Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~11~

The pressure of love (AF)

3 feb 2015 - 19:45

3379

7

496



~11~

Image and video hosting by TinyPic

~De volgende morgen~

Ik open mijn ogen en moet even beseffen waar ik ben, maar na een tijdje weet ik het alweer. De meiden hebben iets achter mijn rug om gedaan en ik ben onderweg naar Leeds. Ik zit in het vliegtuig. Luke komt me ophalen van het vliegveld. Ik pak mijn mobiel, ja die heb ik op vliegstand staan dus iedereen die mijn nummer heeft kan mij gewoon sms'en. Wow, hoe lang heb ik wel niet geslapen? Zestien sms'jes? Van wie dan allemaal? Oh, ik zie het al...vijftien zijn er van Melina, Amber en Lindy, maar die open ik niet. Één sms is van William. Die open ik wel, ik heb met hem althans geen ruzie.

Yo Nola, ik hoorde van Zayn dat je onderweg bent naar Leeds. Gaat 't wel? Ik heb twee nummers opgenomen en mijn platenmaatschappij wilt een heel album maken! Bel je me als je geland bent...oh je mag me ook appen! Ly! Xx.


Ahw, hij is wel lief hoor. Wat moet ik antwoorden? Dat het goed met me gaat? Nee, want dan zou ik liegen. Het gaat niet goed met me, ik ben boos en teleurgesteld tegelijk. De meiden weten gelukkig niet dat ik naar Leeds ben, hopelijk krijgen ze dat ook niet te horen. Over de meiden gesproken, zullen ze veel app'jes naar me hebben gestuurd? Ach, ik moet er niet te veel aan denken. Nee, straks zie ik Luke eindelijk weer eens en Tyler en Sam. Ik heb ze zo gemist en ik wil alle verhalen horen. Ik zag een foto van Luke, met zijn nieuwe vriendin. Lijkt me een erg vriendelijk en leuk meisje. Oh, ik zal straks ook nog even een sms versturen naar Levi en Lucas dat ik in Leeds zit, aangezien ze best vaak langskomen. Lucas meer voor Melina natuurlijk, wat echt heel zielig is voor Liam. Ik dacht dat Melina zou nadenken met wie ze verder wil, maar blijkbaar kan ze dat niet of wil ze dat niet. Ik pak mijn iPod en zet mijn muziek op. We gaan bijna landen en anders klappen mijn oren dicht. Ik hoor 'A thousand years' en denk meteen aan Zayn. Ik zal hem straks een sms sturen dat ik geland ben en daarna ga ik Luke zoeken. A thousand years is zo mooi en een schuifelliedje, als ik ooit nog de kans krijg om met Zayn te schuifelen, dan op dit nummer. De piloot roept om dat we gaan landen en ik maak mijn riem goed vast. Ik voel de druk en we dalen. Als we veilig aan de grond staan, sta ik op en loop door de slurf naar de band waar mijn koffer uitkomt. Ik pak mijn mobiel en stuur Zayn een sms dat ik veilig geland ben. Na een half uur zie ik mijn koffer en pak hem snel. Ik loop met de koffer in mijn hand, door de poortjes en kijk om me heen of ik Luke zie. Mijn mond valt open. Mijn ouders, Sam, Luke en Tyler...ze staan er allemaal! Ik zet mijn koffer neer en ren op ze af. Ik omhels ze allemaal.
,,Ik heb jullie zo gemist!” zeg ik huilend en hou mijn moeder even wat langer vast.
,,Wij jou ook, ik heb je bed al opgemaakt en je oude kamer opgeruimd.” Zegt mijn moeder.
,,Dat hoefde toch niet. Ik ga nog wel terug naar New York, als alles uitgepraat is.”
,,Waarom heb je dan ruzie?”
,,Zullen we het daar een andere keer over hebben? Ik ben er net.”
,,Natuurlijk schat.”
,,Luke!” roep ik uit en omhels hem nog een keer. Luke en ik zijn echt onafscheidelijk geweest vroeger en nog steeds. Hij wilde zelfs mee naar New York om me te beschermen, maar dat heb ik afgehouden omdat ik Amber en Melina had, maar ja nu niet meer. Mijn vader pakt mijn koffer en met z'n allen lopen we naar de auto.

