Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lies and happiness (Larry stylinson) » Nobody Knows

Lies and happiness (Larry stylinson)

14 jan 2015 - 23:22

1445

0

214



Nobody Knows

Brakke ochtend met geheimen en een geheim verbond

*Sanna

Ik wordt kreunend wakker en kijk verward op, waar ben ik? Ik kom half overeind en kijk rond, dan herinner ik het me weer maar ben ik zo in slaap gevallen, echt? Mijn hoofd bonkt licht en mijn mond is enorm droog. Ik kom langzaam overeind en trek mijn kleren recht, Oef een luchtje zou niet verkeerd zijn aangezien ik geen schone kleren bij me heb ga ik op zoek naar mijn tas. Niet hier. Dan zou hij nog in de woonkamer liggen. Ik kijk naar de wekker, het is nog vroeg. Bewonderend dat ik al zo vroeg wakker ben en mij beseffend dat ik niet veel langer in dit droom leventje kan blijven stap ik de gezamenlijke ruimte in. Wat een troep! Ik haal mijn hand door mijn verwilderde slaap haar en stap over een tweetal kussens heen op de vloer. AH mijn tas, ik loop er naar toe en wil hem openen tot ik plots gesnurk hoor. Owja Louis.. Hij slaapt natuurlijk op de bank. Ik open mijn tas heel zachtjes en spray mijn geurtje een aantal keer op. Ik adem diep in en loop dan richting de bank op mijn tenen sluipend. Wacht even, vier benen. Ik kijk naar de andere kant en zie dan dat Harry met zijn armen om Louis heen in slaap is gevallen. Louis die een arm op de tafel heeft liggen en de ander om Harry zijn arm is degene die zachtjes snurkt. Ik smelt bijna, wauw wat ontzettend lief!

Dan merk ik dat ik sta te staren en beroep mijzelf. Hoe ga ik dit aanpakken? Ik begin met de shotglazen te pakken en breng ze naar de keuken, dan loop ik naar de telefoon, neem deze mee naar de andere kant van de kamer en bestel zo zacht mogelijk ontbijt. Wanneer dat is geregeld probeer ik sluipend de rest een beetje op te ruimen en schoon te maken zonder Louis en Harry wakker te maken. Wanneer alles er redelijk uit ziet loop ik naar de badkamer en fris mijzelf een beetje op. Er wordt op de deur geklopt en snel loop ik er heen voordat ze nog harder kloppen "Goedemorgen mevrouw. Het ontbijt zoals u had besteld" de jonge vrouw kijkt achter me de kamer in en bloost lichtjes als ze merkt dat ik het heb opgemerkt. Owja ze zijn beroemd, logisch dat ze probeert iets op te vangen. Ik kijk op haar naamplaatje "Angie" ze lijkt nog erg jong, een jaar of 17. "Dankje Angie". Ik loop snel heen en weer en geef haar dan een ruime fooi. Ze glimlacht erg vriendelijk en loopt dan snel weg.
Wat een vreemde situatie besef ik mij weer en ik begin het karretje leeg te halen en verplaats alles naar de tafel. Zo snel en zo stil mogelijk. Als laatst zet ik de koffie op zijn plaats en precies op dat moment knippert Harry met zijn ogen

Hij kreunt ook zachtjes en merkt mij dan op. Hevig blozend en met een blik op de nog steeds slapende Louis komt hij voorzichtig overeind. " Goodmorning" hij glimlacht slaperig en wrijft in zijn ogen. "Lekker geslapen curls?" ik heb een bijnaam voor hem gekozen gister en omdat hij krullen heeft en Louis hem The curly lad bleef noemen kwam ik op Curls.
Hij glimlacht, gaapt en knikt. Hij lijkt niet te willen spreken over het feit dat hij naast Louis lag en dat laat ik dus ook maar zo. "Hmm breakfast in bed" hij grijnst "Dat is het voordeel van voor de ontbijttafel slapen" grinnik ik. Louis zijn onderarm ligt nog steeds op tafel en ik heb eromheen gebouwd met de borden en glazen etc. Hij trekt zijn arm terug op een millimeter de kom honing missend en draait zich om naar de bank leuning. Ik adem opgelucht uit en Harry schiet bijna in de lach maar probeert het tegen te houden met zijn hand voor zijn mond. Maar ik kan het niet laten en beide schieten we in de lach.
Louis kreunt en moppert maar wordt niet wakker wat ons nogmaals laat lachen. "Wat is er allemaal aan de hand?" Liam komt slaperig in zijn ogen wrijvend de kamer inlopen. Ik steek lachend snel mijn vinger voor mijn mond "sssst". Hij kijkt verward op en knikt dan begrijpend. "Harry waarom heb je nog steeds dezelfde kleren aan?" fluistert hij.
Harry zijn hoofd wordt rood en hij stottert wat woorden aan elkaar. Ik kijk verbaasd van de een naar de ander en dan begint me iets te dagen.. Ow.. Wacht eens. Harry verontschuldigd zich en staat op om naar de badkamer te lopen. Ik spring op en ren achter hem aan de badkamer in. Dan sluit ik snel de deur achter me "jij hebt stiekem iets met Louis! Wat stom dat ik dat niet eerder zag, het was zo dui.." zijn ogen worden groot en hij sust snel dat ik stil moet zijn en draait de deur op slot. Dan trekt hij me mee verder de badkamer in. "Ik heb niets met Louis" fluistert hij naar me toe gebogen en draait zich dan om. Hij haalt zijn handen door zijn prachtige haar en gooit dan wat koud water in zijn gezicht.
Ik kijk vragend naar hem en hij ontmoet mijn blik in de spiegel. Hij zucht "het is ingewikkeld", ik schud mijn hoofd "ow curls!"

