Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand alone's » Melina's SA (MelintjeX1DX)

Stand alone's

15 jan 2015 - 22:13

2901

1

219



Melina's SA (MelintjeX1DX)

Image and video hosting by TinyPic

Hoi, ik ben Melina Tearly. Ik ben zeventien jaar en sinds vorig jaar juli bezig met modellenwerk. Net als veel meisjes had ik de droom een keer een fotoshoot te doen en mooie foto's van mezelf te krijgen. Na lang twijfelen heb ik het gedaan, samen met mijn allerbeste vriendin Lindy offcourse. Haar foto's waren ook echt superleuk geworden. De fotograaf was erg enthousiast over mijn foto's en zei dat ik er echt mee door moest gaan en dus deed ik dat, niet wetend dat ik zo ver zou komen. Lindy deed die fotoshoot alleen maar voor de lol en dus is zij geen model, maar ze is ondanks dat ik het wat drukker heb toch mijn beste vriendin gebleven en is altijd bij me. Ja, ze gaat met elke shoot mee en daar ben ik echt heel blij mee. Ik zou het niet zonder haar kunnen. Als ik negatieve reacties krijg, neemt ze het voor me op en dat is echt onvergetelijk. Ik zou ook alles voor haar doen hoor. Maar om even terug te komen op mijn verhaal. Ik ging steeds meer shoots doen om gewoon wat ervaring op te doen in het wereldje en na een tijdje herkenden steeds meer mensen me en werd ik steeds vaker gevraagd voor fotoshoots. Ook betaalde opdrachten en Lindy bleef aan mijn zijde, waar ik ook heen moest. Milaan, Praag, Londen, Barcelona...Lindy ging altijd mee. Haar laptop staat vol met foto's van ons. Nu zit ik in Sydney en natuurlijk is Lindy ook mee. Ik zit bij een televisie programma en heb een interview voor de televisie. Miljoenen mensen kijken nu naar me, waar ook ter wereld. Dit programma word over de hele wereld uitgezonden; Londen, Barcelona, New York, Amsterdam en ga zo maar door.
,,Goede avond dames en heren. We zijn hier in het bijzijn van het beroemdste model van de hele wereld; Melina Tearly.” Het publiek begint te klappen en Lindy het hardste op de eerste rij.
,,Dank jullie wel. Ik vind het fijn dat ik hier mag komen om de show te doen.”
,,Hoe bevalt het werken als model?” Zo, die begint dus meteen te ondervragen. Ik kijk Lindy even aan en ze steekt haar duim op. Ik glimlach naar haar. Ik ben echt blij dat ze hier is en dat ze altijd bij me is. Ik kijk de vrouw weer aan.
,,Het is heel leuk om model te zijn, maar ook behoorlijk zwaar.” Zeg ik. ,,Je moet veel reizen, soms wel uren in de trein en modellenbureaus zijn echt keihard.”
,,Keihard?”
,,Ja, ze zeggen het makkelijk in je gezicht als ze je lelijk vinden, daar moet je wel tegen kunnen. Ook word er erg op je gewicht gelet, wat soms wel moeilijk kan zijn. Maar je ontmoet bij elke fotoshoot weer nieuwe mensen en ook met modellen onderling is het erg gezellig.”
,,Dus je hebt goede vrienden?”
,,Ja, ik heb een hele goede vriendin, maar ook vijanden. Sommige modellen zijn jaloers op me en proberen van alles om sommige opdrachten van me af te pakken.”
,,En je reizen zijn natuurlijk ook erg mooi.”
,,Inderdaad. Ik kom op plekken waar anderen niet komen en je krijgt veel mooie foto's van jezelf.”
,,Hoe speelt “dun moeten zijn” een rol in de modellenwereld?”
,,Dun moeten zijn is een big thing in dit wereldje, modeontwerpers vinden hun kleding het mooiste op een dun model en alle kleding word in maat 34 gemaakt, dus moeten de modellen ook deze maten hebben.”
,,Dat is een vervelende eis.”
,,Nou ja, er worden gewoon hoge eisen gesteld. Je moet een gezonde levenswijze hebben en mag absoluut niet te dik worden. Veel modellenbureaus liegen ook over de maten die hun modellen hebben, omdat ze hopen dat hun modellen zo meer geboekt worden.”
,,Hoe denk jij dat eetstoornissen een rol spelen in de modellenwereld?”
