Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~18~

The pressure of love (AF)

19 feb 2015 - 16:19

1541

8

458



~18~

Image and video hosting by TinyPic

~Melina~

Gelukkig, het landingsgestel gaat uit en dat betekend dat we gaan landen en dat we weer in New York zijn. Ik kan niet wachten om Liam weer te zien. Zal hij me aan het opwachten zijn? Lindy zit naast me de hele tijd zenuwachtig heen en weer te bewegen en ook Amber is zenuwachtig. Even moet ik lachen. Ze zijn zo zenuwachtig, terwijl ze al verkering hebben met Niall en Harry. Ik zou juist de enige moeten zijn die zenuwachtig is. Nou ja, Nola ook wel een beetje aangezien ze moet praten met Zayn. Zou Lucas wel op het vliegveld op me staan te wachten?
,,We zijn geland.” Zegt Nola en maakt haar riem los. Ik glimlach even naar haar en maak mijn riem ook los. ,,Gaat het wel?” Nola kijkt me aan en komt even naast me zitten. Lindy en Amber staan een beetje op een neer te springen in het pad.
,,Ik vraag me af of Liam op het vliegveld staat.”
,,Dat zou ik niet weten. Lucas zal er vast en zeker wel staan.”
,,Ja, dat denk ik ook. Maar ik wil Liam zien.”
,,Wacht, ben je er nu echt uit? Wil je Liam?” Lindy kijkt me nu aan. Soms hoort ze alleen de dingen die ze wilt horen.
,,Ja, ik hou echt heel veel van hem. Lucas is ook heel lief, maar mijn gevoelens voor Liam zijn veel sterker. Ik zou niet weten wat ik moet doen om het vertrouwen van Liam weer te winnen, maar ik wil alles proberen. Ik wil hem niet kwijt.”
,,Je raakt hem ook niet kwijt.” Nola slaat haar arm om me heen. ,,Liam houdt van je Mel, hij laat je echt niet zomaar gaan.”
,,Maar wat nou als Lucas me straks zoent en ik weer terug zoen? Dan hebben jullie het allemaal gezien en dat gaat natuurlijk met een lopend vuurtje naar Liam.”
,,Dan moet je zorgen dat hij je niet zoent. Het klinkt misschien heel simpel, maar soms is het simpel. Als je Liam echt wilt, moet je voor hem gaan en niet bemoeien met Lucas. Ga op vakantie met Liam of zo, alleen jullie twee. Niemand die jullie stoort.” Lindy schiet in de lach en ik weet wat ze bedoelen. Natuurlijk wil ik dat, maar niet meteen. Ik moet eerst écht met Liam gaan praten. Het uitpraten en dan kan ik verder kijken, tenminste als Liam me nog wilt. Ik pak ook mijn spullen en volg de meiden daarna mee door de lange gang naar de band waar onze koffers uit komen.

~Nola~

Meteen als we geland zijn, ontgrendel ik mijn telefoon. Eens kijken of ik nog Whatsapp berichten heb. Ja, één van Luke. Ik open hem.

Luke: Hi Nola, ik had je het moeten vertellen maar jij was belangrijker. De volgende keer als jij er weer bent, komt Lisa ook mee. Hier een foto van ons; Dit was afgelopen zomer. Lisa en ik hebben al drie maanden wat. Ik weet zeker dat jij haar leuk gaat vinden, als je haar ziet. Xx gisteren om 20:00

Ik bekijk de foto. Echt een hele leuke foto en die Lisa ziet er echt leuk uit. Ik ben best benieuwd naar haar. Ik laat de meiden de foto zien.
,,Leuke meid.” Zegt Lindy en kijkt dan door het grote raam. Ze kijkt natuurlijk of Niall er al is. Die gaat straks heel hard rennen en Niall omhelzen. Mijn gedachten gaan naar Zayn. Ik weet dat ik met hem moet praten en dat het goed moet komen en dat wil ik ook echt wel, maar hoe moet het? Ik kan mijn hart niet helen. Iedereen verwacht van mij dat ik maar met Zayn neem, maar ik weet niet of ik dat kan. Toen ik wegging, had hij me gezoend en ik moet toegeven dat ik aan niks anders meer gedacht heb. Nou ja, ook aan Jayden en zijn 'ongeluk'. Ik vind het echt lief dat de meiden er zijn. Ze zijn er echt altijd voor me en dat vind ik zo fijn. Oh, ja ik moet als ik thuis kom even mijn mail checken. Mike heeft iets geregeld en dat naar mijn mail gestuurd. Ah, daar is mijn koffer. Mijn koffer moet natuurlijk weer als laatste zijn! We lopen door de hal heen en langzaam zien we allemaal mensen. Meteen gooit Lindy haar koffer op de grond en rent naar Niall, waarna ze in zijn armen springt en haar benen om zijn middel slaat. Haar lippen gaan meteen op de zijne en een lange liefdevolle kus vervolgt. Amber doet het rustiger, maar zoent nu ook met Harry. Even voel ik een teleurstelling komen. Zayn is er niet. Ik negeer Louis die Melina nu omhelst.
,,Niall, wil je een foto van ons maken?” Dat Louis dat nog durft te vragen, maar ja Melina gaat met iedereen op de foto, dus ze zal vast en zeker ja zeggen.
,,Natuurlijk.” Niall pakt zijn mobiel en Melina en Louis gaan klaar staan. Niall tikt met zijn vinger op het scherm van de mobiel en ik hoor hem afgaan.
,,Laat eens zien!” roept Lindy en pakt de mobiel af.
,,Hé!” roept Louis en zet een stap naar voren. Meteen loop ik naar Lindy toe, waarna ik haar een stukje weg trek, weg van Louis. Ik vertrouw hem voor geen cent. Lindy laat me de foto zien en daarna moet Niall ook een foto van haar en Louis maken. Ik rol met mijn ogen. Met hem hoef ik echt niet op de foto, nee dat zou de foto verpesten. Amber wilt eigenlijk ook nog even op de foto met Louis, maar ik wil gewoon naar huis. Ik ben moe en ik wil zo snel mogelijk bij Louis vandaan. Één voor één krijg ik de foto's te zien. Melina en Lindy staan er heel leuk op, alleen is het een beetje jammer dat ze met Louis op de foto staan.

