat hij zegt. Louis slaat zijn arm om me heen en samen lopen we naar beneden waar ik Harry, Zayn en Niall al zie. Ik omhels ze één voor één.
,,Waar is Liam?” vraag ik.
,,Zijn wij niet goed genoeg voor je?” vraagt Niall en steekt even zijn tong naar me uit. Ik moet lachen en omhels hem nog een keer. Dit keer houdt hij me iets steviger vast.
,,Uhm, Niall. Laat me maar weer los.” Hij laat me los.
,,Sorry.” Zegt hij beschaamd en ik draai me om naar Louis.
,,Nou zullen we gaan? Ik wil Liam ook wel zien en de jongens van 5 seconds of summer.” Louis knikt en wenkt de andere jongens. We pakken mijn koffer en lopen naar de tourbus.

Als we daar aan komen, maakt mijn hart een sprongetje. Liam staat tegen de bus aangeleund. Hij staat er zo sexy bij. Mijn hart ontploft bijna en ik wil hem zo graag zoenen. Wow, wat?! Wat zeg ik nou weer?! Liam heeft een vriendin, maar ja die zie ik niet dus het kan geen kwaad hem even te omhelzen...toch? Ik loop naar hem toe en omhels hem blij.
,,Hi Nadja, hoe gaat het met je? Nog steeds zin in de tour?”
,,Ja, maar zouden Luke en de andere jongens van 5 seconds of summer er ook niet zijn.”
,,Die zitten al in de bus.” Hij steekt zijn hand uit. ,,Zal ik je begeleiden naar binnen?” vraagt hij heel deftig. Ik smelt, hij is zo leuk! Ik pak zijn hand en de vlinders vliegen druk rond in mijn buik. Waarom is hij zo leuk en waarom heeft hij een vriendin? Samen met Liam loop ik de bus in. Nou ja, ik ga er eerst in en Liam na mij, aangezien het trappetje in de bus niet breed genoeg is voor ons beiden.
,,Hallo.” Ik kijk op en Luke komt naar me toe. ,,Leuk om je eindelijk te leren kennen.” Zegt hij en omhelst me even. ,,Jij bent zeker Nadja, het zusje van Louis.”
,,Ja, dat klopt.” Ik kijk even opzij naar Liam en dan vult een teleurgesteld gevoel mijn lichaam. Dus toch. Sophia is mee, ik dacht het al maar ik hoopte dat Liam haar niet mee zou nemen.
,,Gaat het wel?” Ik kijk weer vooruit en zie Ashton voor me staan. Even slik ik en heb het moeilijk, want Liam zoent met Sophia in mijn ooghoeken. Opeens word ik in een knuffel getrokken en kijk wie mij vast heeft. Niall wrijft troostend op mijn rug. Hij is ook erg lief voor me hoor. Hij is een echte vriend.
,,Dank je wel, Niall.” Zeg ik en ga uit zijn omhelzing. De chauffeur sluit de deur en rijdt aan. Ik ga zitten voordat ik achterover val. Tegenover mij komen Liam en Sophia zitten en Liam glimlacht even naar me. Ongemakkelijk is dit zeg! Sophia kan maar niet van hem afblijven en ik knaag aan mezelf van binnen. Louis ploft naast me op de bank. Hij heeft duidelijk gezien dat ik lang naar Liam keek. Ik slik mijn tranen weg. Wat wil ik graag dat hij mijn vriendje is en dat hij Sophia dumpt, maar ja ik ga niks zeggen. Niet in de bus, het is klein en ik heb ook geen zin in ruzie.
,,Ik zie dat je het moeilijk hebt.” Fluistert hij in mijn oor en ik knik even terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder laat rusten. Hoe lang duurt het nog voordat we bij de eerste stad zijn? Ik hoop snel want nog langer zien hoe close Liam en Sophia zijn, overleef ik niet. Nou ja, Sophia neemt het initiatief. Liam lijkt heel ergens anders met zijn gedachten. En het kan aan mij liggen, maar af en toe kijkt hij naar me. Ach wat haal ik me in mijn hoofd, Liam kijkt gewoon vooruit als hij denkt. Hij zal echt niet naar mij kijken. Ik neem het hem niet kwalijk, want kijk naar mij...wie vind me nou wel leuk. Ik zucht even diep en sluit even mijn ogen. Even rust in mijn hoofd krijgen.

