Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » MeetAndMore » Wachten

MeetAndMore

25 jan 2015 - 15:47

553

1

151



Wachten

hopelijk is dit stuk iets beterxx

Tara pov

''ja ze komen zo'' hoor ik een vrouw tegen Sera zeggen, Sera zit naast me te frunikken aan haar haar omdat ze zo zenuwachtig is. ik snap het wel maar toch, ik zie er niet gestrest uit maar vanbinnen word ik helemaal gek, ik voel me zelfs een beetje misselijk maar laat het niet merken, wat zullen ze wel niet denken van ons..ik zit op een zachte stoel met een skinnibroek en de witte trui die ik gisteren ook aan had. met mn trillende handen sms ik mn moeder nog even en leun daarna naar achter, even ontspannen

Sera pov

Tara leunt naar achter terwijl ik hyperfentileer, ik wil fangirlen maar doe dat niet, misschien krijgen ze de verkeerde indruk. met mijn rood gelakte nagels tik ik op het houten gedeelde van de stoel. ''zijn ze er nog steeds niet'' vraag ik voor de zoveelste keer. de vrouw kijkt me boos aan en schud haar hoofd. zolang zou het niet moeten duren. ''ze zouden hier pas 1 uur zijn, wij zijn gewoon te vroeg'' zegt Tara met een kalme stem. hoe kan ze zo kalm blijven??

Niall pov

we zitten met zn vijfen nog steeds in het hotel. Zayn, Louis en Liam zwemmen maar ik vind het te koud. ik zit op mijn bed, het warme maar irritante bed. irritant omdat het dekbed nogal kriebeld. ik sta op en loop naar de badkamer. door de koude tegels van de badkamer krijg ik rillingen. kijkend naar mezelf vraag ik me af hoe de meisjes eruit zullen zien. we hebben al gehoord dat ze Tara en Sera heten, dat ze allebij 19 zijn en ze zijn ook beste vriendinnen. ''wat doe je'' hoor ik Harry zeggen en ik schrik me rot en draai me om. ''niks..hoor jij niet met de jongens te zwemmen??'' vraag ik aan Harry maar hij schud zn hoofd.

Tara pov

Sera blijft maar vragen aan de balievrouw wanneer one direction komt maar de vrouw nlijft hetzelfde antwoord geven, logisch ook wel. ik leun nog steeds achterover in de stoel en staar naar het plafond. nog steeds kan ik het niet geloven, mijn droom komt gewoon uit. ik werp een blik nar de klok. nog een half uur..zo lang. ik zie Sera in mn ooghoek opstaan en ze gaat op mn schoot zitten. haar handen om mn nek geslagen en ze knuffelt me. als ze opstaan kijkt ze zo blij.

Sera pov

ik kijk zo blij, ik kan de vlinders in mn buik voelen. Niall, mn schatje <3. ''wat ga jij doen als je ze ziet??'' vraag ik aan Tara die er een beetje dizzy uitziet. ''weet ik veel'' antwoord ze en haalt haar schouders op. er valt een stilte, zo stil dat de balievrouw bijna in slaap valt. ''wat ga jij dan doen'' vraagt Tara zacht. ''Niall knuffelen'' zeg ik lachend en ik zie een klein lachje op Tara's mond verschijnen. ''waarom zo depri??'' vraag ik als ik naast haar ga zitten. ''weet ik niet'' antwoord ze en ze draait zich naar me toen. in haar blik zie ik tranen..

Tara pov

dan begin ik te lachen, ''ik ga ze allemaal knuffelen'' zeg ik en Sera knuffelt me. ik word nu ook aangestoken met het 'SeraVirus' en begin te dansen. langzaam dringt het tot me door dat ze er over een kwartier zijn. ik kan niet meer wachten!!


Reacties:


Sannexx
Sannexx zei op 25 jan 2015 - 16:13:
Omgg ik ben Sera
jij Tara
zo lief dat je dit op ons baseert
hou van je wil je nooit meer kwijt honey <3
Maar super goed!
Snel verder |