Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » MeetAndMore » Gewonnen

MeetAndMore

24 jan 2015 - 23:24

388

2

171



Gewonnen

heel slecht maar ik wist nu even niks... SORRYXXX

Tara pov

verzend. ik verzend de mail die je moest sturen voor een meet and greet met one direction. de kans dat we zouden winnen was natuurlijk super klein maar het kon gebeuren..ik friemel wat aan mn witte trui en staar voor me uit naar het scherm. er staat dat de uitslag morgen zou komen en ik kon niet wachten maar dat het nee werd had Sera allang gezegt. ze vond het eerst geen goed idee want tja zometeen is het bedrog, maar dat geloofde ik niet want ik bedoel maar duizenden meiden hebben dit ingevuld. het is een lijst met vragen en dan de meiden die alles goed hebben worden is een reusachtige bak gedaan en dan word er gegrabbeld. het is dus gewoon afwachten.

Sera pov

ik lig in mn bed. morgen de uitslag. winnen, nee daar geloof ik niet in maar leuk om mee te doen. laat ik er maar niet te veel aan denken. ik kijk naar de posters naast mn bed. Niall ziet er zo leuk uit op alle foto's.. ik sluit mn ogen en prober te slapen maar dat lukt dus niet. ik kan de gedachte niet uit mn hoofd krijgen dat ik heb zou ontmoeten en doe mn ogen weer open. het is zo spannend. hopen maar dat Tara alles goed heft ingevuld want als dat niet zo ik dan word ik kwaad. ze zei wel dat ze alles wel wist maar of dat ook zo is..

Harry pov

ik draai alleen maar. zo spannend morgen, wie zullen we zien. het is natuurlijk zo jammer dat we zoveel fans moeten teleur stellen. Niall komt binnen. ''kan jij ook niet slapen'' zegt hij en ik knik. ''het is zon irritant bed he waarom nou weer zon slecht hotel'' zegt Niall en hij gaat op mn bed zitten. ik kijk naar het bed. ''ik had het niet daarover maar over morgen''. ''oh'' zegt Niall en hij bijt op zn lip. ''ja dat is waar ook''.

Tara pov

''OMG'' ik word wild en knijp in Sera's arm. Sera en ik springen door de hele kamer. we gillen als gekken. ik kan het niet geloven we hebben gewoon gewonnen!!! ik kijk nog een keer naar het scherm. er staat echt: Tara en Sera bedankt voor jullie deelname jullie hebben gewonnen. verder heb ik nog niet gelezen omdat ik zo blij ben.


Reacties:


Sannexx
Sannexx zei op 25 jan 2015 - 9:12:
Leuukk!


lovelyx
lovelyx zei op 24 jan 2015 - 23:28:
ik snap het als jullie het slecht vinden