Als we daar aankomen, loop ik meteen met mijn koffer naar mijn oude slaapkamer. Ongelooflijk, het is nog precies zoals ik het achter gelaten had. De foto's van de meiden en ik op de muur. Samen met Levi en Lucas en zelfs een foto waarop Lucas en Melina zoenen. Huh? Dat weet ik niet meer, waar was dat? Ach, waarschijnlijk waren ze dronken of zo. En trouwens, ze hebben wat gehad, maar niet lang. Waarom had Lucas het eigenlijk uitgemaakt? Dat weet niemand. Misschien maar een keer vragen aan hem.
,,Pap, had jij nog mijn oude telefoon hier liggen?”
,,Ja, hoezo?”
,,Waar ligt die? Er staan nog wat oude nummers in die ik wil hebben.”
,,In je bureaula.”
,,Is het abonnement nog geldig?”
,,Ja.”
,,Bedankt.” Ik open mijn bureaula en inderdaad daar ligt mijn oude telefoon. Ik zet m aan en moet gelijk lachen. Een oude foto van mij en Lucas komt tevoorschijn. We waren best close, maar ik ben nooit echt verliefd op hem geweest. Amber zei altijd dat Lucas verliefd op mij was, maar dat geloof ik niet. Oké, ik bel mezelf en zie het nummer op mijn andere telefoon staan. Ik sla het nummer op en stuur Zayn een sms dat ik vanaf nu even bereikbaar ben op dat nummer. Hopelijk verteld hij het niet aan de meiden. De belangrijkste nummers schrijf ik op een papiertje (Elizabeth, Emily, Emma, Jordan, Levi, Lucas, Mitchel, Nathan, Pamela en natuurlijk William). De meiden wacht ik nog even mee. Zayn, Niall, Harry en Liam komen er ook in, maar Louis niet. Ik haat hem en ik wil hem nooit meer zien of spreken. Ik open Whatsapp en voeg alle nummers toe. Ik klik William aan en begin een gesprek.

Nola: Hi Will. Ik ben het Nola, heb tijdelijk een nieuw nummer. 09:15
William: Hi Nola! Hoe is het nou met je? Waarom ging je nu weg? Waar ben je? 09:16
Nola: Ik ben bij mijn ouders in Leeds. Ik heb ruzie met Lindy, Melina en Amber. 09:17
William: Waarom? Jullie waren onafscheidelijk tijdens Pop Queen. 09:18
Nola: Ja, het was ook daarna gebeurd. Nog niet zo lang geleden om precies te zijn. Ze hebben dingen achter mijn rug om gedaan en als beste vriendin kan je dat nooit doen. 09:19
William: Deden ze het niet omdat ze van je houden en om je geven? 09:20
Nola: Natuurlijk, maar ze weten dat ik er niet tegen kan als ze dingen achter me rug om doen. 09:21
William: Weet je wat? Neem even afstand totdat je wat afgekoeld bent, want nu erover praten raakt je aangezien je gekwetst bent. Ik snap dat je nu boos bent, maar denk ook aan wat ze voor je betekenen. Kan jij vanaf nu zonder ze? 09:22
Nola: Ik zal erover nadenken, beloofd. Maar hoe is het met jou? Heb je nog nummers opgenomen? 09:23
William: Toevallig heb ik er net twee opgenomen en mijn platenmaatschappij wilt een heel album maken. 09:24
Nola: OMG, serieus?! 09:24
William: Ja, we hebben al zoveel liedjes verzonnen. 09:24
Nola: Laat eens wat horen. Stuur eens wat. 09:24
William: Oké, dit zijn mijn twee nieuwste singles: Can't fight this love en Next to you. 09:26
Nola: Ik zal ze meteen luisteren. Brb! Xx. 09:26


