Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~9~

The pressure of love (AF)

29 jan 2015 - 15:24

2198

10

508



~9~

Image and video hosting by TinyPic

~Lucas~

Ik open de deur voor Nola en samen stappen we het huis binnen. Amber zit tussen Harry's benen op de bank en spelen een potje Fifa tegen elkaar. Iedereen moedigt ze aan. Liam staat verveeld tegen de muur geleund. Waar heeft hij last van? Ik kijk de kamer rond, maar ik zie Melina nergens.
,,Waar is Melina.” vraag ik. Liam's hoofd schiet mijn kant op en zijn gezicht staat op onweer.
,,Die is boven.” Gromt hij. Ik steek mijn handen in de lucht en fluister: ,,Oké, dan.” Ik loop de kamer uit en loop de trap op richting Melina's slaapkamer.

Als ik de deur open, zie ik Melina huilen op haar knieën op de vloer zitten. Voorzichtig sluit ik de deur, om haar niet te laten schrikken. Ik loop naar haar toe en kniel naast haar.
,,Wat is er, Mel?” vraag ik. Ze kijkt me aan en begint harder te huilen. Ik neem haar in mijn armen. ,,Stil maar, alles komt goed.”
,,Nee, dat komt het niet. Ik had dit veel eerder tegen je moeten zeggen, maar ik heb/had verkering met Liam.” Ik schrik. Nola had het al verteld, maar als ze het zelf zegt, komt het harder aan.
,,Hoezo, je 'had' verkering met hem?” Ze slikt even.
,,Ik heb verteld over onze zoen gisteren, want het knaagde aan mijn schuldgevoel. Toen ik het vertelde, was Liam duidelijk teleurgesteld in me en heeft hij het uitgemaakt.” Aan de ene kant voel ik me rot, maar aan de andere kant opgelucht. Ik maak weer een kans!
,,Sorry Melina. Als ik dat wist, had ik je niet gezoend.”
,,Het is ook niet jou schuld, Lucas. Ik had eerlijk moeten zijn. Het ergste is, dat de jongens hier nog wel een paar dagen blijven. Ik kan Liam niet meer onder ogen komen. Hoe reageerde hij toen hij beneden kwam?”
,,Ik vroeg waar je was en hij gromde dat je boven zat.” Ze begint te snikken.
,,Hij haat me! Hij haat me gewoon!” ze begint hartverscheurend te huilen.
,,Stil maar, alles komt goed. Hij heeft tijd nodig om het te verwerken. Het komt wel weer goed.” Ze leunt tegen mijn schouder aan en ik wrijf over haar rug om haar te kalmeren. Melina zit ongeveer een kwartier in mijn armen. Het voelt zo goed, dit wil ik zo graag. Ik ben echt verliefd op haar. Nola is echt leuk, maar ze is smoorverliefd op Zayn en dan wil ik haar niet veroveren. Melina daaraan tegen is vrijgezel, dus ik kan en mag proberen om haar voor me te winnen. ,,Mel?” Ze kijkt me aan en een traan gaat over haar wang. Ik ga met mijn vinger naar de traan en veeg hem weg. ,,Vind je het leuk om samen een film te kijken? Gewoon even afleiding.” Ze kijkt me even bedenkelijk aan. ,,Het hoeft niet hé, als jij liever in de woonkamer zit, gaan we daar zitten.”
,,Ik wil best een film kijken.”
,,Bij mij?”
,,Ja, natuurlijk. Je bent een hartstikke goede vriend van me en ik hou van je.” Meteen beginnen mijn wangen te gloeien. Melina houdt van me. Ik sta op en trek Melina omhoog. Ik pak haar hand en neem haar mee naar beneden. Meteen kijkt Nola ons aan. Liam kijkt ons, maar vooral mij, boos aan. Wat is zijn probleem? Hij heeft het toch uitgemaakt?! Nu is het mijn beurt. We lopen de deur uit.
,,Heb je hier een appartement?”
,,Nee, nog niet. Ik trek tijdelijk bij Levi in, maar geen zorgen. Hij is uit, dus we hebben het rijk voor ons alleen.” Ze grinnikt even. Ze wilt dus alleen zijn met mij. Denkt ze dat haar relatie met Liam een grap was en beseft ze nu dat ze echt van mij houdt of was het een giecheltje van sarcasme?