,,De grote druk om dun te moeten zijn is iets waar élk model mee te maken krijgt. Veel modellen zijn mentaal sterk en kunnen het makkelijk van zich af zetten, maar ook heel veel modellen trekken zich het erg aan.”
,,Jij ook?”
,,Nee. Maar mensen vergissen zich meestal.”
,,Wat dan?”
,,Afvallen op zich hoeft niet fout te gaan, maar in combinatie met de modellenbureaus en de andere modellen waar sommige zich aan vergelijken, krijgen modellen soms een eetstoornis. Ik heb het zelf meerdere keren gezien bij meisjes en dit is vreselijk.”
,,Het word normaal gevonden in dit wereldje.”
,,Ja, maar dat is toch niet normaal. Je ziet hun botten. Ik heb zelfs mensen ontmoet die modellen aanmoedigen om extreem af te gaan vallen. Dat kan en mag echt niet geaccepteerd worden.”
,,Hoe heeft het schoonheidsideaal invloed op jouw leven?”
,,Het schoonheidsideaal heeft een grote invloed op mijn leven, niet alleen hoe mensen naar me kijken, maar ook hoe ik anderen bekijk. Op Facebook bijvoorbeeld, bekijken veel meisjes mij als hun voorbeeld, terwijl ze alleen maar foto's zien van een model. Ze kennen mij niet en puistjes worden weggewerkt met photoshop. Ik vind het jammer dat meisjes op zo'n manier naar mij kijken, want wat ik zelf geleerd heb door dit werk en ook van mijzelf, is dat innerlijk ontzettend belangrijk is.”
,,En jij? Hoe zie jij jezelf?”
,,Het is moeilijk om te zeggen wat ik van mezelf vind, modellenwerk heeft mij aan de ene kant een stuk zekerder gemaakt, maar ook heel onzeker. Ik ben er zekerder van geworden doordat mensen tegen mij zeggen dat ze me mooi vinden, dat ze trots op me zijn en dat ze tegen me op kijken.”
,,Dat klinkt in mijn oren als mooie complimenten.”
,,Dat zijn zeker mooie complimenten en daar groeit mijn zelfvertrouwen door. Maar ik ben ook ontzettend onzeker geworden door fotografen, visagisten en modellenbureaus die tegen mij gezegd hebben dat ik te dik was, dat ze dingen lelijk aan mij vonden, dat ik mijn best niet deed etc. Ik ben vroeger best onzeker geweest, vooral in het begin van de middelbare school. Ik ging naar een nieuwe klas, mijn opa was overleden en halverwege de brugklas ging ik weer naar een andere klas. Dit was een moeilijke periode geweest en ik durfde niet goed te uiten wat ik voelde en dacht. Ik was ook onzeker over mezelf. Zouden ze me wel leuk vinden? Vonden ze me wel mooi? Allemaal gedachtes, die allemaal onterecht waren natuurlijk.”
,,Oké, Melina. Laatste vraag, want anders lopen we uit in de tijd.” De vrouw begint even te lachen. ,,Als je iets zou mogen veranderen aan jezelf wat zou dat dan zijn?” Nu hoor ik Lindy op de eerste rij hard lachen en iedereen kijkt haar aan. ,,En dat is?” De vrouw wijst naar Lindy.
,,Dat is mijn allerbeste vriendin Lindy. Ze gaat met elke fotoshoot mee en ze is een grote steun voor me als ik weer negatieve reacties krijg.” Iedereen begint voor haar te klappen en ik geef haar een luchtkus.
,,Dus de laatste vraag.” Zegt de vrouw en kijkt me weer aan. ,,Wat zou je veranderen aan jezelf?”
,,Als ik iets aan mezelf zou willen veranderen zou ik graag wat vaker op tijd willen komen, ik ben standaard vijf minuten te laat omdat ik nog zo veel moet doen op het moment dat ik weg moet. En ik kan soms wat onverschillig zijn, maar ik probeer hier op te letten.” De vrouw staat op en geeft me een hand.
,,Dank je wel voor je tijd.”
,,Graag gedaan. En als je me nu wilt excuseren, ik ga met mijn beste vriendin Sydney verkennen.” Ik ga van het podium af en trek Lindy mee naar buiten. Ik sla mijn arm in haar arm en samen kijken we onze ogen uit. Sydney is een mooie stad en ik kan niet geloven dat ik er nu loop samen met mijn beste vriendin!