Ik ga van Whatsapp af en bekijk de eerste. Zo goed! William komt er wel, hij gaat uitverkochte zalen krijgen, net zoals ik heb. Hij gaat alle hoofden op hol slaan, net zoals One Direction en 5 seconds of summer doen bij meiden. Zijn liedjes worden verkocht alsof het helemaal niks kost. Zijn album gaat super veel verkocht worden. Dan denk ik aan mijn belofte. Ik zou Zayn sms'en. Maar ja, waarom sms'en als ik hem ook kan appen. De meiden lezen het toch niet. Ik klik Zayn aan.

Nola: Zayn? Hi, ik ben het Nola. 09:30
Zayn: Hi, ik heb je gemist. Ik ben blij dat je veilig in Leeds bent aangekomen. 09:31
Nola: Dank je wel. Ik heb jou ook gemist. 09:32
Zayn: Nola? Zou ik misschien een foto van je mogen? Dan kan ik beter slapen 09:33
Nola: Haha, natuurlijk. Wacht even, dan zoek ik een goede. 09:33


Ik ga naar mijn foto's en zoek de leukste uit. Sommige foto's had ik van mijn andere telefoon over gezet op deze. Haha, die foto van Tyler met zijn hamburger is echt geniaal. Ahw, nieuwe foto's van mij samen met Lucas, Lindy, Melina, Amber en Melina. Moet ik daar nou wel naar kijken? Ach, whatever. Het zijn leuke foto's; Lindy en ik, Amber en ik, Melina en ik. Ik zucht diep. Natuurlijk mis ik ze. Ik verstuur even snel een foto van mij naar Zayn, anders moet hij zo lang wachten. Ik wil even mijn foto's bekijken. Ik sta erop met William, met Harry, met Niall, met Lucas, met Mitchel en natuurlijk met Zayn.

William: En? Wat vond je van mijn nummers? 09:40
Oh, ja ik was zo in mijn foto's dat ik mijn gesprek met William helemaal vergeten was en Zayn zal nu wel slapen.
Nola: Sorry, ik was even foto's aan het kijken. 09:41
William: Van ons? 09:41
Nola: Onder anderen, maar ook de foto's van de meiden en ik samen. Ik heb nog oude foto's op mijn mobiel staan, erg leuke foto's maar als ik er nu naar kijk mis ik ze alleen maar. 09:43
William: Dat is toch logisch? Je houdt van ze en nu heb je ruzie met ze. 09:44
Nola: Ja, maar ik ben er nog niet aan toe om terug te gaan, ik ben net in Leeds aangekomen en ik moet hier eerst even zitten. 09:45
William: Is helemaal niet erg, zolang je maar elke dag met mij blijft appen! 09:46
Nola: Beloofd, maar als je het niet erg vind ga ik nu slapen. Ik weet dat het pas negen uur 's ochtends is, maar ik heb een jetlag. Ik heb een hele nacht in een vliegtuig moeten zitten. Ben heel erg moe, sorry. 09:47
William: Oké, schat. Geeft niks. Slaap lekker! Ly! Xx 09:48
Nola: Ly2 en ik app je weer als ik wakker ben of morgen, ik zie wel! Bye! Xx. 09:49


Ik ga van Whatsapp af en kleed me om. Daarna ga ik in bed liggen en kijk ik nog één keer mijn foto's met de meiden. We waren zo gelukkig, waarom moesten ze dat op het spel zetten? Ik draai me op mijn zij en merk dan pas hoe moe ik eigenlijk ben. Voordat ik het weet zijn mijn ogen gesloten en val ik in een diepe slaap.

