Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~17~

The pressure of love (AF)

17 feb 2015 - 17:10

1405

7

472



~17~

Image and video hosting by TinyPic

~1 week later~
~Nola~

,,Ik ga jullie missen.” Zeg ik terwijl ik Luke omhels.
,,Wij jou ook. Je kan altijd appen en bellen. En praat met Zayn.” Ik moet lachen. ,,Zorg goed voor mijn zus.” Luke kijkt de meiden aan en ze knikken. De vlucht word omgeroepen en de meiden en ik lopen de gate in. Zal ik Zayn een berichtje sturen dat ik eraan kom? Ik twijfel en stop dan mijn mobiel weer weg. Het word een verrassing.
,,Denk je dat Liam op het vliegveld staat en Niall?”
,,Ze weten toch niet dat we terug komen?”
,,Jawel.”
,,Heb je dat aan ze laten weten?”
,,Niall en ik hadden van te voren afgesproken dat hij me zou komen halen.” Lindy begint te blozen. Zo schattig!
,,Harry ook?” Ik kijk Amber aan. Ze knikt. ,,Prima. Ik hoef alleen Louis niet te zien.” Lindy zucht. ,,Wat?”
,,Dat je nu nog steeds boos bent. Het is een jaar geleden gebeurd.”
,,Ja nou en? Hij had het recht niet om je zo te behandelen! Ik hoef hem nooit meer te zien!”
,,Zijn jullie ook nog steeds zo boos?” Lindy kijkt Melina en Amber aan, maar hun schudden hun hoofden. Natuurlijk ben ik weer de enige die hem nooit meer wil zien. Prima, als zij weer met Louis om willen gaan moeten ze dat lekker doen, maar ze moeten niet verwachten dat ik hetzelfde doe. Ik heb zat vrienden, ik heb Louis niet nodig. We gaan op onze plekken zitten en doen onze riemen alvast om. We hadden geluk dat we met z'n vieren naast elkaar konden zitten. Nou ja, naast elkaar. Amber zit aan de andere kant van het pad, maar wel op de eerste stoel. Nu lijkt het alsof we met z'n vieren naast elkaar zitten en daar gaat het om. Ik wil niet dat Amber en Lindy, of Amber en Melina helemaal ergens anders zitten. Ik kijk uit het raam en denk na. Hoe reageert Zayn als ik weer terug kom? Wat doet Liam als Melina weer thuis komt? En Lucas, wat doet of zegt hij? Niall en Lindy gaan zoenen, net zoals Harry en Amber dat hoeft niemand te raden. Weet je wat? Ik zie het allemaal wel, ik laat me verrassen.
,,Ladies and gentleman, this is you're captain speaking. Please, fasten you're seatbelts. We're ready to take off.” Horen we de piloot omroepen en om ons heen horen we iedereen hun riemen om doen. Het vliegtuig begint te rijden over de baan en niet veel later, stijgt hij op. Nu kan ik niet meer terug. Zayn bereid je maar alvast voor, want ik kom eraan!

~Liam~

,,Jezus Niall, doe niet zo hyper!” roep ik uit. Het komt er botter uit dan ik verwacht had, maar ik ben er niet bij met mijn hoofd. Niall en Harry zijn gewoon te hyper. Amber, Lindy en Nola komen weer terug na een week in Leeds. Maar ook Melina. Ik ben nog steeds boos over het feit dat ze met Lucas gezoend heeft, maar ik hou ook nog steeds van haar. Ik heb alleen maar aan haar gedacht. Zou ze ook aan mij gedacht hebben of alleen maar aan Lucas? Hoe kan ik ooit normaal doen als Melina en Lucas elkaar omhelzen of met elkaar lachen? Dat raakt me allemaal zo erg. Ik haat Lucas om wat hij gedaan heeft en ik weet dat Melina niet begon met zoenen, maar ze zoende wel terug en dat betekend dat ze ergens diep van binnen nog van Lucas houdt. Niet houden van als in een vriend, maar echt houden van. Verliefd houden van.
,,Sorry, ik ben gewoon blij dat mijn lieve schatje weer thuis komt!” roept Niall vanuit de keuken. Waarom moet hij altijd eten?!
,,Het is heel leuk dat jullie zo close zijn en oh zo verliefd, maar dat hoef je er niet bij mij in te wrijven. Ik ben haar kwijt, ja!” Ik plof verslagen op de bank neer.
,,Zo moet je het niet bekijken.” Harry komt naast me zitten. Ja hoor, daar heb je meneer weet het beter. Ik kijk hem aan.
,,Oh nee? Ben ik soms de enige die weet dat Melina met Lucas gezoend heeft?”
,,Nee, dat weet iedereen. Maar waarom schrijf je Melina dan meteen zo af. Jij weet ook dat zij niet degene was die begon met zoenen. Je moet Lucas hebben en niet Melina.”
,,Zij had gewoon nooit terug moeten zoenen en moeten zeggen dat ze mijn vriendin was. Het feit dat ze dat niet gedaan heeft, zegt al genoeg.”
,,Dat is echt onzin.” Nu komen Zayn en Louis er ook bij. Gezellig zeg, een praatgroepje.
,,Oh en jij weet het allemaal zo goed zeker? Hoe lang heb je nou al met Nola? Oh, wacht...je durfde niet eens toe te geven dat je verliefd op haar was.”
,,Nu ga je te ver.” Zegt Louis.
,,Ik ga te ver. Jij hebt echt niet door dat Nola je haat hé, je probeert van alles om weer haar vriend te worden, maar dat gaat nooit werken. Ze wilt je niet meer in haar leven snap dat dan. Je hebt het verpest en ik neem het haar niet kwalijk.”
,,Sorry?!”
,,Wat nou sorry? Jij hebt Lindy gebruikt om Niall jaloers te maken. We zijn een band, we zijn er altijd voor elkaar en het enige wat jij doet is een meisje gebruiken. Oké, misschien was je echt verliefd op Lindy, maar als je ziet dat zij meer geïnteresseerd is in Niall laat je dat toch gewoon? Dan ga je haar niet gebruiken en al helemaal niet dwingen!”
,,Liam, alsjeblieft hou het gezellig.” Niall komt er nu ook bij. Ik rol met mijn ogen en loop richting de deur, die net open gedaan word door Lucas.
,,Goedemorgen.” Zegt hij en kijkt me met een grijns aan.
,,Niks goedemorgen! Jij moet al helemaal niet met me praten!” Zeg ik boos en geef hem hard een duw, waardoor hij met zijn rug hard tegen de muur aankomt in de hal. Dat voelde goed zeg en de gedachten dat hij pijn heeft maakt het nog leuker. Ik ga met twee treden tegelijk de trap op. Ik ga de logeerkamer in en gooi hard de deur dicht.

