Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 19

You're the story of my life - Niall Horan

18 jan 2015 - 17:47

642

0

228



Hoofdstuk 19

Kelly's P.O.V.

Ik word wakker en kijk om me heen. Ik zie dat Niall nog slaap. Aaaaaw, wat schattig zeg. Ik kijk naar de klok op het nachtkastje. Het is 9 uur.
Zo vroeg nog ! Ik besluit om terug te gaan slapen en leg me tegen Niall aan. Hij maakt een geluidje dat best schattig klinkt en hij trekt me dichterbij. Ik omhels hem en val rustig in slaap.

Mijn ogen gaan als een speer open en ik ben meteen wakker. Ik zie de jongens luid zingen en ze proberen ons wakker te maken. Ik zucht en kijk naar Niall. Hij ligt nog half te slapen en trek een gezicht van -Laat me gerust, ik wil slapen-. Raar dat hij niet meteen wakker schrok zoals ik. Hij is het waarschijnlijk al gewoon. Ik grinnik als ik zie dat hij zich omdraait en het kussen over zijn hoofd doet. De jongens kijken me lachend aan, maar doen daarna gewoon verder. Als ze zien dat het bij Niall toch niet werkt stoppen ze en kijken elkaar lachend aan. Oh nee, ik zie het al, ze hebben een plannetje. Harry trekt Niall uit bed en Zayn en Liam pakken hem vast bij zijn armen en benen. Niall is meteen wakker en slaat om zich heen. 'Nee ! Laat me los ! Ik wil slapen !' roept hij. Ze dragen hem naar beneden en ik volg ze. 'Lucy ! Help me, plz !' roept hij. Ze lacht en staat op. Ze kietelt Liam, maar jammer genoeg voor haar kan hij er tegen. Ze ziet dat het niet werkt en snelt dan naar Zayn. Bij Zayn lukt het wel. Hij laat Niall's benen los en Niall loopt zo snel hij kan achter mijn rug en verstopt zich. Ik grinnik en zeg: 'Niall, het is 10:30, moeten we niet opstaan ?' Hij zucht maar geeft me uiteindelijk gelijk. Louis en Lucy gaan de keuken in terwijl wij op de bank gaan zitten en wat praten. Na 10 minuten horen we dat ze vanuit de keuken roepen: 'Ontbijt is klaar ! Komen jullie aan tafel ?'. Iedereen staat op en gaat aan tafel zitten.

Na het ontbijt ruim ik alles af en doe het in de vaatwasser. Als ik terug de woonkamer inloop zie ik dat Harry gebeld wordt. 'oké, we komen eraan.' zegt hij. Harry legt af en Lucy vraagt wat er is. Hij zegt: 'We moeten naar de studio om 'Spaces' op te nemen , daarna een photoshoot en daarna een interview en een meet& greet met de fans. Ik zucht en kijk Niall aan. Ik haat het als hij zo opeens wegmoet. Niall ziet dat mijn gezicht betrekt en hij komt naar me toe. Ondertussen zijn de anderen al naar boven om zich snel klaar te maken. Niall knuffelt me en ik leg mijn hoofd in zijn nek. 'Ik hou van je' zeg ik. 'Ik hou ook van jou' zegt hij. Ik glimlach en kus hem in zijn nek. Niall kijkt me aan en kust me vol op de lippen. Mijn lippen gaan gelijk met de zijne mee en ik geniet van ons moment. Dan laat hij me los en zegt hij: 'Ik moet me klaarmaken.' Ik knik en vraag aan Lucy: 'Wat gaan wij doen ? Ik heb echt geen zin om de hele dag alleen te zitten !'. 'Zullen we gaan shoppen ?' vraagt ze. Ik knik en zeg: 'Ja, supergoed idee !'.

De jongens zijn weg en als ik en Lucy klaar zijn, gaan we naar het winkelcentrum.
We doen de ene winkel na de andere en gaan dan de krantenwinkel binnen om wat snoep te kopen. Als ik aan de kassa sta, zie ik een tijdschrift waar Niall en ik opstaan en nog een andere jongen die me bekent voorkomt, ik weet dat ik hem ken, maar ik weet niet van waar. Ik koop het tijdschrift en we gaan verder met shoppen. Als we thuis zijn bekijk ik het tijdschrift.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.