Na vier uur rijden word ik wakker geschud door Louis.
,,We zijn er.” Zegt hij en hij helpt me opstaan.
,,Zijn we er al?” vraag ik nog altijd wat slaperig. Ik heb heerlijk geslagen en gedroomd over mij en Liam. Ik kijk hem aan, terwijl hij zich klaar maakt. Hij heeft geen shirt aan en ik bijt even op mijn lip. Wat doet hij toch met me?! Ik kan hem maar niet uit mijn hoofd krijgen en ik loop al zo lang met dit gevoel. Liam met Sophia zien kilt me echt en het liefste zou ik haar wegwerken.
,,Ja, we zijn er. Hier hebben we ons eerste concert.” Zegt Liam en komt naar me toe. Hij trekt een shirt aan en kijkt me aan. ,,Heb je zin om ons te zien op treden?” Mijn hart klopt in mijn keel. Hij staat zo dichtbij!
,,Ja, heel erg.” Zeg ik en ik loop expres naar Louis toe voordat ik mezelf verlies en ruzie krijg met Sophia.
,,Liam, heel veel succes.” Zegt Sophia en ik kijk even naar ze. Ze zoent hem op zijn mond en ik krijg weer tranen in mijn ogen. Waarom moet hij nou met haar hebben?!
,,We gaan er voor!” roept Niall, pakt mijn hand en trekt me mee het stadion in. De rest volgt ons en het concert begint. Ik sta samen met Sophia op de eerste rij. Gelukkig sta ik niet naast haar. Ik vind haar zo niet bij Liam passen. Liam zingt zijn regel en tot schrik kijkt hij mij alleen maar aan. Mijn wangen worden rood en Sophia heeft het ook gezien want ze kijkt naar me alsof ze me kan vermoorden. Ik zwijmel helemaal weeg bij zijn stem en ik sluit mijn ogen. Ik zie mezelf samen met Liam, we hebben iets en we zoenen. Het gevoel is geweldig! Het concert is sneller af dan ik denk en voor ik het weet sta ik samen met de jongens weer in de kleedkamer.
,,Jullie waren geweldig!” zeg ik en ik omhels ze allemaal. Ook de jongens van 5 seconds of summer, want zij waren ook echt goed. Ik kijk naar Liam en hij komt naar me toe. Hij pakt mijn hand.
,,Mag ik je even spreken?” Ik knik wat verlegen en loop met hem mee. Als we alleen zijn, kijk ik hem in zijn ogen aan en ik smelt weer helemaal.
,,Vertel maar.” Zeg ik en begin zenuwachtig te lachen.
,,Dit is precies waarom ik je leuk vind.” Zegt hij en ik kijk hem nu verbaasd aan.
,,Jongen die verkering heeft met Sophia, zeg wat?” Oké, dat klonk echt heel stom. Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan, maar Liam lacht nog harder en nog liever naar me.
,,Ik heb geen verkering meer met haar. Ik ga het uitmaken, ik ben erachter dat ik veel meer voor jou voel dan voor haar.” Meent hij dit nou serieus? Net als ik wil vragen of hij het zeker weet, liggen zijn lippen al op die van mij. Ik zoen hem meteen terug. Dit wilde ik zo graag en nu gebeurd het. Dan trekt hij zich terug en loopt naar Sophia die net binnen komt en gelukkig onze zoen niet heeft gezien. Hij zegt wat tegen haar, waarschijnlijk dat hij verliefd is op mij. Sophia geeft hem een klap in zijn gezicht en rent dan weer weg. Mijn mond valt open en ga naar Liam toe.
,,Gaat het?” vraag ik aan hem. Hij kijkt me aan en glimlacht.
,,Het gaat fantastisch met me. Ik heb nu het leukste meisje van de wereld.” Ik glimlach en sla mijn armen om zijn nek. Hij komt dichterbij en legt zijn lippen weer op die van mij. Ik ben zo gelukkig!


Reacties:


Nadja
Nadja zei op 13 jan 2015 - 23:33:
Omygod de heletijd zat ik met zon glimlach van hier tot Tokio op MN gezicht superleuk xx