Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lies and happiness (Larry stylinson) » Everyone sees

Lies and happiness (Larry stylinson)

14 jan 2015 - 23:47

2230

0

239



Everyone sees

Sanna heeft een knettersgekke nacht met de jongens en begint langzaam dingen op te merken..

*verder geschreven in ik-persoon*

Ik ben een beetje bijgekomen van de onverwachte verrassing en sta nu samen met Louis op het dakterras. Hier zijn we niet te zien door de fans die zich massaal hebben verzameld bij het hotel.
"Wat een vervelend leven heb je. Meiden die zich massaal voor je voeten gooien" ik kijk Louis met een plagende glimlach aan. Hij grinnikt "ja het is ontzettend vervelend, maar ik vond het wel leuk dat jij mij niet kende. Soms is het ook lekker geen chaos om je heen te hebben. Hoewel jij bent ook wel een beetje chaos" ik kijk op en lach "chaos! ik? Helemaal niet". Met 1 wenkbrauw omhoog kijkt hij terug " van vechtersbaas tot dansende gek in mijn kamer?"
"Tja.. Ik heb een hele rare dag! Van mijn ex die vreemd gaat tot aan het ontmoeten van een beroemde boyband en iets beleven waar heel veel fans waarschijnlijk van dromen" ik leun op de balustrade. Wat houd ik van deze stad en nee ik denk nu niet zoveel aan vanmorgen. Het houd mij wel bezig maar Louis is een heerlijke afleiding. Hij komt naast me staan en kijkt ook uit naar het prachtige uitzicht. "De jongens zijn absoluut fantastisch. Het is geen straf met ze te touren, het is geweldig maar druk en dan ben ik zelf al super druk" Hij lacht.
"haha nee joh meen je niet!" ik draai mijn ogen scheel naar hem en steekt mijn tong uit "je brengt de chaos in mij naar buiten" hij draait zich naar mij om en schiet in de lach. "Idiot!"

*verder

Harry, Liam en Zayn komen de kamer inlopen "Hiiii" Harry springt over de rugleuning naast Niall op de bank "Hiii" en hij haalt zijn hand door de wilde krullen van Harry. Zayn loopt naar de bar en doet een groot glas ijsthee in "Wie hebben de fles wisky opgedronken?" Niall draait zich om "Ow dat zijn Sanna en Louis geweest", Zayn kijkt verbaasd naar de lege fles in zijn hand en fronst "Hmm okee ..".
"Waar zijn ze?" Harry kijkt vragend op naar Niall en deze zegt met een glimlach "op het dakterras" Harry springt overeind en loopt zonder nog verdere opmerkingen de deur uit.
"Nou zit Sanna in de problemen" grinnikt Niall.

"Louis?" Harry roept zijn naam terwijl hij naar het terras loopt "Jaa boo Bear?" reageert Louis plagend, de deur staat open en Harry loopt er door om daar Louis met een meisje te zien die… scheel kijkt?

*Sanna

Snel trek ik mijn gezicht weer normaal, wauw wat een leukerd! "Hi ik ben Harry" Ze vind Louis al heel wat maar Harry mag er ook zijn. Jeetje haar gevoelens vliegen letterlijk alle kanten op vandaag, niet te geloven. "Hi!" ik glimlach en pak Harry zijn uitgestoken hand aan "ik ben Sanna, dus jij zit ook bij Louis in de band?"
Harry haalt zijn wenkbrauwen op met een flauwe glimlach en kijkt Louis aan en dan mij "dus je weet van de band?" ik knik en Louis pakt Harry zijn schouder vast "ja we hebben het haar vertelt. We hadden het er net over dat we vanavond wat leuks willen gaan doen. Misschien uit? Of iets anders, heb jij nog ideeën?" Harry glimlacht en geeft een tikje op Louis zijn hand "We kunnen ook een feest hier houden? Roomservice, films, gewoon relaxen?" Louis springt en maakt een raar geluid "Awesome! Room crashing" hij slaat zijn arm om Harry heen en drukt hem tegen zich aan. Ik kijk naar beide met een brede lach, wat een leukerds en nu ben ik heel benieuwd naar de andere twee jongens Liam en Zayn als ik het mij goed herinner. Louis en Harry zijn op dat moment zo in gesprek geraakt over het feest dat ze al naar binnen lopen met de armen om elkaar heen alsof ze mij zijn vergeten maar dan kijkt Harry achterom en roept me. Ik loop snel naar binnen en sluit de deur.

Binnen gekomen terug in de kamer ontmoet ik, Zayn en Liam. Ja ik heb te maken met een groep hele leuke mannen. Ze zijn bijna allemaal even oud als mij en allemaal stuk voor stuk even aardig. En betrekken mij gelijk bij de groep.

