Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » MeetAndMore » First Time

MeetAndMore

25 jan 2015 - 17:12

478

1

191



First Time

Harry pov

we zitten met zn alle in de bus. doodse stilte, je hoort alleen maar de bus brommen. ''lekker gezwommen'' zegt Niall om de stilte te verbreken. ''ja hoor'' zegt Liam en hij krabt in zijn nek. ''hoe denk je dat ze eruit zien'' zegt Louis met een blij gezicht. ''blond haar..en lang'' zeg ik en lach. ''zwart haar kan toch ook'' zegt Zayn en hij zakt een beetje achteruit''

Sera pov

we liggen allebij in een deuk van het lachen, het is zo leuk hier. we hielden een watergevecht in de badkamer en zijn nu wel een beetje nat. we rennen door de deur naar de baliemevrouw om een handdoek te krijgen. ze staat op en loopt in een slakkentempo naar een kast, een witte glimmende kast die het licht weerkaatste. ze trok een la open en haalde daar twee zwarte handdoeken uit. ze loopt weer terug en geeft het aan ons. lachend drogen we ons af

Tara pov

we drogen ons lachend af. dan hoor ik opeens een stem. ''hi zijn jullie Tara en Sera'' mijn ogen worden groot en ik krijg vlinders in mn buik. ik draai me om en daar staan ze. Sera word gek en rent op Niall af en geeft hem een knuffel. iedereen kijkt hun kant op behalve Harry. hij loopt op me af. ''ben jij Tara of..'' voordat hij zijn zin af kan maken knik ik. hij geeft me een knuffel en van binnen gaat alles tekeer. een bom van blijheid is in mn buik ontploft. hij laat los en kijkt me diep aan, alsof hij iets wilt zeggen. ''je bent knap'' zegt hij en ik lach, mijn blonde lokken hangen over mijn schouders en ik bloos.

Niall pov

een meisje komt op me afrennen en knuffelt me. ik knuffel terug natuulijk maar ik weet niet eens haar naam. de jongens kijken me aan behalve Harry hij gaat praten met dat andere meisje. ''krijgen wij ook nog een knuffel'' zegt Louis en ze laat me los. als ze iedereen geknuffeld heeft doet ze haar glanzende bruin rode haren in een staart. ''wat gaan we doen'' zegt ze met een lieve kalmerende stem. ''zeg het maar'' zegt Liam en port me in mn zij. ik werp een boze blik naar hem en hij barst in lachen uit. ''hoe heet je??'' vraagt Zayn, ik ben blij dat ik het niet hoef te vragen. ''Sera'' antwoord ze en ze word rood, dat is zo schattig en ik sla een arm om haar heen.

Harry pov

misschien had ik dat niet moeten zeggen, denk ik want ze staart naar de grond. ''ben je zenuwachtig'' vraag ik en duw haar kin een beetje omhoog. ''ja'' ze knikt. ik sla een arm om haar heen en we lopen naar de rest. ''dit is Tara'' zeg ik en wijs naar Tara. na een tijdje geklets te hebben besluiten we naar het pretpark te gaan.


Reacties:


Sannexx
Sannexx zei op 25 jan 2015 - 20:18:
o.O super goed!
Snel verder <3