Ik open de deur van het appartement en lijdt Melina mee naar boven. Ze kijkt nieuwsgierig om zich heen en kijkt me dan aan.
,,Ziet er goed uit.” Zegt ze glimlachend.
,,Niet zo goed als jij eruit ziet.” Ze grinnikt even. Kan ik echt niks beters verzinnen? Ik sla me inwendig voor m'n kop. Ik kan echt niet flirten. Ik open de deur van mijn slaapkamer en we stappen naar binnen. Ik pak wat kussens, die ik op het bed leg. Uit de kast haal ik nog twee dekens. Melina heeft zich al tegen de kussens genesteld en ik leg één deken over haar heen. Ik loop terug naar de televisie en zoek een leuke film uit. Het maakt me eigenlijk niet veel uit, dus ik kies maar de eerste film uit die ik tegen kom. Ik lees de achterkant snel door. Het blijkt een romantische comedy te zijn. Dat is altijd goed. Ik stop de dvd snel in de dvd-speler en ga naast Melina zitten. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en ik druk op play.
Na een half uur snap ik echt niks meer van de film. Ik kijk alleen maar naar Melina, die blijkbaar erg in de film geïnteresseerd is. Ik ben meer in haar geïnteresseerd. Ik speel wat met haar haren en ze kijkt even omhoog. Ze glimlacht.
,,Vind je de film niet leuk?” vraagt ze.
,,Natuurlijk wel, maar ik had gewoon zin om met je haren te spelen.” Zeg ik glimlachend. Ze nestelt zich meer tegen me aan en ik leg mijn arm om haar heen. Ik probeer me weer op de film te concentreren, maar ik raak al snel de draad weer kwijt. Dit word nog een lang uur.

Als de film afgelopen is, zet ik de televisie uit. Melina ligt nog steeds tegen me aan en mijn hart bonkt als een gek. Ik hou het niet meer en geef haar een zacht kusje op haar wang. Ze draait zich naar me toe en ik twijfel niet. Ik druk mijn lippen op die van haar. Even schrikt ze, maar al snel geeft ze toe. Mijn hart begint sneller te kloppen. Haar handen woelen door mijn haren. Ik glimlach tegen haar lippen. Ik kruip met mijn hand onder haar shirt en laat hem rusten op haar onderrug. Ze trekt zich iets terug, haalt mijn hand daar weg en kijkt me aan.
,,Sorry, Lucas. Ik wil nog niet te ver gaan.” Zegt ze. Ik voel me teleurgesteld, maar ze zei dat ze nu niet te ver wilt gaan, misschien later wel. Ik knik naar haar. Ze geeft me nog een kus op mijn lippen en nestelt zich weer tegen me aan. Ze sluit haar ogen. Misschien is een dutje inderdaad geen slecht idee.

~Nola~

Als ik de volgende ochtend wakker word, hoop ik dat ik even kan blijven liggen. Ik heb geen zin om op te staan en Zayn te zien. Ik vraag me af wat Melina en Lucas gedaan hebben en waarom ze weggingen. Melina wilt Liam toch niet kwijt? Of wel? Ik weet het allemaal niet meer hoor. Lindy was ook al zo toen ze nog niet met Niall had. Ze hield zichzelf voor dat ze verliefd was op Louis, tenminste dat dacht ik heel lang totdat ze me eindelijk vertelde wat hij aan het doen was. Over Louis gesproken, ik ga hem wegsturen, ik heb geen zin om nog langer met hem in één huis te zijn. Desnoods trek ik hem uit zijn bed en gooi ik hem de deur uit. Ik ga rechtop zitten en wrijf de slaap uit mijn ogen. Dan gaat mijn mobiel af. Huh? Wie appt me nu al? Ik kijk op de wekker. Het is half tien 's ochtends. Ik ontgrendel mijn mobiel en open Whatsapp. Huh? Levi? Die heeft me lang niet meer geappt.