~Lindy~

Ik word wakker door het ochtendlicht dat door de gordijnen komt en op me schijnt. Meteen denk ik terug aan gisteren. Nola die kwaad wegging en dat we later hoorde van Zayn dat ze naar het vliegveld was om terug te vliegen, waarheen zei hij niet. Meteen waren we naar het vliegveld gegaan met een taxi, maar tevergeefs, Nola was al weg. Desondanks hebben we de moed nog niet opgegeven. Ik heb Nola al twintig berichten gestuurd, maar antwoord krijg ik niet. De enige die contact met haar heeft is Zayn. Nola en Zayn zijn een stuk closer geworden, maar hebben geen verkering. Waarom negeert ze ons? Door ons zijn Zayn en zij een stuk closer dan eerst. Ik zou dat echt nooit volhouden, zo lang boos zijn op de meiden, maar Nola kan dat erg lang volhouden. We weten niks, ook niet of ze veilig aangekomen is, waar ze dan ook is. De enige die iets weet is Zayn. Ik moet gewoon even kijken in zijn telefoon maar hoe? Ik stap uit bed en loop naar Melina toe. Zij kan mij misschien wel helpen.
,,Mel, kan jij Zayn voor me afleiden?” vraag ik aan haar.
,,Waarom dat?”
,,Ik wil in zijn mobiel kijken, misschien zie ik iets over Nola.”
,,Oké, je kan op me rekenen.” Melina loopt op Zayn af en praat met hem. Ondertussen loop ik richting zijn jas die over de stoel hangt. Zal zijn mobiel er wel inzitten? Als hij 'm bij zich heeft, mislukt mijn hele plan. Eerst ga ik met mijn hand in zijn linkerzak, maar daar voel ik alleen zijn autosleutels. Alsjeblieft, laat die mobiel erin zitten! Ik kijk nog even naar de jongens en vooral naar Zayn, maar iedereen is bezig. Niall en Liam zitten op Fifa 15, Louis en Harry staan in de hoek te lachen en Zayn praat met Melina. Ik ga naar zijn rechterzak en graai erin. Ja, daar is ie! Ik haal hem er snel uit en steek even mijn duim op naar Melina, als teken dat het gelukt is. Ik loop de woonkamer uit en ga op de gang staan. Even later komen Melina en Amber naast me staan, ja die zijn natuurlijk net zo benieuwd als dat ik ben. Ik druk op de midden knop. Oh nee, een wachtwoord. Ik kijk de meiden aan.
,,Wat? Wat is er?” vraagt Melina.
,,Een wachtwoord.”
,,Dat is toch simpel.” Zegt Amber en pakt de mobiel uit mijn handen. Ze typt iets in en zucht dan.
,,Niet goed?”
,,Nee, ik dacht dat het wel goed zou zijn.” Teleurgesteld kijkt ze ons aan. Melina pakt nu de mobiel en typt nu ook wat in, iets later als Amber, maar ook zij zucht. Ook niet goed dus.
,,Ook niet goed?”
,,Nee en we hebben nog maar één kans. Als deze niet goed is, moeten we dertig seconden wachten en ik weet niet hoelang het duurt voordat Zayn het merkt dat zijn mobiel weg is.” Nu pak ik de mobiel en even denk ik na. Dan schiet er iets bij me in gedachten en typ ik dat in op zijn mobiel.
,,Gelukt!” roep ik iets te hard, als ik zie dat het scherm ontgrendelt is. Dan verstijven we alle drie en ik zie Melina en Amber met grote ogen naar de woonkamerdeur kijken. Is dat Zayn?! Snel stop ik de mobiel van Zayn in mijn rechter broekzak, aangezien mijn mobiel in mijn linker broekzak zit. Ik voel twee armen om me heen komen. Oké, dat is Zayn niet, want die doet dat niet. Ik draai me om.
,,Wat is je gelukt?” De prachtige blauwe ogen van Niall kijken me aan. Ik weet niks uit te brengen. Niall is een goede vriend van Zayn. Ik kan niet garanderen aan de meiden dat hij zijn mond houdt, maar wat moet ik dan?
,,Niall?” vraag ik voorzichtig.
,,Ja?” Hij trekt een wenkbrauw op.
,,Kan je een geheim bewaren voor Zayn?”
,,Wat heb je gedaan?” vraagt hij streng.
,,Niets, maar kun je het alsjeblieft voor je houden?”
,,Ik denk het.” Hij haalt zijn schouders op. Ik laat hem de mobiel van Zayn zien. Zijn ogen worden groot. ,,Wat doe jij met de mobiel van Zayn? Hij is er nu de hele tijd naar op zoek.”
,,We proberen Nola op te sporen en Zayn is de enige die contact met haar heeft.”
,,Normaal zou ik dit afkeuren, want je steelt van hem, maar ik ben zelf eigenlijk ook wel benieuwd waar Nola is. Ze was zo snel verdwenen.” Ik ontgrendel het scherm weer, want elke mobiel gaat na dertig seconden weer vergrendelen. Ik ga naar zijn Whatsapp en open het gesprek tussen Zayn en Nola en begin te lezen.

