Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The pressure of love (AF) » ~22~

The pressure of love (AF)

26 feb 2015 - 18:59

1945

7

434



~22~

Image and video hosting by TinyPic

~Nola~

Toen ik naar boven riep dat ik weer thuis was, kwam Lindy meteen naar me toe gerend. Nu zitten we op de bank samen met Niall, die Lindy niet uit het oog verliest, Amber en natuurlijk Harry, die ook niet weg te slaan is bij Amber, op de bank te luisteren naar mijn nieuwe nummer; Crazy.
,,Doe je goed Nola.” Zegt Lindy.
,,Dankjewel.”
,,Waar was je de hele tijd?”
,,Ik weet het. Ik had het nummer moeten appen of iets moeten laten weten, maar onderweg naar huis kwam ik Levi tegen en hij nodigde me uit om samen wat te gaan eten. Hij betaalde, nou dat sla ik niet af natuurlijk.” Ik glimlach even.
,,Je had een berichtje moeten sturen, we werden gek van ongerustheid.” Ik kijk Lindy aan.
,,Sorry schat, ik was het helemaal vergeten.”
,,Het is al goed, ik kan niet lang boos op je blijven.” Zegt ze en omhelst me.
,,Waar is Mel?”
,,Boven aan het praten met Lucas.”
,,Die zullen nu toch wel klaar zijn met praten? Ze zijn al uren in gesprek.” Amber klinkt heel verbaasd.
,,Ik ga sowieso even gedag zeggen boven, ik kijk wel even of ze al klaar zijn.” Ik sta op en loop de gang op. Ik ben best wel nieuwsgierig. Waarom zijn Mel en Luc zo lang in gesprek? Ik kan niet geloven dat Lucas vrede heeft met Liam en Mel, maar hij moet wel. Liam en Melina horen bij elkaar. Zal ik naar de slaapkamer van Mel of naar de logeerkamer? Het punt van de logeerkamer is dat Louis daar nu ook is. Ja, of niet. Als Mel en Luc gingen praten, is dat privé. Ik denk dat Louis ergens anders is. Ik loop naar de logeerkamer en klop op de deur.
,,Luc, ik kom naar binnen. Are you decent?” vraag ik en even grinnik ik. Ik heb Lucas wel vaker in zijn ondergoed gezien. ,,Luc?” Ik krijg geen gehoor. Zelfs Melina hoor ik niet, klopt dat wel? Amber zei toch dat ze aan het praten waren? Ik twijfel niet en open de deur. Dat had ik niet later moeten doen, want wat ik zie vind ik heel erg. ,,Luc!” roep ik uit en ren naar hem toe. Ik haal Liam van hem af. Ik hoor meteen voetstappen op de gang komen en niet veel later staan Lindy, Niall, Amber, Harry en Zayn in de kamer. Ik kijk Liam boos aan. ,,Wat bezielt je?!” roep ik boos. Liam reageert niet en wilt opnieuw uithalen naar Lucas, maar Zayn houdt hem tegen. Dit is echt niet normaal. ,,Ben je helemaal gek geworden?!” roep ik nog bozer naar Liam. Weer reageert hij niet. Nu word hij helemaal mooi zeg! Hij slaat Lucas in elkaar, maar heeft geen reden. Waarom is hij zo boos? Ik help Lucas op staan samen met Lindy en bekijk hem. Hij ziet er echt slecht uit, blauw oog, bloedneus en een bloedlip. Liam is echt hard bezig geweest. Ik voel de woede opkomen. Waarom heeft Liam dit in godsnaam gedaan?! Dit is echt niet normaal! Lindy laat Lucas op het bed zitten en ik stap op Liam af. ,,Liam, oprotten! Ga ergens anders lopen slaan! Wegwezen!” ik duw hem de logeerkamer uit, heel hard tegen Louis aan. Louis kijkt verbaasd en ik negeer Louis. Ik sluit de deur met een harde knal. Liam kan me niet bozer maken. Zomaar erop los slaan, hij is echt gestoord! ,,Luc, wat is er gebeurd? Waarom slaat Liam je helemaal in mekaar?” vraag ik en kijk hem aan.
,,Mel kwam met me praten en toen hebben we het bijna gedaan. Ik zoende eerst, maar Mel vond het net zo leuk als ik.”
,,Jullie hebben wat?” Nu snap ik waarom Liam boos was, maar slaan helpt niks.
,,Ik kon er niks aan doen. Ik hou enorm veel van haar en het feit dat ze terug zoende en ook verder wilde, zegt toch genoeg.”
,,Wilde ze wel verder of heb je haar min of meer gedwongen?” ik kijk hem streng aan. Ondertussen heeft Lucas van Lindy een natte doek gekregen en houdt die tegen zijn hoofd.
,,Natuurlijk wilde ze net zo ver gaan als ik.”
,,Vertel eens wat er gebeurd is, vanaf het begin.” Lucas zucht even. ,,Ja, ik kan niet boos zijn op Liam. Hij is boos omdat je het bijna gedaan had met zijn vriendin, logisch dat hij boos word.”
,,Maar dan hoeft hij nog niet te gaan slaan.” Zegt Amber die het met mijn uitbarsting eens is. Ik knik. Het is toch zo. Als je iemand in mekaar slaat, toon je juist je zwakte.
,,Nee, dat moet hij ook niet doen. Maar vertel.” Ik kijk Lucas aan en hij merkt dat hij er niet onderuit komt.
,,Mel kwam naar me toe om te vertellen dat ze voor Liam gekozen had. Ik vond het niet leuk en zei met een lichte teleurstelling dat ik het snapte. Blijkbaar vond ze het zielig want meteen zei ze sorry. Ik vroeg dus aan haar of het haar helemaal niks deed, onze zoen en de spanning tussen ons. Ze slikte en stapte achteruit, ze had ook weg kunnen gaan, maar dat deed ze niet. Tja en toen kon ik mijn gevoelens niet meer negeren en zoende haar. Ik deed de deur op slot en toen gingen we steeds verder totdat we allebei alleen nog in ondergoed waren. Mel schrok en ging weg zonder iets te zeggen. Niet lang daarna hoorde ik jou eerst van beneden roepen en daarna kwam Liam.”
