Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~21~

The pressure of love (AF)

24 feb 2015 - 19:35

2310

6

461



~21~

Image and video hosting by TinyPic

,,Dank je wel dat je belde Mike.” Zeg ik meteen als ik de studio inkom. ,,Ik moest echt even weg uit mijn huis.” Ik leg mijn tas op de tafel.
,,Hier krijg je wel afleiding van.” Mike geeft me een blad met tekst erop.
,,Crazy?”
,,Ja, ik weet niet of je het iets vind. Lees het anders maar even door. Will.i.am heeft dit geschreven en hij zei dat hij het een goed nummer voor jou vond.”
,,Will.i.am heeft dit geschreven speciaal voor mij?” Mike knikt. Wauw, dat had ik dus nooit verwacht. En ik weet ook niet of ik het wel moet doen. Ik bedoel, ik schrijf altijd mijn eigen nummers en zelfs voor anderen. Kijk maar in mijn schrift, daar staan allemaal nummers in voor Lindy, Melina of Amber. Lindy en Melina gaan het sowieso nog wel maken, dus dan heb ik alvast een paar nummers voor ze geschreven.
,,Je hoeft het niet te doen, maar probeer het nummer eerst eens uit. Misschien bevalt het nummer je wel.” Ik knik en ga naar de microfoons. Ik zet een koptelefoon op en Mike zet de muziek aan. Het klinkt erg goed en als Mike een seintje geef, zing ik de tekst die ik vast heb. Het klinkt niet verkeerd, maar ik denk dat ik het wel een paar keer moet oefenen, want het is meer rappen dan zingen. Na een uur heb ik het hele lied geoefend en kijk Mike aan. ,,En?”
,,Het klinkt goed, maar ik moet nog meer oefenen. Het is nog lang niet perfect.”
,,Zing anders een ander nummer, die je heel leuk vind. Dan kan je stem warm worden.”
,,Oh, dan weet ik wel een nummer. Kan je 'Frozen' van Madonna opzetten?” Mike knikt en zodra ik de muziek hoor, zing ik mee. Ja, hier word mijn stem wel warm van en automatisch denk ik aan Zayn.

You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be
Your frozen, when your heart's not open

Your so consumed with how much you get
You waste your time with hate and regret
You're broken, when your heart's not open

Mmmmmmmm...
If I could melt your heart
Mmmmmmmm...
We'd never be appart
Mmmmmmmm...
Give yourself to me
Mmmmmmmmm...
You hold the key

Now there's no point in placing the blame
And you should know I suffer the same
If I lose you, my heart will be broken

Love is a bird, she needs to fly
Let all the hurt inside of you die
You're frozen, when your heart's not open

Mmmmmmmm...
If I could melt your heart
Mmmmmmmm...
We'd never be appart
Mmmmmmmm...
Give yourself to me
Mmmmmmmm...
You hold the key

You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be
You're frozen, when your heart's not open

Mmmmmmmm...
If I could melt your heart
Mmmmmmmm...
We'd never be appart
Mmmmmmmm...
Give yourself to me
Mmmmmmmm...
You hold the key
Mmmmmmmm...
If I could melt your heart
Mmmmmmmm...
We'd never be appart
Mmmmmmmm...
Give yourself to me
Mmmmmmmm...
You hold the key

If I cold melt your heart


Mike begint te klappen als ik klaar ben. Ik hou van dit nummer en van Madonna. Ze is niet voor niks de 'Queen of Pop'. Ik zou er alles voor over hebben om haar te ontmoeten. Nu ben ik er klaar voor, om mijn eigen nummer op te nemen. Mijn stem is warm en ik steek mijn duim omhoog naar Mike. Hij knikt en ik hoor de eerste noten van mijn nieuwste nummer; 'Crazy'.

~Lucas~

Ik zit op 'mijn kamer'. Louis zit aan de andere kant van de kamer. Het is een logeerkamer, maar ik voel me hier echt thuis. Deze kamer is vlakbij de slaapkamer van Melina. Ik zal niet ontkennen dat ik niet meer verliefd op haar ben en ik weet dat ik beloofd heb om uit haar buurt te blijven, maar dat kan ik niet. Ik hou van haar en dat zal ze weten ook. Liam moet gewoon accepteren dat Melina ook nog verliefd op mij is, ook al kiest ze misschien voor hem. Ik was bijna bij het moment dat ik haar had, bijna. Ik baal echt stevig, want als Nola zich er niet mee bemoeide had ik Melina nu als vriendin. Louis zit alleen maar op zijn mobiel, geen idee waarmee hij bezig is en dat boeit me ook niet. Het liefst zou ik nu naar Melina gaan en haar volop haar mond pakken, maar dan ben ik dood. Liam neemt me dat nooit in dank af. Gisteren was echt zo raar. Amber en Harry hebben het gedaan dat weet ik zeker, want anders ben je niet drie uur samen. Ze moeten het zelf weten hoor, want ik wil hetzelfde doen met Melina. Of Lindy en Niall het gedaan hebben, weet ik niet. Waarom ben ik daar mee bezig? Wat Lindy of Amber doen moeten ze zelf weten. Het enige wat ik wil, of eigen wie ik wil is Melina. Ze had beloofd om met me te komen praten als ze eruit was, wie ze het leukste vond en aangezien ze voor Liam gekozen heeft zou ze toch wel met me komen praten? Als ze haar belofte na wilt komen, moet ze dat doen. Beloofd is beloofd toch? Of durft ze niet naar me toe als Liam bij haar is? Ik val zuchtend op het bed en pak mijn telefoon. Ik ga hetzelfde doen als Louis, maar ja wat moet ik anders doen? Ik heb geen vriendin waarmee ik iets kan doen. Louis staat op en loopt de kamer uit. Lekker dan, ben ik helemaal alleen!