Levi: Moet je kijken hoe schattig ze zijn; Mel & Luc 09:30
Nola: OMG! Wat hebben ze gedaan?! 09:31
Levi: Geen idee, ik kwam best laat thuis gisteravond, ben eigenlijk gelijk naar bed gegaan. 09:32
Nola: Ik moet Mel bellen, slaapt ze nog? 09:32
Levi: Ja, ze ligt nog vredig te slapen. Wacht anders totdat ze weer thuis is. 09:33
Nola: Ja, dat doe ik. Hier krijgt ze nog wat van te horen. Als Liam deze foto ziet, kan ze het helemaal vergeten. 09:34
Levi: Zeg dan maar niks tegen Liam. 09:34


Ik ga van Whatsapp af en zucht. Wat haalt Melina zich weer op de hals. Eerst zeggen dat ze Liam niet kwijt wil en daarna ervandoor gaan met Lucas. Ik stap uit bed en kleed me aan. Net als ik mijn kamer uit wil lopen, komen Lindy en Amber mijn kamer in.
,,Goedemorgen.” Zeggen ze opgewekt en sperren mijn weg. Ik ga op mijn bed zitten en Amber komt voor me zitten op mijn bureaustoel. Lindy loopt even naar mijn bureau, zet haar handen op het blad en opent met één hand het raam. Ik kijk naar Amber en zie Lindy terugkomen.
,,Goedemorgen, wat is er aan de hand?”
,,We willen je wat vragen.”
,,Vraag maar.”
,,Jij houdt toch van Zayn?” Even ben ik stil. Waarom vragen ze dit? Ze weten toch al wat ik voor Zayn voel? Niet begrijpend kijk ik de meiden aan, maar geef wel antwoord. Het zijn mijn beste vriendinnen en ik ga niet tegen ze liegen.
,,Ja, ik hou van Zayn...maar...”
,,Waarom wijs je hem dan zo af?”
,,Lin, dat heb ik toch al gezegd. Hij heeft iemand anders gezoend.”
,,Praat dan met hem, dan komt het vast allemaal goed.”
,,Wat is dit? Waarom vragen jullie dit allemaal?” Ik sta op en loop naar mijn bureau. Ik hoor Lindy en Amber schrikken. Wat nou? Mag ik niet eens mijn raam dicht doen? ,,Ik heb hier geen tijd voor. Willen jullie alsjeblieft weggaan?” Ik loop naar mijn boekenkast aan de andere kant van mijn kamer en als ik me weer omdraai, staat Lindy met haar handen achter haar rug. Ik heb geen zin om er iets van te zeggen. ,,Alsjeblieft, ik moet echt dit even maken.” Zeg ik en ik hou het boek omhoog. De meiden knikken en gaan iets wat te blij mijn kamer uit. Oké, die voeren duidelijk wat in hun schild, maar wat?

~Melina~

Voorzichtig open ik mijn ogen en moet even wennen aan het ochtendlicht. Ik kijk naast me en schrik even. Lucas ligt naast me. Wat is er gebeurd gisteren? Snel kijk ik onder de dekens of ik naakt ben en haal opgelucht adem. 'Dat' is dus niet gebeurd gisteravond. Ik draai me van hem weg en pak mijn mobiel. Een Whatsapp van Lindy. Snel open ik hem.

