Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots » 001. Hurt me again [Fifty Shades of Grey 16+]

One Shots

14 feb 2015 - 15:13

621

2

388



001. Hurt me again [Fifty Shades of Grey 16+]

Image and video hosting by TinyPic

Author's note: Please keep in mind dat dit een 16+ One Shot is. Voor mijn gevoel is dit niet té vulgair, maar ik vond het toch vrij moeilijk om te schrijven.
Please enjoy, kiss.


***
Soundtrack:
http://listenonrepeat.com/watch/?v=k_cmfOQuMaw#Boy_Epic_-_50_Shades_(Fifty_Shades_Of_Grey)


De secretaresse van Mr. Grey pakte mijn jas van mij over en begeleidde me naar de twee grote deuren die tegenover ons stonden. Mijn harte bonkte tegen mijn borst en ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat ik hem opnieuw in zijn ogen zou kijken.
'Mrs. Steele,' de secretaresse zocht oogcontact, terwijl ze haar hand op de deurknop legde. 'Mr. Grey kan u nu verwachten...'
Ik slikte.
Ze opende de deuren en voor me stond hij. Met zijn rug naar mij toe en zijn handen rustend op zijn bureau. Mijn adem stokte.
'Chris –'
'Anastasia...' Zijn stem was zoals ik gewend was. Intens. Intimiderend. Maar aan de andere kant rustgevend. Hoe veel hij me ook had gekwetst, had gepijnigd, het voelde bevrijdend om hem te zien. Hij hoorde bij mij...
'Wat doe je hier?' vroeg hij kil, terwijl ik plaats nam in de stoel tegenover zijn bureau. Hoe kon ik hem vertellen dat ik hem miste? Dat het fout was wat ik had gedaan? Dat ik meer naar hem verlangde dan wie dan ook.
'I-ik...' stotterde ik, terwijl ik de juiste woorden probeerde te zoeken.
'Hou op,' spuugde hij. Hij draaide zich om en zette zich af van zijn bureau, waardoor het recht op kwam te staan. Ik besloot om hetzelfde te doen.
Mijn hand wilde zijn wang strelen, maar voor ik hem überhaupt kon aanraken, sloeg hij mijn hand weg. Ik begreep het niet. Waarom mocht ik hem niet aanraken? Waarom mocht hij met mij doen wat hij wilde, maar waarom ik niet? Waarom niet andersom?
'Christian...' mijn stem klonk streng, maar ergens ook geschokt. 'Waarom?'
'Je weet waarom, Ana.'
'Ja, ik weet waarom. Maar eerlijk gezegd? Het maakt me niets meer uit. Ik wil jou. En het maakt me niet uit of je me nu gaat straffen, of niet. Maar ik wil je aanraken... Laat me je aanraken.'
Christian drukte zijn lippen tegen de mijne, beet in mijn onderlip en draaide me om en duwde me naar voren.
'Je weet dat ik je nu moet straffen, Mrs. Steele. Je hebt zojuist de regels overtreden...' fluisterde hij, terwijl hij zichzelf tegen me aan legde.
'Fuck de regels,' gromde ik en Christian trok mijn slipje onder mijn rokje vandaan en sloeg het rokje terug omhoog. Zijn hand raakte mijn billen en een kreun ontsnapte aan mijn lippen.
'Tel met me mee, Anastasia.' En opnieuw sloeg hij mij.
'Eén.' antwoordde ik kreunend. Ik hoorde hoe zijn ademhaling versnelde en tranen sprongen op mijn ogen. Een brandend gevoel maakte me misselijk, maar ik durfde niks meer te zeggen.
'Twee...' kreunde en snikte ik toen hij mij nog een keer sloeg. Hij kreunde.
'Drie!' ik schreeuwde en voelde hoe zijn hand voor de laatste keer mijn bil aanraakte en de tranen stroomde langs mijn wangen.
We kreunden, terwijl hij zich langzaam in mij liet glijden en mijn haar vastgreep. Mijn ademhaling versnelde en voor het eerst voelde ik me bevrijd van al mijn zorgen. De manier waarop Christian mijn haar vasthield zorgde ervoor dat ik alleen maar harder kreunde.
'Was dit wat je wilde?' hijgde hij en ik grinnikte.
'Ja!' schreeuwde ik uit, terwijl hij steeds sneller begon te bewegen. Ik kreunde en hijgde, terwijl Christian me steeds harder en vaker sloeg. Zijn ademhaling begon onregelmatig te worden en voor ik het wist schreeuwden we allebei naar elkaar en sloeg hij zijn armen om mij heen.
De tranen stroomde langs mijn wangen, terwijl hij mijn lichaam naast zich neerlegde, ik mijn ogen sloot en fluisterde: 'Hurt me again...'


Reacties:


Krewella
Krewella zei op 14 feb 2015 - 17:02:
Het is zeker niet vulgair, zeker niet vergeleken met de boeken zelf!
Maar ik hou van 50 Shades en dit is super mooi geschreven, je bent enorm vooruit gegaan op je dialogen<3 Please keep on writing honeypie. xoxo


Hermelien
Hermelien zei op 14 feb 2015 - 15:13:
Dit is volgens mij helemaal niet vulgair honeypopje,
het is juist heel sterk geschreven. Iets wat dit stuk
ook echt nodig had!
Dit bewijst alweer dat je een topschrijfster bent
Well done!
Dikke Kus

xoxo