We zitten in een rondje in de "woonkamer" en ik kijk rond met een glimlach. Ondanks dat ze allemaal zo leuk zijn heb ik toch het meeste met Louis, hij heeft precies dezelfde humor als ik en hij is heerlijk om bij te zijn. Liam zit naast me en volgt mijn blik "kijk maar niet te veel op die manier anders wordt er nog iemand jaloers" Ik glimlach en kijkt hem aan "jaloers? Wie en waarop? Ik mag Louis maar begrijp me niet verkeerd, ik heb geen verdere gevoelens" Liam glimlacht en buigt zich naar me toe dan fluistert hij "charmante gast. Je hebt nog geen gevoelens misschien maar dat zegt niet dat die niet kunnen komen?" ik glimlach en Louis merkt ons op "wat zitten jullie te fluisteren daar?" ik kijk hem aan en schiet in de lach "helemaal niets, hoe zit het nu met het feestje?"
Dat leid hem af en hij richt zich weer tot Harry "ik heb honger" roept Niall zo uit het niets. Ik schiet nog eens in de lach "ik ook, hebben ze pizza?" Niall klaart helemaal op en Louis lacht "een vrouw naar mijn hart". Ik glimlach sta op en pak de kamer telefoon, typ het nummer in van de roomservice na dit te hebben gecheckt en kijk dan de jongens aan, Niall rent naar me toe en gaat naast me staan " Hoi, u spreekt met Sanna, ik wil graag wat te eten bestellen". "Natuurlijk mevrouw, wat mag het zijn?" ik bestel een Hawaï voor mezelf en Niall bestelt er twee met Salami, ja, voor hemzelf, de rest van de jongens beginnen door elkaar te praten maar er komt uiteindelijk ook een hele bestelling uit "komt eraan mevrouw" ik dank haar en hang op. Okee pizza is onderweg, wat nu.

"We kunnen een spel doen tijdens het eten?" Niall raad mijn gedachten en ik plof weer naast Liam op de bank. "Ja leuk! Wat gaan we spelen?" hmm ik maak een geluid en kom half overeind "truth or dare?" ze kijken elkaar aan en Liam maakt nu het hmm geluid "dat spelen we best vaak, wat van rather be?" Niall schud zijn hoofd "we weten alles al van elkaar, dan vragen we alleen maar alles aan Sanna. Wat denken jullie van iets waar wat drank bij komt kijken?"
Hmm ik denk na "kingsen?" ze kijken me allemaal verbaasd aan "wat?" Harry lacht vragend. Niet te geloven, ze kennen dat spel niet. Ik heb dat voor jaren gespeeld! "Het is een gemakkelijk spel met een aantal spelregels. Hebben jullie een pak kaarten en een pen en papier?" Louis haalt zijn schouders op en gaat op zoek naar de spullen. Ik begin met schrijven zodra ik het papier heb en Liam kijkt met me mee opkomend met een aantal regels zodra hij het door heeft. Ondertussen probeer ik het spel zo goed mogelijk uit te leggen aan de rest "Je begrijpt het helemaal zodra we spelen, geen zorgen". Zayn staat op en pakt wat drank uit de bar en vijf shotglazen. Hij deelt ze uit op de tafel en schenkt ze vol, nu zijn we helemaal klaar.

Ik pak de eerste kaart, shotje uitdelen "Liam drinken" hij lacht, pakt het shotje "cheers!" en slaat hem achterover, hij trekt een heel smerig gezicht en hoest "Zayn moest je serieus het meest sterke drankje gelijk pakken?" hij grijnst "Ow Liam..dat is niet de sterkste". Liam zijn ogen worden groot
"you've got to be kidding me!" we schieten allemaal in de lach. Liam schud het van zich af en pakt een kaart "een opdracht verzinnen oeww" zegt hij grinnikend "ik vind dat iedereen voordat hij of zij" naar mij kijkend "een stukje moet zingen voordat er wordt gedronken, vergeet je het dan drink je nog eens". Hele mooie regel, nu alleen hopen dat ik niet hoef te drinken tot er een nieuwe regel komt, want zingen is niet mijn sterkste punt.
"Okee my turn" Niall pakt een kaart en kijkt op de regels "awh" hij kreunt pakt zijn shotje en kijkt er smerig naar "bah, maar oké zingen.." en hij denkt na

" She been my queen
Since we were sixteen
We want the same things,
We dream the same dreams,
Alright (alright)"

"Cheers mates" en hij slaat het shotje achterover en heeft moeite hem weg te slikken, Louis schiet in de lach om zijn gezicht en geeft hem een high five wanneer hij hem uiteindelijk doorslikt. Niall lacht en knikt naar Zayn "jouwn beurt" Zayn knikt en pakt lachend een kaart "Okee. Plaskaart. Jeeeeh" ik sla mijn hand in mijn gezicht, dat is 1 weg. "Wait, what? Ik mag alleen plassen met een plaskaart? Harry kijkt geschrokken en kijkt rond "That's not fair"
Weer lachen we en dan wordt er op de deur geklopt "pizzaaaaa" Niall en Louis schreeuwen tegelijk en springen op rennend naar de deur.

