Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » MeetAndMore » Afscheid..of niet

MeetAndMore

26 jan 2015 - 21:42

754

1

153



Afscheid..of niet

Tara pov

en dan zeg ik dan ook recht in zijn gezicht ''meneer hij heeft een naam hoor!!'' zeg ik kwaad en Niall loopt naar me toe en legt zijn vertrouwde hand op mijn schouder. ''sorry'' zeg ik en draai me om van de verschrikkelijke man. met een gevoel dat ik hem keihard wil meppen in zijn gezicht. Sera ligt daar zo..zo..wat moet je er van zeggen. ze ligt er zo stil. ik zie de dokter iets fluisteren in Niall's oor en hij loopt weg. Harry komt naar me toe en slaat een arm om me heen, zo zacht en fijn.

we zitten in de hal van het ziekenhuis. de moeder van Sera is gekomen en nu zit ik alleen met de jongens. het is stil..te stil. ''ook een twix'' zegt Louis en loopt naar me toe. ''nee'' ik schud me hoofd ''ik doe aan de lijn'' en ik had dat beter niet kunnen zeggen want ze kijken me allemaal met open monden aan. ''jij aan de lijn'' zegt Liam. ''je bent super mager!!'' zegt Harry en zet zijn bezorgde blik op. ''niet waar ik ben dik'' zeg ik eigenwijs en leg mn hand op mijn buik. Harry schud zijn hoofd. ik zie dat Niall zit te huilen. ik sta op van mijn stoel en ga naast Niall zitten. ''wat is er'' vraag ik bezorgt en leg een hand op zijn knie. ''gewoon a-alles w-w-w-at er is g-gebeurt'' stotterd hij en ik veeg zijn tranen af. ''alles komt heus weergoed dit heeft ze wel vaker gehad'' lieg ik om hem een beetje gerust te stellen. ''het is niet jou fout'' zeg ik want ik weet dat hij dat denkt. de deurklink van de kamer waar Sera in ligt gaat naar beneden. de moeder van Sera komt eruit. heel beleefd schud ze de handen van de jongens. ''ik ben Nicole de moeder van Sera, jullie mogen wel even gaan kijken'' zegt Nicole en wijst ons naar de deur. Niall rent als een gek naar binnen maar blijft stil staan in de deuropening. ''Sera'' komt er uit zijn mond en rent naar het bed. ''Niall'' zegt Sera en ze pakt zijn hand. daarachter lopen Zayn, Louis, Liam, Harry en ik. ik geef Sera een knuffel. ''hoe gaat het'' vraag ik en leg mijn hand op haar schouder.''ja, super goed maar ik mag niet naar huis mag pas morgen'' en terwijl Sera dat zegt loopt er een traan over haar wang.''wat is er babe'' zegt Niall (zo schattig) ''ik zie jullie dan niet meer'' zegt Sera half huilend. ik heb zo'n medelijden met Sera, haar helden, haar alles waar ze zo lang op heeft gewacht mag ze niet meer zien omdat ze is flauwgevallen. iedereen geeft haar een knuffel en we lopen met z'n zessen naar buiten. dat voelt zo raar.

Niall pov

dacht ik eindelijk een vriendin te hebben kan ik haar niet meer zien, zo oneerlijk. ik wil hier blijven, ze is zo aardig. ik wil haar vasthouden en nooit meer loslaten. Tara ziet dat ik verdrietig ben en ze vraagt een papiertje aan Harry. ze pakt een pen uit haar tas en schrijft er iets op. het papiertje word dubbelgevouwen en ze geeft het aan mij. ik open het langzaam, daar staat een nummer..''is dit het telefoon nummer van..'' nog voordat ik mijn zin af kan maken zegt Tara het al ''van Sera ja'' ik kan wel dansen zo blij ben ik.

Harry pov

we zitten in een restaurant, het heet 'Braad&Bak'. een meisje van 18 jaar komt naar ons toe en begint te gillen. ''SSSSSTTT'' sist Zayn die een beetje gepiekeerd om zich heen kijkt. ''oh sorry, maar ik ben fan..mag ik een foto'' zegt het meisje en haalt haar Iphone 6 uit haar broekzak en maakt een foto. ''wat willen jullie hebben'' zegt ze en pakt haar notebook. ''voor mij een...biefstuk'' zegt Louis. ''voor mij een sate'' *het lukt niet om streepje op de e te zetten sorryxx* zegt Liam en hij klapt de kaart dicht. ''hetzelfde'' zegt Niall en hij staart wat voor zich uit. ''voor mij een sparib'' zeg ik als ik aan de beurt ben en Zayn besteld oo hetzelfde. ''voor mij alleen wat salade misschien straks nog wat'' zegt Tara en ik kijk haar aan. ''jij doet goed aan de lijn zeg..'' zegt Louis en duwt tegen Tara's schouder. ''kappe'' zeg ik en kijk Louis met een dodelijke blik aan. dan begint Niall te fluiten. ''jij en Sera dan'' zegt Tara om zichzelf te verdedigen terwijl ze mij een knipoog geeft.


Reacties:


Sannexx
Sannexx zei op 27 jan 2015 - 18:38:
Snel verder! x