Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Adopted By Hazza (Finished) » ~Hoofdstuk 31 + Q&A~

Adopted By Hazza (Finished)

14 jan 2015 - 17:15

1271

6

468



~Hoofdstuk 31 + Q&A~

Harry Pov

‘Ruth, kijk naar me, alsjeblieft.’ Ik leg mijn arm rond haar middel. Ze krimpt in elkaar en valt om haar knieën. Ik schrik en til haar meteen weer op. Te begint tegen te sputteren en te gillen. Ik leg in paniek mijn hand op haar mond. Haar ogen vliegen open. Er staan zoveel emoties in haar ogen. Angst. Verwarring, boosheid, verdriet. Zou ze denken dat ik opeens ben veranderd, en haar pijn zal doen?
‘Harry! Kom nou, we moeten vertrekken! Anders komen we te laat!’ Ik kijk op en zie de chauffeur van onze tourbus staan. Ik knik en stap de tourbus in. Niall en Lieke kijken ons raar aan. Ik haal niet wetend mijn schouders op, en loop het badkamertje binnen. Ruth is ondertussen niet gestopt met gillen en tegensputteren. Ik zet haar neer in de douche cabine en trek haar jasje uit.
‘Niet doen!’ Zegt ze bang en wilt mijn hand wegslaan, maar ik pak haar hand vast waarna ik haar doordringend aan kijk. Ik gooi haar jas achter me op de grond en zet de douche aan. Het warme water valt op haar neer. Haar betraande ogen kijken me aan voordat ze instort. Opnieuw valt ze op haar knieën en begint weer te huilen. Ik doe mijn jas ook uit en sla mijn armen voorzichtig om haar heen.
‘Het spijt me papa.’ Fluistert ze nu. Ik sluit mijn ogen en wieg haar langzaam heen en weer.
‘Shh. Je mag huilen zoveel je wilt.’ Zeg ik zacht.

Na een tijdje staat ze bibberend in de douche. Ik zet hem uit en pak een handdoek. Ik sla hem om haar heen en glimlach.
‘Gaat het?’ Vraag ik zacht waarna ze knikt. Ik loop het badkamertje uit om droge kleren voor haar te pakken, maar Niall houdt me tegen. Hij pakt mijn hand en kijkt me doordringend aan. In zijn andere hand heeft hij een reuze donut, die Ruth ook wel wilt als ze hem ziet, want Shoo! wat ziet die er lekker uit!
‘Wat is er met Ruth, en… waarom ben je… nat?’ Ik glimlach zwakjes.
‘Ik weet het niet. Ik ga he zo nog eens vragen. En uh, ik heb haar met de kleding aan in de douche gezet om haar te kalmeren en ik knuffelde haar.’ Zegt ik en kijk naar mijn eigen kleding. Niall glimlacht en laat me los.
‘Je bent een goede vader, Harry.’ Ik geef hem een korte knuffel, aangezien Ruth hem onderbreekt.
‘Papa?’ Ik kijk om. Ze loopt naar me toe en pakt mijn hand voorzichtig vast. Ze kijkt naar de donut voordat ze onze vingers verstrengeld en daar naar kijkt. Lieke komt de wc uit gelopen en kijkt ons verbaasd aan voordat ze hoofdschuddend wegloopt.
‘Mag ik ook een donut?’ Vraagt Ruth zachtjes. Verbaasd kijkt Niall haar aan.
‘Ik uh.. ik heb er nog wel een daar op het aanrecht liggen als je wilt?’ Ze knikt.
‘Eerst omkleden.’ Zeg ik snel en loop met haar naar de bunks. Ik pak een setje kleding wat ik aan haar geef. Langzaam ruilt ze haar natte kleding voor het nieuwe setje. Ik glimlach naar haar.
‘Ga je donut maar halen.’ Zeg ik zacht en knik richting de deur. Vrolijk rent ze weg en ik kleed me snel om in droge kleding. Als ik de “woonkamer” in kom, zit Ruth heerlijk te smullen van de donut en kijkt naar de tv. Ik ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen.
‘Wat dacht je ervan om vanavond een Mac Donalds te zoeken en daar te gaan eten? Ik heb niet echt zin om te koken.’ Ruth kijkt me vol ongeloof aan nadat ze knikt.
‘Dan ga ik mee!’ Roept Niall die zijn hand op steekt.