~Melina~

Ik ben zo teleurgesteld. Liam is niet gekomen. Zou ik het dan echt helemaal verpest hebben? Lucas kijkt verliefd naar me, dat zie ik heus wel en ik moet eerlijk toegeven dat ik hem sexy vind, maar Liam spookt door mijn hoofd. Het is voor nu even beter als ik een tijdje uit de buurt van Lucas en van Liam blijf. Zal ik Liam bellen en hem vertellen dat ik graag had gewild dat hij hier nu was? Zal hij dan niet boos worden of tegen me gaan schreeuwen? Ik wil hem niet kwijt. Ik twijfel als ik mijn mobiel tevoorschijn haal, iets te lang want ik voel twee armen om mijn middel komen. Ik draai mijn gezicht om en zie Lucas.
,,Heb je het een beetje naar je zin gehad in Leeds?” Ik knik en ga uit zijn armen.
,,Sorry Luc, maar ik neem even wat afstand van je.”
,,Waarom? We hebben het toch alleen maar gezellig?”
,,Ja, maar jij bent verliefd op mij en ik weet niet wat mijn gevoelens doen. Ik hou echt heel veel van Liam, maar ik moet eerst uitzoeken wat ik voor jou voel.”
,,Je voelt genoeg voor me, anders zou je me toch niet terug zoenen?”
,,Dat klopt en daarom denk ik dat het verstandiger is om even afstand van je te nemen. Gewoon totdat ik weet wat ik wil.”
,,Oké, dat respecteer ik. Beloof je dan wel dat als je het weet, met me komt praten?”
,,Natuurlijk. Mijn keus heeft toch ook met jou te maken.” Ik omhels hem even en dan loopt hij naar Nola en omhelst haar ook. Ik pak opnieuw mijn mobiel en ontgrendel hem. Ik zoek Liam op en klik hem aan. Even haal ik diep adem en dan druk ik op het groene telefoontje. Hij gaat over en over. Zal hij wel opnemen? Net als ik het op wil geven en op wil hangen, word er opgenomen.

Melina... Even slik ik. De manier hoe hij me naam zegt is niet liefdevol.
Hi Liam. Ik ben nu op het vliegveld en ik vind het jammer dat jij hier niet bent.
Waarom vind je dat jammer? Lucas is toch bij je?
Ja, die is bij me.
Nou, dan weet ik niet wat je probleem is en waarom ik moet komen...
Liam, ik mis je. Daarom had ik gehoopt dat je kwam.
Ik weet niet wat je verwacht van mij, maar je bent meer met Lucas bezig dan met mij. Dus ik geloof niet dat je het niet leuk vind dat hij er nu is.
Ik hou meer van jou, maar ik begrijp dat je boos bent.


Zeg ik nog en dan hang ik op, voordat ik in tranen uitbarst. Ik stop mijn mobiel weg en draai me weer om. Nola kijkt me glimlachend aan, maar ik kan geen glimlach op mijn gezicht toveren. Nola komt naar me toe.
,,Gaat het wel?” Ik schudt mijn hoofd. ,,Was dat Liam aan de telefoon?” Nu hou ik het niet meer en barst in tranen uit. Nola schrikt even, maar al snel heeft ze me in een knuffel getrokken en troost ze me. Ook Lindy en Amber komen naar me toe gerend en zorgen ervoor dat het een groepsknuffel word. Ik mag met geluk spreken dat ze mijn beste vriendinnen zijn, zonder hun zou ik het niet uithouden.





Melina en Louis
Lindy en Louis
Amber en Niall
Lindy en Niall
Melina en Niall
Melina en Harry
Nola en Harry
Amber en Harry
Lindy en Harry
Nola en Lucas
Lindy en Lucas
Melina en Lucas


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 20 feb 2015 - 13:00:
verder


5sosxx
5sosxx zei op 20 feb 2015 - 12:59:
verderrrr


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 20 feb 2015 - 12:58:
verderrrrrrrrrrr


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 20 feb 2015 - 0:21:
Ik moest bijna huilen op het einde. Ik heb medijden met Melina (okii dit klonk heel raar in mijn hoofd)
Alvast gefeliciteerd!!!
Binnenkort zie ik je weer *doet blij*
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 feb 2015 - 21:42:
LIAM MAAK HET GVD EENS HEEL SNEL GOED MET MELINA EN LAAT HAAR ZIEN DAT JE NOG VAN DER HOUDT EN LAAT HAAR JOU OOK ZIEN DAT ZE VAN JOU HOUDT! NU! x