Lindy en ik kijken onze ogen uit. Het Sydney Opera House is aan onze linkerkant en de Sydney Harbour-Bridge aan onze rechterkant. We zijn in de haven Port Jackson en het ziet er allemaal zo mooi uit. Lindy maakt foto's en ik geniet echt. Sydney ligt aan de Tasmanzee, in het zuidoosten van Australië. Sydney grenst aan de ene kant met een prachtig berg en heuvelachtig landschap en aan de andere kant is de kustlijn van de Grote Oceaan. In 2000 organiseerde Sydney de Olympische Zomerspelen en in 2008 was Sydney gastheer van de Wereldjongerendagen. Sydney Airport is het drukste vliegveld van het land. Hoe ik dit allemaal weet? Ik ben erg geïnteresseerd in Sydney, ja ook omdat de jongens van 5 seconds of summer hier wonen, maar ook omdat ik het altijd al een fascinerend land vond. Lindy is ook helemaal gek van Australië en hoopt natuurlijk de jongens van 5 seconds of summer te ontmoeten en dan vooral Ashton. Ik ben vooral benieuwd naar Luke.
,,Moet je horen.” Lindy houdt me even tegen.
,,Wat is er?” Lindy houdt haar boekje omhoog waar allerlei informatie staat over Sydney.
,,Sydney ligt tussen de Grote Oceaan in het oosten en de Blue Mountains in het westen.” Leest ze voor. Ja, dat wist ik al. ,,Het heeft de grootste natuurlijke haven in de wereld en heeft meer dan zeventig stranden, waaronder het beroemde Bondi Beach.” Leest ze verder.
,,Kom, we gaan naar de Chinese Garden of Friendship.” Ik sla het boekje dicht en pak Lindy haar hand. Met een ruk draai ik me om en bots tegen iemand op. ,,Oh sorry, ik...” OMG! Ik kan niks meer uitbrengen. Luke Hemmings staat voor mijn neus en kijkt naar zijn shirt. Ik ben tegen zijn drinken aangebotst en die zit nu dus op zijn shirt. Ik schaam me echt rot. Waarom moet dit mij nou gebeuren? Luke kijkt nu op van zijn shirt.
,,Het is al goed. Is dit jullie eerste keer in Sydney?” Lindy en ik knikken.
,,Vinden jullie het goed als wij met jullie mee lopen?” Ashton kijkt Lindy aan en geeft haar een knipoog. Oké, die word nu helemaal gek van binnen. Ik kan niet ontkennen dat ik ook niet gek word. Luke staat voor mijn neus en wilt de hele dag bij me blijven. Ashton en Luke steken allebei een arm uit. Ik pak de arm van Luke en Lindy die van Ashton. Met z'n allen lopen we verder door Sydney. Ashton en Luke vertellen van alles. Over de stad zelf, over de musea's en ook over de mooiste plekken. Lindy is betoverd door Ashton.
,,Ben jij niet Melina Tearly? Dat model?” Michael kijkt me aan en ik knik. Volgens mij schaamt Luke zich dat hij dat niet gezien had. Ik neem het hem niet kwalijk, want niet iedereen herkent me.
,,Waar ben je allemaal niet geweest hé?!” zegt Calum met een knipoog. ,,Parijs, Milaan, New York...al die grote steden ben je allemaal geweest.”
,,Ja, maar alleen voor werk. Dit is de eerste keer dat Lindy en ik ook de stad zelf mogen bekijken.”
,,Dat klopt en nu hebben we er het leukste gezelschap bij.” Zegt Lindy en glimlacht van oor tot oor.
,,En wat weet je zoal van Australië?” Luke kijkt me aan en even voel ik dat mijn benen slapper worden. Hij is zo leuk!
,,Ik weet dat het vasteland van Australië het grootste eiland ter wereld is, met een totaaloppervlakte van 7,69 miljoen km2, maar wel het kleinste continent.” Begin ik te vertellen. ,,De afstand van het noorden naar het zuiden is zo'n zevenendertig honderd kilometer en van het oosten naar het westen vierduizend kilometer.”
,,Ja, maar helaas zijn wij niet het grootste land van de wereld.” Ashton kijkt even heel sip en Lindy schiet meteen in de lach.
,,Nee, dat klopt. Maar je hebt niks te zeuren!”
,,Lindy heeft gelijk.” Beweer ik. ,,Australië is het op vijf na grootste land van de wereld. Alleen Rusland, Canada, China, de Verenigde Staten en Brazilië zijn groter. De rest van de wereld is allemaal kleiner.” Oké, nu voel ik me echt slim als ik zie dat de jongens onder de indruk zijn en vooral Luke. We lopen verder en praten ondertussen over alles wat we zien. Lindy en Ashton kunnen het prima met elkaar vinden en Luke en ik ook.