~Lucas~

Ik zit in de woonkamer en word aangekeken door Zayn, Louis, Niall en Harry. Waarom kijken ze mij allemaal zo aan? Ik ben er toch alleen maar voor Melina. Oké, ik hou van haar en zij van mij. Dat Liam dat niet kan hebben, is niet mijn probleem. We hebben voor twee jaar wat gehad en mijn gevoelens zijn niet weg. Ik dacht dat ik meer gevoelens had voor iemand anders, maar dat bleek dus achteraf niet zo te zijn. Ik wil Melina terug en ik ben al aardig op weg. Als Melina niks met me wilde, ging ze niet zo mee elke keer als we zoende of elkaar strelen. Natuurlijk wilde ik meer toen ze bij me was, maar ik wacht totdat zij er klaar voor is. Ze zei dat ze het nog niet wilde, dus dan betekend dat ze het wel wilt, maar later. Hopelijk is ze er snel, want ik kan niet wachten om haar weer te zien. Weet je wat? Ik ga gewoon naar het vliegveld toe en wacht haar daar op. Ik denk niet dat Liam daar gaat staan. Ik sta op en loop de gang op. Daar pak ik mijn jas en wil net de deur uitlopen als ik een kuch hoor. Ik draai me om.
,,Waar ga jij heen?” Niall kijkt me wat streng aan.
,,Naar het vliegveld. Melina en de meiden komen aan weet je nog?”
,,Dan ga ik met je mee. En Harry ook.”
,,Waarom?”
,,Uhm, dat hebben we afgesproken met Lindy en Amber. Je kunt ons niet hier houden, want wij willen ze ook opwachten.”
,,Gaan jullie allemaal mee?”
,,Nee, ik denk dat Liam hier blijft en Zayn ook.”
,,Louis gaat wel mee?”
,,Ik denk het wel, hoezo?”
,,Nou, ik denk niet dat Nola op hem zit te wachten of dat ze hem met open armen zal ontvangen.”
,,Dat zien we dan wel.” Louis komt nu ook de gang op samen met Harry. Ik knik. Ik ben allang blij dat Liam niet mee gaat, nu kan ik Melina lekker omhelzen, zonder dat ik meteen een slag voor mijn hoofd krijg. Niall, Louis en Harry trekken hun jassen ook aan en met z'n allen lopen we naar de auto. We stappen in en rijden weg. Ik kan niet wachten om haar weer te zien, ik heb haar zo gemist!


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 19 feb 2015 - 1:07:
Liam is niet zo badass als hij lijkt. Stiekem is hij gwn een cupcake!
Lucas shut up! Meliam 4-ever =)
Zo grappig die reacties hieronder. Mijn naam die overal 10x voorbij komt of zo *lacht*
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 17 feb 2015 - 23:24:
Zayn en Liam get goddamnit in that car!! Right now! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 feb 2015 - 22:22:
verderrrrrrrrrrrrrrrrr


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 17 feb 2015 - 21:45:
Liam moet Lucas flinke meppen verkopen anders doe ik het. Team Meliam!
-xoxo


5sosxx
5sosxx zei op 17 feb 2015 - 21:24:
verderrrrrr