Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon: Guardian's spirit. » 00: introductie

Pokemon: Guardian's spirit.

15 jan 2015 - 10:33

506

0

309



00: introductie

Voordat we beginnen aan het verhaal wil ik graag Cameron even aan jullie voorstellen.

Cameron is 14 jaar geleden geboren in het dorpje Pallet town. Hij groeide op met zijn ouders in een bescheiden huid dat tevens dienst deed als de bakkerij van zijn moeder. Cameron's vader werkt als archeoloog voor het Pokemon museum in Pewter City.
In zijn jeugd wist de jongen al vroeg wat hij wilde doen met zijn leven. Niets zou hem ervan weerhouden om de volgende Champion te worden.

Naar aanleiding van een aantal onfortuinlijke incidenten werd de leeftijd om aan de pokemon league mee te doen omhooggeschroefd naar 12 jaar. Balen natuurlijk, maar Cameron zag het als een uitgelezen kans om zich te wijden aan zijn voorbereiding. Hij reisde vaak af naar Pewter city om daar te kijken naar gym gevechten van vooral beginnende trainers, altijd druk kriebelend in zijn notitieblok. Zijn aanwezigheid bleef niet onopgemerkt en Forrest, de leider van de Pewter City Gym, werd al snel een goede vriend. Buiten handige tips voor tijdens gevechten, leerde Forrest hem vooral hoe Cameron zo goed mogelijk voor zijn pokemon kon zorgen. De jonge trainer in spe kon zich wel vinden in het motto van de Gymleader: "Zorg goed voor je pokemon en zij zullen goed voor jou zorgen".

Helemaal tevreden met zijn nog prille leven kreeg Cameron plotseling een enorme klap te verduren. Na een van zijn bezoekjes uit Pewter stond er een onbekende auto op hun oprit en stonden er 2 mensen van het Museum bij zijn hysterisch huilende moeder. Tijdens een ongeluk op expeditie was Cameron's vader overleden. Een rotslawine verraste de ervaren archeoloog en werd hem fataal. Snikkend viel de jongen in de armen van zijn moeder en lang bleven ze zwijgend staan. De stilte werd doorbroken door een vreemd geluid dat van achter de 2 collega's van Roland kwam. Cameron schrok op en zag een pokemon die hij nooit eerder gezien had. 'Go, Golett!" wist het beestje uit te brengen. Éen van de onderzoekers wist te melden dat ze de pokemon vonden in de buurt van de rotsverschuiving. Het wezentje bleef hen volgen en het leek hen een mooie geste om de pokemon mee te nemen voor Cameron.

Wat hierop volgde was een moeilijke periode vol verdriet. De eens zo opgewekte jongen veranderde langzamerhand in een stille binnenvetter die buiten zijn moeder en Sentinel, want zo had hij zijn golett genoemd, niet veel meer met de buitenwereld in contact kwam. Ongeveer een week voor zijn 14e verjaardag werd hij verrast door een aantal bekende gezichten. Naast zijn moeder waren ook Forrest en Professor Oak langsgekomen om hem op te vrolijken, samen met zijn 2 jaar jongere buurmeisje Mauve. Zijn moeder wilde haar zoon weer graag gelukkig zien en was ervan overtuigd dat dit enkel kon door hem zijn lang gekoesterde droom na te laten jagen. Een lange en emotionele avond later en Cameron had weer een doel in zijn leven gevonden. De volgende dag zocht hij zijn spullen bij elkaar en na een betraand afscheid met zijn moeder stapte Cameron op zijn fiets, op weg naar zijn eerste obstakel:

De Pewter city Gym!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.