Voor dat ik het weet is de dag alweer voorbij. Nu moet ik een modeshow doen, maar ik wil eigenlijk niet. Luke en ik hebben het zo leuk samen en Lindy kan niet van Ashton afblijven. Kunnen ze niet mee naar de modeshow?
,,Luke?” vraag ik en kijk hem aan. ,,Vind je het leuk om bij mijn modeshow te blijven?”
,,Natuurlijk. Ik zou het erg leuk vinden om je in elke keer weer een ander kostuum te zien. Je bent beeldschoon en vast oogverblindend tijdens die modeshow.” Ik voel dat ik moet blozen en draai mijn hoofd weg.
,,Ga jij ook mee doen, schoonheid?” Hoor ik Ashton vragen aan Lindy.
,,Nee, ik maak alleen de foto's.” En ze houdt haar camera omhoog.
,,Er kunnen makkelijk nog meer foto's bij.” Zegt Luke en pakt haar camera af. Hij slaat zijn arm om me heen en maakt een foto van ons.
,,Hé! Die foto wil ik wel hebben hoor!” roep ik lachend.
,,Natuurlijk schat. Als jij me je nummer geeft, kan ik m naar je toesturen.” Hij geeft me een knipoog.
,,Slimmerik!”
,,Dank je wel.” Ik geef hem mijn nummer en niet veel later krijg ik een berichtje, met de foto. Ik open de foto en een grote glimlach komt op mijn gezicht.
,,En? Sta ik er goed op? Ben ik niet goddelijk?” Lindy schiet in de lach, terwijl ik alleen maar blozend naar hem kijk. Hij is goddelijk. Moet ik ja zeggen of niet?
,,Ja. Oh sorry...ik moet nu echt gaan anders is de modeshow al begonnen.” Snel trek ik Lindy mee. Lachend lopen de jongens met ons mee. Als we aankomen, kijkt mijn manager me aan en daarna de jongens.
,,Je hebt publiek meegenomen?” Ik knik en hij keurt het goed. ,,Oké, prima. Maar alleen omdat je dit keer een keer op tijd was en nu snel omkleden.” Luke omhelst me en loopt dan samen met Lindy en de andere jongens de zaal in om te gaan zitten en te kijken naar de show. Ik trek mijn eerste jurk aan en loop de catwalk op. Ik glunder naar Luke en ik zie hem vol trots naar me terug kijken. Ik ga staan zoals altijd en de flitsende camera's zie ik gaan. Lindy maakt foto's en ik moet denken aan mijn foto van mij en Luke. Ik zou zo graag met Luke willen hebben en elke dag foto's met hem willen maken. Ik loop terug over de catwalk en trek een andere aan en daarna loop ik weer over de catwalk. Na vier jurken is de modeshow afgelopen en krijg ik een staande ovatie. Luke staat bij Lindy en Ashton en alle drie klappen ze het hardst. Hij fluit zelfs naar me. Ik stop een pluk van mijn haar achter mijn oor en kijk hem verliefd aan. O mijn god. Ik ben smoorverliefd op Luke als sinds het begin dat ik de band leerde kennen, maar ik kan hem toch niet zomaar gaan zoenen. Dat zou echt gênant zijn. Ik loop de catwalk af en meteen word ik in een knuffel getrokken door Luke en Lindy.