Na al de pizza, na te hebben besloten alle regels aan te houden en ik weet niet meer hoeveel shotjes zijn we aangekomen bij zingen (Niall), vier rondjes draaien (Harry), en dan Harry een kus op zijn wang geven (Louis) en bevriezen als een standbeeld zonder te lachen voor tien seconden (Liam) om dan pas uit te komen bij het drinken van een shotje. Het is een gekkenhuis, we rennen rond, draaien rondjes, vallen op de grond en kussen Harry wel een honderd keer, dan bevriezen we zonder proberen te lachen wat niet lukt en waardoor we het hele riddeltje overnieuw moeten doen. Ik val neer om de bank na drie shotjes achter elkaar en probeer rustig adem te halen tussen het lachen door maar schiet weer net zo hard in de lach als Harry zichzelf een kus op zijn hand geeft omdat hij het natuurlijk moeilijk bij zichzelf op zijn wang kan doen. Als hij dan probeert te bevriezen lach ik nog harder waardoor hij weer in de lach schiet, het shotje neemt en opnieuw begint.

"O my god we moeten dit zo veel vaker doen!" Schreeuwt Niall maar Zayn komt snel overeind van de vloer en schreeuwt terug "nee want dat overleef ik niet" Harry zingt er tussen door en Louis ligt rollend van het lachen op de grond. Waar is Liam? Ik kijk rond en dan valt hij me op. Hij zit naast de plant tegen de muur op de grond. Ik sta op en loop zo recht mogelijk naar hem toe en laat me dan naast hem vallen. Hij grinnikt "best game ever. Hoewel het gaat niet eens meer om de kaarten alleen nog om de shotjes volgens mij" hij wijst naar Harry die weer opnieuw is begonnen aan het riddeltje door Louis. Ik grinnik en laat mijn hoofd tegen zijn schouder vallen "Ik heb hem ook iets te vaak moeten doen" ik kreun en hij lacht "Jups ik had ook even de steun van de muur nodig. Ik was naar de wc maar toen ik eruit kwam ben ik niet veel verder gekomen dan hier" ik schiet weer in de lach en mijn hele lichaam schokt tegen het zijne waardoor hij ook lacht "Het is een prima muur!" "Jaa hij is heerlijk!" ik leun ertegenaan "en zo lekker koud!" ik haal opgelucht en diep adem en sluit mijn ogen. Ik hoor Louis lachen en dan Harry, Zayn grinnikt en Niall giert letterlijk. Wat een lawaai.

Ik ben ineens dood op en besef dan dat ik helemaal geen slaapplaats heb. Ik schrik op en Liam kijkt me verbaasd aan "zeg niet dat je moet overgeven want dan ben ik weg" ik schud mijn hoofd "Nee. Ik ben oké. Maar besef me dat ik nergens naar toe kan zo. Mijn vrienden slapen allemaal al, logisch aangezien het bijna drie uur is" zeg ik kijkend naar de klok "mijn mobiel is dood dus ik kan niemand bellen en ik kan niet naar huis.." Liam lacht "Ow Louis heeft al aangegeven dat hij wel op de bank gaat zodat jij in zijn kamer kan. Ik had het hem al gevraagd" ik kijk Liam verbaasd aan en hij grinnikt maar dan schud ik mijn hoofd "Louis ik neem de bank wel. Ik stuur je niet weg uit je eigen kamer!" zeg ik achterom kijkend. Hij komt overeind "Geen discussie mogelijk" en laat zich weer naast Harry op de grond vallen. Ik frons maar bedenk het maar te laten, ik verlang naar dat bed. Ik kijk naar Liam en zie dat hij ook moe is en ook in de kamer wordt het rustiger, behalve het lage gegrinnik van Louis, Harry en Niall is het nu stil. "Right. Ik ga naar bed. Jullie hebben mij gesloopt" Zayn staat op en steekt zijn hand op half zwaaiend en loopt een kamer in. Ook Liam en Niall staan tegelijk met mij op en zachtjes welterusten fluisterend lopen ze naar een kamer "Liam!" Harry roept hem en Liam loopt de kamer weer uit "Jups. Verkeerde kamer. Ik had het door" hij loopt een deur verder en sluit de deur. Ik grinnik als ik Louis zijn kamer in loop, wat een groot en zacht bed. Ik laat me erop vallen met de intentie onder de dekens te kruipen maar de vermoeidheid overvalt me en ik val gelijk in slaap. Wat een dag!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.