Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » Panic ~

~ Teacher Payne ~

26 jan 2015 - 21:30

795

10

428



Panic ~

Image and video hosting by TinyPic Ik vond dit plaatje zo ontzettend zielig omygash...

Gabriella Pov

2 Volle weken gaan voorbij waarbij ik huilend aan Harry's bed zit. In de ambulance was hij even wakker maar het werd te veel voor hem hij zakte in een coma. Mijn hand strak in de zijne geklemt laat ik mijn ogen over zijn inmiddels bleke huid glijden. ,,Ga niet weg.'' Fluister ik zachtjes. Liam de lafaard heeft zich al die 2 weken stil gehouden niet eens een Het spijt me. Woede neemt mijn lichaam over maar zodra ik naar Harry's gezicht kijk verzacht de woede en maakt het plaats voor intens verdriet. Mijn hoofd laat ik zakken op zijn borst waarna zijn shirt zich vullen met mijn tranen. ,,Mevrouw Wilde?'' Ik schrik op en mijn hoofd vliegt richting de stem die blijkbaar van de dokter kwam. ,,Is er goed nieuws?'' vraag ik hopend op een ja maar al snel breekt mijn hart in 2 als ik de dokter zijn hoofd zie schudden. ,,Misschien moet je een tijdje met hem praten zodat hij aan je stem kan wennen en de kracht krijgt om zijn ogen open te doen.'' Ik knik enkel met mijn hoofd terwijl de dokter de kamer verlaat begin ik met fluisteren ,,Harry je moet echt hier blijven.'' ,,Je weet toch dat ik niet zonder je kan.'' ik druk een vlinder zacht kusje op zijn lippen waarna een traan een wegbaant over mijn gezicht om vervolgens op die van Harry kapot te spatten. Liam gaat hier voor boeten terwijl ik mijn tas van het kastje gris loop ik snel en woedend het ziekenhuis uit klootzak.

Liam Pov

Nog altijd schuldig zit ik binnen 2 weken lang alles om me heen negerend. Ik schrik op van de bel maar het puf om op te staan heb ik niet ik heb in niemand zin Gabriella haat me nu zo ie zo. ,,Liam doe godverdomme open ik weet dat je er bent.'' schreeuwt een stem die ik herken als die van Gabriella waarna een harde bonk volgt waarvan ik denk dat het haar vuist was. Met moeite sta ik op en slof richting de deur en zodra ik hem open heb gedaan word ik hard tegen de muur geduwd. En voor ik het weet vliegt haar hand met een harde klap tegen mijn wang. Angstig neemt ze snel een stap terug en kijkt van haar hand naar mijn wang. ,,Dat verdiende ik.'' De angst verdwijnt als sneeuw voor de zon en het maakt plaats voor een diepe frons op haar gezicht. ,,Het spijt me zo ik wist niet wat me overkwam ik was dronken en natuurlijk is dat geen excuus maar het spijt me.'' Bij het laatste gedeelte slaat mijn stem over en sla ik mijn ogen neer. Wachtend op een 2e klap maar zodra ik die niet voel gaan mijn ogen naar Gabriella nu pas opvallend dat haar ogen rood zijn van de tranen en alweer stromen er een paar over haar wangen. ,,Kom hier.'' Fluister ik zacht terwijl ik mijn armen open. Even lijkt ze te twijfelen maar dan gooit ze met een harde klap de voordeur dicht en laat zich in mijn armen vallen. ,,Dit is fout Liam.'' ik weet dat ze gelijk heeft maar ik geniet van het moment die al gauw word onderbroken door een telefoon. Al snel merk ik dat het niet die van mij is en ook Gabriella merkt dat het haar telefoon waarna ze opneemt en op de gang verdwijnt. Niet veel later hoor ik een klein kreetje vanuit de gang komen en ook niet snel daarna valt de voordeur met een harde klap dicht. Ze is weg.. Officieel weg.

Harry pov.

Bonken dat is alles wat ik voel mijn hoofd doet pijn en mijzelf bewegen kan ik niet. Al snel voel ik een scherpe pijn door mijn lichaam heen trekken waarna mijn ogen openvliegen snel duw ik ze weer dicht tegen het felle licht en wanneer ik ze weer voorzichtig open doe kijk ik recht in het gezicht van de dokter als ik om mij heen kijk zie ik Gabriella nergens en ik raak lichtelijk in paniek. ,,Gabriella!'' ,,GABRIELLA WAAR BEN JE!'' ,,Meneer Styles word rustig Gabriella is er nu even niet.'' ,,GABRIELLA.'' Ik blijf maar om me heen slaan ,,Gabriella waar ben je!'' Mijn stem slaat over en ik begin ongecontroleerd te huilen. 2 dokters die mij in bedwang proberen te houden maar niks helpt ik blijf haar naam maar schreeuwen tot de deur met een harde zwaai openklapt. ,,Harry!'' Gabriella rent op me af en ik knuffel haar strak terwijl er nog een aantal snikken mijn mond verlaten. ,,Blijf hier ga niet weg.'' Snik ik tegen haar schouders. ,,Altijd.'' Fluistert ze in mijn oor waarna ze met zachte kusjes mijn tranen wegkust.



Kort hoofdstukje this time, maar het is iniedergeval iets hope you guys like it! xxx


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 3 feb 2015 - 1:56:
Awhh lief snel verder plz! Xx


5sosxx
5sosxx zei op 30 jan 2015 - 18:37:
verder pls


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 28 jan 2015 - 19:47:
verder


xHiimacookie zei op 28 jan 2015 - 16:25:
Arme Harry kut Liam


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 27 jan 2015 - 18:34:
YES HARRY IS WAKKER!!!!
Snel verder
-x-