,,Je deed het super!” roept Lindy uit en springt blij op en neer. Ik begin hard te lachen. Dat is zo Lindy! Die is altijd zo enthousiast, over alles. Luke pakt mijn hand en trekt me mee naar een plek waar we alleen zijn. Nu klopt mijn hart echt in mijn keel. Hij staat zo dichtbij, ik voel zijn adem op mijn gezicht en slik even. Waarom staat hij zo dichtbij me? Oh, wat zou ik hem nu graag willen zoenen.
,,Melina, toen ik je voor het eerst zag op de modeshow in Parijs vond ik je echt oogverblindend. Vanaf dat moment wilde ik je heel graag leren kennen en nu ik dat gedaan heb, vind ik je nog leuker dan dat je al was. Vandaag was echt de beste dag van mijn leven. Ik vind je echt zo lief en mooi.” Mijn wangen worden vuurrood en beschaamd kijk ik naar de grond. Luke duwt mijn kin omhoog. ,,Ik meen alles wat ik zei. Ik vind je echt heel leuk, lief en sexy.” Hij legt zijn handen op mijn heupen en trekt me een klein stukje naar zich toe. Mijn adem stokt en dan zie ik zijn gezicht dichterbij komen. Nu gaat het gebeuren! Ik sluit mijn ogen en wacht het af. Niet heel veel later voel ik zijn lippen op de mijne komen en mijn hart maakt een sprongetje. Zijn tong vraagt om toestemming en zeker weten dat ik die geef. Onze tongen spelen een spelletje en even trek ik me terug.
,,Ik vind jou ook heel erg leuk.” Geef ik eerlijk toe. Hij glimlacht naar me en gaat met zijn hand door mijn haren.
,,Wil je dan verkering met me? Geen verplichtingen alleen elkaar lief hebben.” Ik glimlacht breed en knik dan heel wild.
,,Ja, ik wil heel graag je vriendin zijn!” ik sla mijn armen om zijn nek heen en leg mijn lippen weer op die van hem. Hij tilt me op en draait me in het rond. Ik ben zo blij, ik zou willen dat ik nooit meer weg hoefde! Ik wil voor altijd in zijn armen blijven! Ik durf dit voor de hele wereld uit te schreeuwen en dat ga ik ook mooi doen, in mijn gedachten dan. IK MELINA TEARLY HEEFT VERKERING MET DE SEXY LUKE HEMMINGS!!



Melina en Luke
Lindy en Ashton


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 15 jan 2015 - 22:25:
I'm screaming!
This is so perfect!
Thank you babe Xx