,,Je deed de deur op slot?!” Ja, sorry maar dat is toch niet meer vrijwillig. Als Mel weg wilde, kon ze dat niet eens.
,,Ja, ik dacht dat zij ook verder wilde.”
,,Luc, je hebt wel wat problemen op je afgeroepen. Waar is Mel nu?”
,,Ik denk in haar slaapkamer.”
,,Met Liam?”
,,Ja, dat denk ik wel.”
,,Heel goed. Liam en Mel moeten nu al helemaal gaan praten en Mel moet een keer echt eerlijk zijn. Want ik weet niet meer wie ze nu echt wilt. Liam of toch jou.”
,,Dus jij zegt dat Mel nog van me houdt.”
,,Ho stop! Dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat ík niet meer weet wie ze nu wilt. Ik heb geholpen om haar bij Liam te brengen, maar dezelfde avond verpest ze haar kansen weer.” Ik haal mijn schouders op. Ik snap er echt niks meer van. Ik dacht dat Melina nu echt voor Liam ging, maar ze twijfelt dus nog steeds. Misschien moet ik snel zijn met dat appartement voor Louis en Lucas, want Liam is ten einde raad en ik wil niet dat hij Lucas nog meer toetakelt. Ik loop de logeerkamer uit en loop naar Melina's kamer. Ik klop op de deur. Het blijft stil aan de andere kant. ,,Mel? Ik ben het Nola. Mag ik binnen komen?” Ik hoor voetstappen en even later gaat de deur open en vliegt Melina me huilend om de hals. Ik troost haar en stap haar kamer in, waarna ik de deur dicht doe. Niet iedereen hoeft het te horen natuurlijk. ,,Ik weet wat er gebeurd is. En Liam, ik snap dat je boos bent, maar slaan helpt niet.”
,,Wat heb je bij Lucas gedaan?” Melina kijkt hem aan. Weet ze dat dan niet? Heeft hij haar dat niet eens verteld.
,,Hij heeft zijn verdiende loon gehad.”
,,Liam!” roep ik nu boos. ,,Hij heeft je gekwetst, maar Mel toch ook? Ze zijn bijna met elkaar naar bed gegaan, daar hebben ze allebei een deel in gehad. Je kan niet alleen maar Lucas de schuld geven.” Liam kijkt boos voor zich uit. Ik kijk Melina aan. ,,Schat, het was niet echt slim om zo met hem mee te doen.”
,,Ik wilde het niet. Hij...”
,,Ach kom op Nola.” Roept Liam. ,,Het is toch duidelijk. Lucas heeft haar gewoon gedwongen om seks met hem te hebben.” Nu valt mijn mond helemaal open. Wat zegt hij nou weer?!
,,Lucas heeft haar niet gedwongen, alsof ik dat zou toestaan?! Jij bent lekker zeg! Lucas had misschien de deur niet op slot moeten doen, maar Melina had weg moeten gaan toen het nog kon. Jij bent echt zielig hé! Jij denkt dat je alles op kan lossen door erop los te meppen, maar dat is niet zo! Je moet de woorden 'vechten voor Melina' niet letterlijk nemen. Wees er gewoon voor Mel als ze je nodig heeft en negeer Lucas! Jezus, zo moeilijk is het toch niet?!” Ik ben echt pislink op Liam. Lucas zou Melina nooit dwingen, hij houdt van haar. Dat kan hij echt niet over zijn hart verkrijgen en het is nog altijd onze beste vriend die hij nu klein staat te maken. Ja, Lucas was fout om Melina in bed proberen te krijgen, maar hem zo erg verwonden dat hij naar het ziekenhuis moet, is echt overdreven.
,,Jij bent anders ook niet zo'n goede vriendin voor Mel geweest.” Au! Die opmerking doet pijn, ik heb alles voor haar over en nu gaat Liam gewoon doodleuk lopen zeggen dat ik er nooit voor haar ben. Melina kijkt hem nu ook geschrokken aan, maar ik ben nu nog bozer. Ik storm op Liam af en duw hem hard tegen de muur.
,,Nu moet je eens goed gaan luisteren Liam!” roep ik boos naar hem. ,,Dit was nooit gebeurd tussen Mel en Lucas als jij haar niet in eerste instantie gedumpt had! En hoezo ben ik er niet voor Mel?! What the fuck lul jij nou weer? Ik ben er altijd voor haar en voor Lindy en voor Amber! Ik heb Lindy geholpen met Niall en ik heb jou en Mel weer bij elkaar gebracht, of ben je dat soms weer vergeten?! Ik heb zelfs mijn eigen liefdesleven uitgesteld omdat ik jou tot reden moest brengen, dus wie zijn schuld is het nu? De enige die hier de schuld hoort te krijgen ben jij! Dus rot op met je klote opmerkingen en ga eerst maar eens naar jezelf kijken voordat je oordeelt over een ander! Eikel!” ik laat hem los en geef hem een stomp in zijn maag. ,,Ik er niet zijn voor Mel, laat me niet lachen zeg!” zeg ik nog, terwijl ik naar de deur toeloop. Bij de deur draai ik me nog even om en kijk Liam aan. ,,Ik zou een kogel voor haar opvangen, maar ik begin steeds meer te twijfelen aan jou loyaliteit naar Mel.” Na dat gezegd te hebben, gooi ik hard de deur dicht en sta weer in de gang. Ik moet echt even weg. Ik pak mijn mobiel en klik Levi aan.