Veilig aangekomen!

Ik scroll verder, maar verder niks belangrijks.
,,Is dit alles?!” gefrustreerd druk ik op de 'home' knop.
,,Misschien SMS?” probeert Amber nog.
,,Dat is geen slecht idee.” Zegt Melina. Ik druk op SMS berichten en begin te zoeken. Op een gegeven moment heb ik iets gevonden en laat het ook aan Niall, Amber en Melina zien.

Ik heb geen wifi in het vliegtuig, maar ik zit nu in het vliegtuig richting Leeds.
Heb een goede vlucht! Xx.


,,Wat doet ze nou in Leeds?!” roepen we alle vier tegelijk. Niall weet natuurlijk niet dat haar ouders in Leeds wonen.
,,Misschien is ze naar haar ouders gegaan.”
,,Dat zou ze toch wel zeggen?”
,,We zijn haar beste vriendinnen.” Iedereen is gestrest om Nola's actie. Het is toch ook raar? Melina, Amber en ik zijn haar beste vriendinnen en we weten alles van haar, maar nu laat ze niks meer van zich horen. Misschien hebben we haar anders ingeschat. Oké, stop met zo denken Lindy! Ze heeft vast en goede reden. Op dat moment gaat de deur open en komt Zayn de gang in.
,,Niall, heb jij mijn mobiel gezien? Ik dacht dat hij in mijn jaszak zat.” Ik trek wit weg. Niall grist de mobiel uit mijn handen en stopt het in zijn broekzak.
,,Ik help wel even met zoeken.” Zayn knikt en zoekt verder in de woonkamer. Wij gaan ook weer de woonkamer in en doen net alsof we mee helpen met zoeken. Ik volg Niall naar de bank en zie dat hij net doet alsof hij zoekt, maar hij haalt de mobiel uit zijn broekzak. Hij trekt een kussen omhoog en houdt dan pas de mobiel omhoog, zodat het net lijkt alsof de mobiel onder het kussen lag. ,,Hier ligt hij.” Zayn kijkt met grote ogen naar de mobiel.
,,Hoe komt hij daar?! Hij zat in mijn jaszak, dat weet ik zeker!” Zayn kijkt heel verbaasd van zijn jas naar de mobiel.
,,Beter kijken de volgende keer.” Niall geeft hem een speelse stomp tegen zijn schouder. Daarna volgen we Niall de trap op. Dat was net op tijd!