Ik pak zijn schouders vast en druk mijn voorhoofd tegen zijn rug. Hij zucht nog eens diep en laat zijn hoofd naar beneden vallen.
"Hoe lang ben je al verliefd op hem? Heb je het hem verteld? Jullie zijn zo close". Hij draait zich om en laat zich op de grond zakken tot hij zit en ik ga met gekruiste benen voor hem zitten. Hij glimlacht en er verschijnen kleine lach kuiltjes in zijn wangen.
"ik weet het nog niet zo heel lang. Wel dat ik op mannen val hoor, maar niet van Louis. Hij is mijn beste vriend maar sinds een paar maandjes ga ik steeds meer voor hem voelen.. Ik kan het hem niet zeggen omdat ik bang ben alles kwijt te raken tussen ons en de band. We zijn altijd samen en dan wordt het zo awkward. En ik kan je niet zeggen of hij hetzelfde voelt. Als je ons samen ziet zou je zeggen van wel maar hij houd het op vrienden. Dus weet ik niet zo goed wat ik niet doen". Ik glimlach en pak zijn kaak zacht vast met mijn hand zodat hij opkijkt. "Maar ik weet het wel. We kunnen er samen achter komen. Ik wil je helpen. Ik denk dat er zeker wel wat meer kan zijn vanuit Louis dan jij denkt" hij glimlacht en kijkt me recht aan. "Wat wil je doen?" ik denk even na. "Wanneer gaan jullie weer door naar de volgende plaats?"
"Morgen" Dat is snel.. "Dat is te weinig tijd. Shit.. Wat nu?" hij fronst en kijkt ook bedenkelijk. Na en lange stilte kijkt hij ineens recht op "Weet je zeker dat je me wilt helpen en je weet zeker dat er meer kan zijn?" ik knik erg overtuigend en hij glimlacht "Oké. Louis mag niets weten van dit plan. Heb je nog vakantiedagen op je werk?"
.. "Ja ik heb al mijn dagen nog. Ik heb nog geen vakantie gehad dit jaar. Was veel te druk en moest mijn ex helpen met van alles dus het is alweer een tijdje geleden. Maar ik heb dus sowieso mijn drie weken van de zomer nog tegoed"
Hij lacht nu breed uit waardoor de lieve kuiltjes weer tevoorschijn komen "Great! Meld bij je werk dat je toe bent aan vakantie en dat je dat opneemt en dan gaan we vanmiddag je spullen halen bij die klootzak van een ex van je en dan ga je morgen als mijn gast mee met de tour voor drie weken. En omdat je mij helpt, zorg ik dat we wat lekker dingen gaan doen en mooie plaatsen gaan zien om jou een beetje vakantie te geven" mijn mond hangt letterlijk open. Vakantie, rust, ver weg bij mijn ex en mijn saaie baan.. Kan ik dat maken? Ik kijk naar Harry zijn gelukkige gezicht en glimlach. Yes, ik kan dit maken en het is nu eens tijd dat ik wat impulsief doe en voor mezelf kies. En Harry helpen zou een heerlijke afleiding zijn. Alleen moet ik wel en geheim bewaren voor Louis en daar ben ik niet zo goed in is wel gebleken uit toen ik mijn hart bij hem uitstortte.."Oké. Pinky promise" ik lach en steek mijn pink op, ook hij schiet in de lach en grijpt dan mijn pink met de zijne. Een belofte die niet mag worden gebroken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.