Lindy: Het is gelukt! We hebben Nola opgenomen en ze heeft het toegegeven. Nu nog aan Zayn laten horen. Wanneer ben je thuis? 10:15
Melina: Uhm, ik kan er nu aankomen. Zie jullie zo! 10:16


Meteen sla ik de dekens van me af en stap uit bed. Ik pak mijn spullen en net als ik de kamer wil verlaten, hoor ik een kreun. Lucas is wakker en schiet overeind als hij me ziet.
,,Waar ga je heen?”
,,Naar huis. Lindy en Amber hebben een plan om Nola en Zayn bij elkaar te brengen, alleen nu hebben ze mijn hulp nodig.”
,,Ik ga mee.” Zegt hij en voordat ik tegen kan spreken, kleedt hij zichzelf al aan. Als hij klaar is, lopen we samen terug naar ons appartement.
,,Mel, eindelijk!” roept Lindy en trekt me mee naar binnen. Zayn en Liam zitten op de bank een potje FIFA te spelen en meteen voel ik spijt. Waarom ben ik eigenlijk met Lucas meegegaan en ben ik bij hem wezen slapen. Weet Liam het eigenlijk? Maar tijd om erover na te denken heb ik niet.
,,Zayn, kunnen we je even spreken?” Amber kijkt hem aan. Hij kijkt even verbaasd, maar knikt dan. Mooi zo, als Zayn het apparaat hoort, komen hij en Nola misschien bij elkaar. Met z'n vieren lopen we naar de andere kamer.
,,Waarover wil je me spreken? Als het over Liam en jou gaat...ik wil geen rol in jullie drama.”
,,Het gaat over Nola.” Zegt Lindy en ik geef haar een dankende blik.
,,Wat is er met Nola?” Amber pakt het apparaat en speelt het af. Wat zal Zayn doen en zeggen als hij hoort dat Nola hem heeft gezien met dat meisje en dat ze van hem houdt? ,,Is dit echt?” vraagt hij nadat het bericht af is. Lindy knikt.
,,Nola is verliefd op je. Al heel lang, alleen ze heeft je gezien met dat meisje in het park.” Zeg ik.
,,Zayn, je hebt haar hart gebroken. Daarom wil ze niet met je praten, omdat ze bang is dat haar hart weer zal breken. Je had tegen haar gezegd dat je haar meer dan leuk vond, dat je verliefd op haar was.” Zegt Lindy.
,,Ik vind haar ook meer dan leuk, maar ze zei het nooit terug dus dacht ik dat ze niet verliefd op mij was. Daarom zoende ik met Perrie. Het klinkt misschien wanhopig, maar ik wilde zo graag een relatie dat het me niet uitmaakte wie het was.”
,,Maar het was overduidelijk te zien dat Nola verliefd op je was.”
,,Ik moet met haar praten. Is ze in haar kamer?” Zayn draait zich om en wilt de trap op lopen. Lindy houdt hem tegen.
,,Geen goed idee, dan gooit ze je meteen haar kamer uit. Wacht in de woonkamer, dan zorgen wij ervoor dat ze naar beneden komt.”
,,Hoe dan?”
,,Vertrouw ons.” Zeg ik. Zayn knikt en loopt de woonkamer in. Oké, nu het allerlaatste deel van ons plan. Nola naar beneden krijgen.


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 31 jan 2015 - 19:06:
leeeuuukk!!!


LoveMichael
LoveMichael zei op 30 jan 2015 - 18:39:
verder


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 jan 2015 - 18:38:
ooeeeehhhh verderrrrrrrrrr


5sosxx
5sosxx zei op 30 jan 2015 - 18:36:
verder


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 29 jan 2015 - 22:42:
Is het erg dat ik stiekem fangirl over Mucas? Ze zijn stiekem best wel heel erg cute
Toch moet er nog hoop zijn op een happy end voor Miam. Dat moet!
Nu toch maar gaan slapen en dan heerlijk dromen over Liam *droomt weg*
Xx