~Lindy~

Ik zit op Niall's schoot. Samen met Liam en Melina kijken we een film, maar Melina is er niet bij met haar hoofd. Waar denkt ze aan? Ik voel de lippen van Niall in mijn nek komen en ik grinnik even. Hij weet de plekjes altijd goed te vinden.
,,Maak jij je zorgen om Nola?” vragend kijkt hij me aan als ik even zucht.
,,Nee, om Mel.” Melina kijkt me aan.
,,Waarom maak jij je zorgen om mij?”
,,Je volgt de film helemaal niet.”
,,Jawel hoor.”
,,Oh ja, waar gaat het dan over?”
,,Oké, je hebt me. Ik ben er niet bij, ik dacht aan iets.”
,,Aan wie?”
,,Lucas. Sorry Liam, ik weet dat je het niet wilt horen. Maar ik moet eerlijk tegen hem zijn en hem vertellen dat ik voor jou gekozen heb.” Melina kijkt Liam aan.
,,Dat is wel eerlijk.” Zegt Niall en kijkt Liam ook aan. ,,Ik zou het ook willen weten als Lindy zou twijfelen tussen mij en iemand anders.”
,,Dat deed ze ook vorig jaar.”
,,Ja, dat weet ik en gelukkig deed ze er alles aan om me te krijgen. Ik kan niet meer zonder haar.” Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht als Niall dat zegt. Hij kijkt me verliefd aan en legt zijn lippen op die van mij.
,,Na de film ga ik naar mijn kamer en dan kan jij met Lucas praten.” Liam kijkt Melina aan en ik kijk ze allebei aan. Melina knikt en omhelst Liam.
,,Dank je wel, ik beloof dat ik het hem alleen even vertel en dan kom ik weer terug.”
,,Schat, neem alle tijd die je nodig hebt, ik zie je vanzelf in je kamer. Ik luister toch altijd nog even muziek.” Melina knikt. Ik ben blij dat Liam nu weer redelijk doet en ik weet dat Nola daarvoor gezorgd heeft. Ik snap alleen niet waar ze nu is. Het is al zeven uur 's avonds en ze is al weg sinds vanmorgen. Niall start de film weer en we kijken verder. Nola zal wel weer een keer thuis komen, toch?

