Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » MeetAndMore » Sera!!

MeetAndMore

25 jan 2015 - 21:42

569

2

186



Sera!!

Sera pov

eenmaal aangekomen bij het pretpark staan we in de rij. Liam betaald de kaartje en ik trek aan Niall's arm. ik wil in het reuzenrad. de rest loopt weg zo hebben we even tijd voor onszelf. als we in een karretjes gaan zitten word de deur dichtgegooid met een klap. de witte glanzende binnenkant weerkaatst het licht door de hele ruimte en het is best wel warm. door de grote glanzende ramen zie je de hele stad. ik voel me niet goed door de hitte maar laat het niet merken. ''leuk in Nederland'' vraag ik en kijk Niall aan. ''ja hoor'' hij glimlacht zo lief. de karretjes gaan draaien. ik geef Niall een knuffel, niet wetend waarom ik dat doe. ''vertel wat over jezelf'' vraagt hij en ik vertel. na 3 minuten stopt het reuzenrad en stappen we de karretjes uit. Ik zie nog steeds alles draaien, alsof het nooit stopt. Het word licht in mn hoofd en zie beelden..heel veel beelden. Ik word bang en val flauw, in Niall’s armen. Hij vangt me op en legt me neer op de grond. ‘’SERA..SERA’’ schreeuwt hij en schud me door elkaar.

Harry pov

Niall en Sera lopen richting het reuzenrad. Ze zijn zo schattig samen. ‘’wie gaat er mee in de botsauto’s’’ zegt Liam. Zayn en Louis lopen met hem mee maar ik blijf bij Tara. ‘’wat gaan we doen’’ vraagt Tara met een bevende stem. ‘’zullen we de achtbaan ingaan’’ zeg ik en ik wijs naar de grote rode achtbaan waar we bijna rechtvoor staat. Er zitten gillende mensen in. ‘’m-maar..’’ ik hoor in haar stem dat ze bang is. ‘’er gebeurt niks ik ben bij je’’ probeer ik haar gerust te stellen. Dan lopen we samen naar de achtbaan. ‘’sorry’’ hoor ik haar fluisteren. ‘’waarvoor??’’ vraag ik, terwijl ik bang ben dat ik iets verkeerd heb gedaan. ‘’dat ik zo bang ben het is gewoon zo anders’’ hoor ik Tara met iets meer zelfvertrouwen zeggen. Als we aan de beurt zijn gaan we in een wagentje zitten naast elkaar. De strakke zwarte riemen om en een raar vierkant ding om mn hoofd. Ik zie in mn ooghoek een man met een geel uniform aan een hendel trekken en ik weet wat er gaat gebeuren. De achtbaan gaat omhoog, en ik voel Tara mijn hand vastpakken en erin knijpen .

Tara pov

Als de achtbaan gestopt is liggen we allebei in een deuk het was zo leuk!! Maar als we uitstappen zien we Liam staan. Hij rent naar ons toe. ‘’Sera is flauwgevallen’’ zegt hij en mijn gezicht veranderde meteen. ‘’waar is ze nu’’ zeg ik en mijn ademhaling gaat sneller. Mijn beste vriendin wat moet ik nu doen. ‘’ze is in het EHBO hok met de andere kom’’ zegt Liam en hij rent, Harry pakt me hand en samen rennen we hem achterna. Het EHBO hok is een klein wit gebouw. We lopen naar binnen en ik zie Sera liggen. Niall staat er naast en huilt. Een man met een witte doktersjas komt aan lopen en steekt een hand naar me uit. ‘’meneer F. Hogenberg’’ ik schud zijn hand en kijk naar zijn gezicht. Hij heeft een bril en bruin haar, rond de 50 denk ik. ‘’ben jij Tara??’’vraagt de man en ik kijk hem aan. Hoe weet hij mn naam. ‘’die blonde daar zei dat je haar beste vriendin was’’ ik keek beledigd, niemand noemt Niall ‘die blonde daar’.


Reacties:


lovelyx
lovelyx zei op 26 jan 2015 - 19:39:
hahahahah het is toch XD


Sannexx
Sannexx zei op 25 jan 2015 - 22:13:
Hahahah 'Niemand noemt Niall 'die blonde daaar'