,,Ik ga naar Leeds.” Roep ik uit, als we in mijn kamer zijn.
,,Denk je dat ik daar nog over na moet denken?” Amber pakt mijn laptop en geeft die aan me. ,,Boeken die kaarten.”
,,Wow, wacht nou even.” Niall pakt mijn handen en kijkt me aan.
,,Wat is er?”
,,Ik wil niet dat je weggaat. Straks moeten we weer op tour en dan heb ik niet eens afscheid van je genomen.”
,,Moet je weer op tour dan?”
,,Nee, nog niet. Maar als ik het wel moet...”
,,Dan ben ik bij je, dan ga ik met je mee.”
,,Ik wil niet dat je weggaat, laat me met je meegaan.” Ik kijk Amber en Melina aan.
,,Vinden jullie het goed als Niall meegaat?”
,,Ik weet niet of het wel een goed idee is.” Zegt Melina.
,,Waarom niet? Ik kan Lindy niet missen.” Begint Niall en een teleurgesteld gevoel vult ook mijn lichaam. Ik hou van hem en waarom wil Melina hem niet mee hebben?
,,Ik bedoel niet Niall, maar wij.”
,,Ik snap je niet.” Amber kijkt Melina verbaasd aan, terwijl ik mijn wachtwoord op mijn laptop intyp.
,,Nou, wie zegt dat Nola ons met open armen ontvangt? Dat ze niet boos word als wij opeens voor haar deur staan? Ze wilt duidelijk wat ruimte en die geven we haar niet als we daar nu heen gaan.”
,,Dat maakt me niks uit, ik ga naar Leeds.” Zeg ik. ,,Nola is mijn beste vriendin en ik kan het niet weer opbrengen om haar lang te moeten missen. De vorige keer was ze ook voor drie maanden verdwenen met alleen berichten van 'het gaat goed'. Dit kan ze ons niet aandoen.”
,,Lindy heeft gelijk.” Zegt Amber. Melina denkt even na.
,,Oké, we gaan naar Leeds.” Ik glimlach naar Niall en geef hem een kus. ,,Maar wel met z'n drieën.” Eindigt Melina dan haar zin. Meteen kijk ik op, maar ik zie dat ik niks meer kan inbrengen.
,,Sorry Niall, ik zal je elke dag appen.” Hij knikt en is duidelijk teleurgesteld. Ik begrijp Melina wel een beetje, want ik denk niet dat Nola het leuk vind als we met z'n allen komen, maar Niall kan ik geen dag missen.
,,Lin, kom je nog? De kaarten komen niet vanzelf en ik wil wel naast mijn beste vriendinnen in het vliegtuig zitten.” Ik knik en loop naar de meiden die achter mijn laptop zitten. In mijn ogen zie ik Niall opstaan en de kamer verlaten. Ik zucht even, het is gewoon jammer. Amber klikt op betalen en we maken het bedrag over. Overmorgen vliegen we om zes uur 's ochtends en dan zijn we om drie uur 's middags in Leeds. We hebben er meteen maar een vakantie aan vast geplakt, overmorgen is het begin van de herfstvakantie, dus kunnen we zes dagen in Leeds blijven. Ik heb er zin in om Nola weer te zien, maar toch heb ik er ook weer geen zin in vanwege Niall. Het is maar een weekje dat ik weg ben, maar ik had hem toch liever mee willen hebben.
,,Lindy, Melina en Amber komen jullie? De jongens willen een spelletje doen.” Louis roept ons vanaf beneden.
,,We komen!” roep ik en sta op. Melina en Amber volgen me mee naar beneden en als ik de woonkamer in stap, sluit ik met een lichte zucht de woonkamer deur weer.





Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 4 feb 2015 - 21:40:
verderrr


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 4 feb 2015 - 21:38:
verderr


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 4 feb 2015 - 16:30:
Goed maken goed maken goed maken snel.
-xoxo


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 feb 2015 - 10:06:
De meiden doen ook echt serieus ALLES om naar Nola te kunnen.
Hopelijk wil Nola ze wel zien...
Snel verder pls!
Xx

Ps. Tyler is zo'n hottie!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 3 feb 2015 - 21:13:
WHY IS EVERBODY SO HOT AND I'M NOT