Nola, what's up?
Ga je nog uit vanavond?
Ja, ik ga zo weg.
Mag ik mee? Ik moet echt even een onbezorgd avondje.
Problemen?
Ja, zo kan je het zeggen. Maar mag ik komen?
Natuurlijk, ik zie je zo.
Ja, tot zo!


Ik hang op en ga mijn slaapkamer in. Even wat leuks aandoen. Ik moet er wel een beetje leuk uitzien. Mijn kast puilt bijna uit van de kleren, maar toch weet ik een leuk setje te vinden. Snel ga ik de badkamer in en trek het allemaal aan. Ik pak mijn mobiel en huissleutels en stop ze in mijn handtas. Ik loop de trap af en ga de woonkamer in. Snel gris ik mijn autosleutels van de keukentafel en ga de garage in. Ik laat geen briefje achter, als ze me missen bellen ze maar. Ze missen me nu toch even niet, want ze gaan toch straks slapen. Ik moet gewoon even los gaan en die nare opmerking van Liam wegdrinken. Ik start mijn auto en rij de garage uit. Als de garagedeur weer gesloten is, geef ik flink gas. Met piepende banden rij ik van het huis weg en ga de grote weg op, richting het huis van Levi.


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 28 feb 2015 - 11:00:
Alsnog haat ik Lucas het meest
-xoxo


Nynlufx
Nynlufx zei op 27 feb 2015 - 18:17:
leeeukk~~~


LoveMichael
LoveMichael zei op 26 feb 2015 - 21:38:
i hate lucas


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 26 feb 2015 - 21:36:
lucas is een klootzak!
en Liam schaam je diep!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 26 feb 2015 - 20:57:
Wauw, wat een gedoe.
1. Ik vind Liam niet meer zo aardig zijn
2. Lucas ik haat je!
3. Melina, het komt wel goeddx

XX