~Melina~

De film is afgelopen en het is nu half elf 's avonds. We hebben drie films achter elkaar gekeken. Na de eerste film kwamen Zayn, Harry, Amber en Louis er ook bij zitten. Toch maken we ons zorgen om Nola. Ze is nog steeds niet thuis gekomen van de studio. Moeten we Mike niet bellen? Die weet misschien waar ze is. Nee, ik moet eerst met Lucas gaan praten. Samen met Liam loop ik naar boven en gaan mijn slaapkamer in. Liam doet de gordijnen dicht en maakt het gezellig.
,,Voor als je terug komt. Dan is het tenminste gezellig hier.” Zegt hij en legt zijn lippen liefdevol op de mijne. Zijn tong vraagt al snel om toestemming die ik geef. Ik ben zo blij dat het goed zit tussen ons. Nu nog het moeilijkste gedeelte, Lucas de waarheid vertellen. Ik wil geen ruzie met hem of hem kwijt raken. Lucas is en blijft mijn beste vriend wat er ook gebeurd. Ik trek me terug van de zoen en kijk Liam aan.
,,Ik zou graag doorgaan, maar ik moet echt met Lucas gaan praten. Je ziet me straks weer terug.” Liam knikt en laat me los. Ik loop mijn slaapkamer uit en loop naar de logeerkamer waar Lucas hopelijk alleen is. Ik heb geen zin in Louis, ik moet met Lucas praten alleen. Ik klop op de deur en niet veel later word hij open gedaan.
,,Hé, Mel.” Lucas omhelst me en laat me binnen. Ik kijk eerst om me heen om te kijken of Louis er is. Gelukkig niet. Lucas stopt en pakt mijn handen. ,,Ik ben blij dat je toch bent gekomen om met me te praten.” Zegt hij waarbij hij me diep in mijn ogen kijkt.
,,Dat had ik toch beloofd. Als ik iets beloof, doe ik het.”
,,Dat weet ik. Maar vertel.”
,,Nou, ik vind je erg leuk en ik was super gelukkig met je. Toen wij iets hadden was het perfect, we hadden geen geheimen voor elkaar en we waren echt verliefd.”
,,Ik ben nog steeds verliefd. Ik heb zo'n spijt dat ik je heb laten gaan en het liefst zou ik voor je vechten, maar ik weet dat ik te laat ben.”
,,Ja, sorry Luc, maar ik hou gewoon teveel van Liam.”
,,Ik snap het.” Ik slik. Hij kijkt zo verdrietig en ik kan daar niet tegen. Hij is mijn beste vriend en mijn ex. Ik kan hem niet verdrietig zijn.
,,Lucas alsjeblieft. Ik weet dat je verdrietig bent, maar ik kan mijn gevoelens voor Liam niet uitzetten. Jij hebt een heel jaar niks van je laten horen en dan kom je opeens naar me toe.”
,,Deed het je dan helemaal niks? Voel je dan helemaal niks meer voor me?” Lucas komt nu heel dichtbij me staan en raakt me op de plekken waar hij me altijd aanraakte. De rillingen gaan even over mijn lichaam. Natuurlijk deed het me wat, maar ik moet voor Liam gaan. Ik hou meer van hem. Ik slik, natuurlijk deed het me wat. Ik stap achteruit, maar ik kan niet verder omdat ik de muur voel. Lucas kijkt me ondeugend aan en eigenlijk moet ik nu terug naar Liam gaan, maar ik kan me niet meer bewegen. Lucas pakt me bij me heupen. Hij trekt me naar zich toe en kust me in mijn nek. Dit voelt best fijn en ik kan mezelf niet bedwingen om te glimlachen. Hij draait me om en kust me op mijn mond. Zijn tong vraagt toestemming, die ik toelaat. Hij loopt samen met mijn naar de deur en doet die op slot, zonder mijn lippen los te laten. Shit! Ik kan dus niet weg. Is dit wel zo'n goed idee? Is het verkeerd dat ik weer twijfel? Is dit niet heel oneerlijk tegen over Liam? Hij vertrouwt me en laat me praten met Lucas, maar kwets ik hem niet weer op deze manier? Wow, wat een vragen en ik kan er eigenlijk niet lang over nadenken want Lucas duwt me op het bed. Bijna gelijk springt hij op me en begint me hevig te kussen. Mijn haar ligt gespreid op het kussen en Lucas wrijft erdoor. Zijn handen beginnen mijn lichaam te verkennen. Hij gaat met zijn handen onder mijn shirt en voelt aan mijn borsten. Dit is heel fijn en ik merk dat ik best opgewonden raak. Langzaam gaan zijn handen weg onder mijn shirt. Lucas klimt weer verder op me en zoent me nog heftiger dan net. Dan gaat zijn mond naar beneden en zoent hij me eerst in mijn nek, dan op mijn borsten en hier begint hij ook aan te sabbelen. Ik geniet ervan en ik ga helemaal in op mijn gevoelens. Lucas trekt al mijn kleren uit en nu lig ik alleen nog in mijn bh en slipje. Lucas trekt nu ook zijn kleren uit en ligt op me in zijn boxer. Ik kan niet ontkennen dat ik opgewonden ben, want dat ben ik echt wel. Lucas was mijn vriendje en ik geef om hem. Nu voel ik zijn handen op mijn slipje en schrik op. Wat doe ik?! Ik ga Liam bedriegen met Lucas en nu niet alleen met een zoen, maar nu ook met seks? Dat kan ik hem toch niet aandoen. Lucas probeert me nogmaals zo te laten liggen, maar ik weiger.
,,Wat is er nou? Net vond je het nog hartstikke leuk en nu trek je terug?” Ik weet niks uit te brengen en sta snel op. De tranen gaan over mijn wangen. Wat heb ik gedaan?! Ik heb Liam bijna bedrogen en ik vond het nog leuk ook! Ik maak de deur open en ren naar mijn slaapkamer. Ik gooi de deur open en een verbaasde blik van Liam kijkt me aan. Hij staat meteen bij me en trekt me tegen zich aan.
,,Mel, wat is er gebeurd?” vraagt hij.
,,Lucas, hij...” Liam troost me even en laat me dan los.
,,Wacht hier.” Zegt hij best wel kil. Hij is boos op me, hij is gewoon hartstikke boos op me. Ik ga op mijn bed zitten en kijk voor me uit.
,,Ik ben thuis!” hoor ik Nola van beneden roepen. Eindelijk is ze thuis! Maar ik kan het nu niet om naar haar toe te rennen. Ik kan me niet bewegen. Liam loopt mijn slaapkamer uit en ik blijf op het bed zitten. Hopelijk heb ik het niet weer verpest bij Liam en komt alles nog goed.


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 25 feb 2015 - 19:42:
Lucas, you fucking wimp.


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 25 feb 2015 - 19:31:
verder


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 25 feb 2015 - 12:38:
Lucas that lil’ bitch. BITCH, JA!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 25 feb 2015 - 9:56:
Mag ik Lucas vermoorden!!?!!?!!!!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 24 feb 2015 - 23:48:
Ik had echt te erge Meliam feelings en komt Lucas even aanlopen en verpest het weer. That was not supposed to happen!!!!!!
Lucas, go to hell!
*scheld nog even door*
Xx