**

Zo gezegd, zo gedaan. We zijn met het hele clubje naar de Mc Donalds geweest, en hebben misschien toch wel een beetje te veel gegeten. Ik weet nog steeds niet wat er met Ruth is, want heb het er niet meer met haar over gehad. Ze praat niet veel, en schrikt snel. Ik heb het gevoel dat zij iets heeft gezien, wat ik niet heb gezien, ik heb alleen geen idee wat.
Ze is nu op de badkamer. Ik zit op de bank naast Niall die al de hele tijd zit te zeuren dat hij naar de wc moest. Lieke is al haar spullen aan het inpakken omdat ze morgen alweer naar huis moet. Ze miste London te veel moeten missen, en heeft daarom besloten om terug te gaan. Ze heeft het er moeilijk mee, maar ik heb haar belooft, om elke dag te bellen, whatsappen, en te skypen.
‘Ik ga nu echt plassen! Ik doe het in mijn broek hoor!’ En aangezien hij toch nogal erg claustrofobisch is, gaat hij altijd naar de wc in de badkamer omdat het daar toch wat ruimer is. Ik begin te lachen, maar schenk er niet veel aandacht aan.
‘Ruth!’ Ik hoor iets vallen, een gil en vervolgens komt een woedende Niall, met Ruth haar haren tussen zijn vingers weer aangelopen. Geschrokken sta ik op. Hij duwt haar naar me toe en ze slaat meteen haar armen om me heen.
‘Wat is er gebeurd?’ Vraag ik bang. Niall loopt naar het badkamertje en komt nog geen 10 seconden later alweer terug met een… klein.. aardappel… mesje… waar.. FUCKING… BLOED…. AAN.. ZIT! Tranen schieten in mijn ogen. Ik ben boos…. Ik ben woedend… Dit is mijn schuld! Maar waarom?! Waarom deed ze dit? Heb ik iets verkeerd gedaan?

Ik maak me los uit de greep van Ruth, en wil de tourbus uit lopen, maar we zijn nog aan het rijden. Met stromende wangen kijk ik om me heen voor een plek om te gaan zitten. Uiteindelijk loop ik richting de bunks, waar Lieke ook is. Ik probeer haar te negeren, en open de deur richting het plekje wat we gebruiken als we even alleen te zijn. Ik sluit de deur weer en ga op het kleine bankje zitten. Ik trek mijn knieën op en begin zacht te snikken.
‘Harry, alsjeblieft. Kom terug naar buiten, ze… Ruth…’ Ik negeer het al een uur. Een uur lang negeer ik alles om me heen. Zelfs elke keer als ik wordt gebeld, ge- sms’t en zelfs alle appjes. Ik hoor een zachte bonk tegen de deur, alsof iemand met zijn hoofd ertegenaan loopt. Een ijzige gil maakt me wakker. Het laat me rillen.
‘Niall!’ Hoor ik Lieke in paniek roepen, wat me op laat staan en de kamer uit laat rennen. Niall staat in paniek met zijn handen in zijn haar. Lieke probeert Ruth in bedwang te houden, en ik sta er maar iets bij.
‘Wat is er gebeurd?’ Weet ik eindelijk over mijn lippen te krijgen. Niall schudt zijn hoofd.
‘Ik kon er niets aan doen! Ik kon mezelf niet inhouden! Alsjeblieft wordt niet boos op me, het ging echt per ongelijk! Ik zweer het!’
‘Ja, wat heb je dan gedaan?’ Roep ik bijna en loop ondertussen naar Ruth en Lieke. Lieke laat haar los en loopt weg. Ruth til ik op en kijk haar aan. Ze knijpt haar ogen stijf dicht terwijl hevige snikken haar mond verlaten.
‘Ik krijg het niet eens over mijn lippen! Ik haat mezelf hier om! Ik vergeef het mezelf nooit, Harry!’ Niall's geschreeuw veranderd langzaam in een soort gebrabbel waar waarschijnlijk niemand ooit wijs uit zal komen.
‘Hij sloeg me.’ Hoor ik Ruth fluisteren.


---------

Stel in de reacties al je vragen! Ik zal (als jullie allemaal hebben gereageerd) vanavond een extra hoofdstuk met de antwoorden plaatsen! Je mag aan alles en iedereen over alles een vraag stellen!

Veel succesjes .x


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 16 jan 2015 - 14:06:
NIALL!!??

Ruth: ben je blij met Harry als je vader?
Lieke: wat vind je het leukst aan Harry?
Een vraag aan jou: hoe vind je het om vanuit het Pov een jong meisje te schrijven?

X


Sannexx
Sannexx zei op 15 jan 2015 - 22:48:
Omg niall


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 15 jan 2015 - 20:35:
niall?!?!?!!?!?!


x1Dx
x1Dx zei op 15 jan 2015 - 16:49:
Woow Niall!!

Een vraag aan jou: Ga je bij dit verhaal een (grote) tijdsprong maken?
Bijvoorbeeld dat Ruth 14 is ofzo??

Nou dat was mijn vraag heel snel verder!! xx


Nadja
Nadja zei op 14 jan 2015 - 23:22:
Nialll mygosh oke

Niall: Waarom sloeg je Ruth
Harry: Voel je jezelf als Ruths echte vader
Liam: Je bent Knap <3
Ruth: Waarom snij je je zelf nog en ben je zo gauw bang
Lieke: Ben je wel echt verliefd op harry
Zayn: Die keer dat je boos was op Ruth voel jij je daar schuldig over
Louis: Wortels..
Liam: Ikhouvanje


Hopelijk kom je hier mee verder xxx