Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon: Guardian's spirit. » Personages en Pokemon

Pokemon: Guardian's spirit.

15 jan 2015 - 10:33

173

0

293



Personages en Pokemon

Dit hoofdstuk zal gebruikt worden om de cast van het verhaal te beschrijven. Voorlopig zal hier enkel wat informatie over Cameron komen te staan, maar naar mate het verhaal vordert zullen verschillende personen aan dit lijstje toegevoegd worden.

Cameron Carter:
Leeftijd: 14
Geboortestad: Pallet Town
Uiterlijke informatie:

Cameron is een jongen die midden in de pubertijd zit. Gepaard met alle problemen die hier af en toe bij komen kijken. Een overslaande stem, spontane groeispurten en beginnende gezichstbeharing. Verder is hij vrij lang en smal, ongeveer 1.78M. Zijn zwarte haar is dik en vrij lang en zit meestal grotendeels verborgen onder een gebreide muts met pokeball patroon. Zijn zwarte ogen staan somber, maar zodra cameron met zijn pokemon bezig is veranderd dit vrijwel meteen. Zijn blik wordt dan geconcentreerd en zijn ogen stralen zelfverzekerdheid en vooral plezier uit.

Pokemon Team:

Golett [Sentinel]:
Sentinel's kameraadschap heeft Cameron door een moeilijke tijd geholpen en vulde het gat van veiligheid en geborgenheid dat zijn vader achterliet. Golet is vanaf het eerste moment al erg beschermend naar zijn trainer toe en dit is dus ook de belangrijkste reden voor zijn bijnaam. Het is moeilijk inschatten hoe oud de pokemon is, maar het is nog geen heel ervaren strijder. Momenteel beschikt Sentinel over de volgende zetten:
Pound, Rollout, mudslap, shadow punch en Iron defense.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.